Berat Berisha

Berat Berisha

Nominert den 27. april 2021

Kategori: Maler

FIX N PAINT BERAT BERISHA

tønsberg, vestfold og telemark

30.
plass totalt
1156
stemmer
4
nominasjoner

Videohilsen til Berat Berisha fra Guri Melby

kotek
Del video

Nominasjon av Birgitte Svendsen

27. april 2021

Faglig dyktig og svært serviceinnstilt - alltid med et glimt i øyet. I en litt tøff og lite forutsigbar periode ifm med graviditet har han tatt ansvar for stort og smått ifm oppussing av vårt hus. Han har også hjulpet oss med uforutsette problemer, som han i utgangspunktet ikke var engasjert for, alltid med en løsning og god hjelp. Han gir seg ikke før resultatet er perfekt. Han har virkelig vært en trygghet for oss, og må være Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Zarife Demi

27. april 2021

Berat fortjener virkelig denne prisen. Han er den mest dyktige og reale håndverkeren du kommer over. Han er engasjert, effektiv, prisdyktig og bryr seg om kundene sine, og både hjelper og veileder kundene sine under prosjekter. Han tar seg tid til å høre på kundens ønsker og realiserer deretter. En av de mest hyggeligste og flinkeste når det gjelder all arbeid innenfor snekker/maler.! Anbefales på det aller sterkeste.

Nominasjon av ..

27. april 2021

Berat er dyktig og god i faget sitt. En mer serviceinnstilt og faglig dyktig kar med glimt i øyet skal du lete lenge etter. Alltid etter å oppnå perfekt sluttresultat. Dersom det oppstår utfordringer underveis, nøler han ikke med å finne løsninger og møter disse på strak arm!

Nominasjon av Espen R

22. mai 2021

Berat er både profesjonell og hyggelig i sitt fag. Hvis det dukker opp utfordringer er han løsningsorienter og positiv, og svaret er alltid JA dersom det er noe. Grunnet personlige årsaker var det nødvendig å legge hele oppussingsprosjektet i Berat sine hender. Det har jeg aldri angret på, og resultatene og løsningene som Berat valgte var virkelige gode. Sluttresultatet har blitt upåklagelig og vi gleder oss å flytte inn. Jeg er ikke i tvil om at dette er Norges hyggeligste håndverker.

;