Kim-André Juvik Villanger

Kim-André Juvik Villanger

Nominert den 27. april 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

ROSETH BYGG AS

øygarden, vestland

22.
plass totalt
871
stemmer
11
nominasjoner

Nominasjon av Mathias Smith-Sivertsen

27. april 2020

Hyggelig og flink kar som hjelper alle.

Nominasjon av Kamilla Ormevik Jansen

27. april 2020

Kim-André er en kjempehyggelig og flink håndverker. Han er alltid positiv og utfører jobben nøyaktig. De siste årene for Kim har vært ganske tøffe, da han har hatt kreft to ganger. Likevel har han holdt humøret oppe og gledet seg til å gå på jobb. Jeg har enda ikke møtt eller hørt om noen som ikke syntes at Kim er en kjempekar! Jeg syns Kim-André fortjener å bli satt skikkelig pris på for den personen han er og den jobben han gjør! Stem på Kim - Han er Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Marta Lyford Jahnsen

27. april 2020

Kim er en profesjonell håndverker som alltid har en hjelpende hånd. Han er alltid positiv og hjelpsom, selv igjennom en vanskelig periode med sykdom i ung alder. Kim er virkelig verdig denne utmerkelsen.

Nominasjon av Roy Juvik

27. april 2020

Kim er en kar som alltid er i godt humør, og som gjør en god jobb. Han har hatt et tøft år bak seg og trenger en oppmuntring. En fortjent sådan.

Nominasjon av Vigdis Ormevik

27. april 2020

Fantastisk flink og hyggelig fagmann som står på og alltid er smilende og blid. Han har slitt med alvorlig sykdom, men det stopper ham ikke fra å gjøre en kjempegod jobb. Jeg er overbevist om at ham er Norges aller hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Evy Ormevik

27. april 2020

Den hyggeligste og flinkeste håndtverker jeg kjenner! Alltid hjelpsom med et stort smil og veldig dyktig! Leverer topp service og håndtverk!

Nominasjon av Kate Roseth

27. april 2020

Kjempeflink tømrer. Ryddig, høflig , pålitelig, dyktig, nøyaktig, fagorientert, problemløser. Dagen blir ikke den samme uten KIM⛏⚒⚒

Nominasjon av Sindre Ingebrigtsen

28. april 2020

God venn og svært dyktig tømrer. Alltid blid og positivt innstilt uansett type jobb, vær eller vind. Hilsen Norges (nest) hyggeligste, elektriker

Nominasjon av Charlotte Norheim

28. april 2020

Kim er en skikkelig kjernekar som alltid stiller opp for andre! Han har alltid et smil og en god vits på lager for å muntre opp hverdagen til alle og enhver til tross for at han har kjempet mot sykdom i lang tid. Det er ingen tvil! Kim er Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Henrik Mo

28. april 2020

Kim er en kjernekar som alltid stiller opp for de rundt seg.

Nominasjon av Martin Markussen

28. april 2020

Dyktig håndverker med godt humør. Veldig fornøyd med arbeidet han utførte hos meg.

Partnere & Sponsorer