Petter Bjarnoll

Petter Bjarnoll

Nominert den 4. mai 2022

Kategori: Maler

Malermester Petter Bjarnoll

bergen, vestland

23.
plass totalt
886
stemmer
23
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Petter Bjarnoll

Del video

Nominasjon av Christer Kjørsvik

4. mai 2022

Ingen over - ingen ved siden! Ingenting er umulig å fikse for Petter, han er velvilligheten selv. Superløsningsorientert, alltid positiv, bestandig en god kommentar på lager. Viser omsorg for sine ansatte, fremsnakker kolleger, alltid opptatt av at kundene skal være fornøyde!

Nominasjon av Jim Hellesøy

5. mai 2022

Rett og slett Norges hyggeligste maler og håndverker!

Nominasjon av Regine Bjarnoll

6. mai 2022

Bidrar til kvalitetsløft i håndverksfaget og er genuint interessert i å finne de beste løsningene i samarbeid med kundene sine.

Nominasjon av Hanne-Line Blindheim

6. mai 2022

Petter Bjarnoll må bare vinne! Han er kjempedyktig, han ser løsninger som vi ikke ser, gjør flott arbeid, har et stort hjerte og er et arbeidsjern av de skjeldne.

Nominasjon av Signe Mundheim

6. mai 2022

Yter full service med et smil og glimt i øyet 24/7!

Nominasjon av Dag Martin Børhaug

9. mai 2022

Dyktig og veldig serviceorientert leder med mange hyggelige ansatte.

Nominasjon av Robin Bjarnoll

10. mai 2022

Petter er en unik arbeidsgiver og håndverker som går den ekstra milen for sine ansatte og kunder. Utrolig lærerikt å få jobbe med han og se hvordan han alltid ser gode løsninger og står på for å levere et resultat over forventning.

Nominasjon av Hege helgesen

11. mai 2022

Knakende dyktig maler med et sjarmerende vesen. Stiller opp med den beste service og utførelse. Man er meget godt fornøyd når han takker for seg og arbeidet er gjort. Heier på Petter!

Nominasjon av Harald S. Kobbe

11. mai 2022

Utrolig mann. En ellers krevende ombygging ble langt enklere når Petter kom inn, tok ansvar og koordinerte. Avtaler ble holdt og det var full åpenhet om status og fremdrift. Bedre mann finnes ikke.

Nominasjon av Else M Kobbe

13. mai 2022

Det er en glede å anbefale fagpersonen Petter. Han er dyktig, nøyaktig,en flink koordinator med godt humør og utførte en for oss stor og viktig jobb til vår fulle tilfredshet. Det er en glede å ha med sånne skikkelige fagfolk å gjøre.

Nominasjon av Andrzej Krawczykiewicz

14. mai 2022

Good man!

Nominasjon av Reidun Margun Taranger

15. mai 2022

Alltid hjelpsom, hyggelig og pålitelig. God til å lytte. Gjør alltid en god jobb. Et klart førstevalg og kan anbefales.

Nominasjon av Linda Remme

16. mai 2022

Verdens hyggeligste mann, fantastisk utført arbeid, av Petter og hans menn. Anbefales av hele mitt hjerte. Jeg storkoser meg i mitt nye hjem som Petter skal ha all ære for at jeg har fått, alltid smilende, hyggelig, og hjelpsom. Han står alltid på for at kundene skal være 100% fornøyd, om det er lørdag eller søndag spiller ingen rolle, og resultatet blir perfekt. Tusen hjertelig takk for alt du har ordnet og gjort for meg og mitt nye hjem.

Nominasjon av Jeanette Sandnes

18. mai 2022

Petter Bjarnoll er en allsidig, pålitelig, fleksibel og god håndverker. Vi er kjempefornøyd med arbeidet Petter og co har utført hjemme hos oss og har derfor brukt dem på flere prosjekter. Vi har full tillit til Petter og det arbeidet han utfører. Han fikser alt fra å få materialet på plass og kommunikasjonen med andre samarbeidspartnere, slik at vi som kunder kan dra bort og komme hjem til fiks ferdig hus! Petter har tydelig stor interesse for, og kunnskap om faget sitt, og er utrolig løsningsorientert. Ikke minst er Petter en jovial og hyggelig mann som har omtanke for kundene sine, både små, store og firbeinte. Vi anbefaler Petter Bjarnoll på det varmeste!

Nominasjon av Eirik Horverak

19. mai 2022

Petter har et STORT hjerte - noe han viste oss i Foreningen Mellom2stoler. Vi jobber med barn med ADHD og arrangerer ulike aktiviteter for våre medlemmer. Petter tok kontakt med oss etter å ha hørt om vår forening, og ba uoppfordret om han kunne få være med å bidra med økonomisk støtte. Hans bidrag ga oss og barna i foreningen nye og flere muligheter. En stor mann med omsorg og kjærlighet for de som ikke alltid har det like enkelt. Tusen takk, Petter - du fortjener VIRKELIG å bli Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Håkan Beckman

19. mai 2022

En person som alltid setter kunden først og utfører fantastisk gode jobber med presisjon og gode løsninger. Han er også en person som tar godt vare på stt personell.

Nominasjon av Jenfrid Stellberg

20. mai 2022

Foruten yrkesstolthet og flott arbeid er det alltid god service og godt humør med Malermester Petter Bjarnoll! I tillegg er han sosial entreprenør med tanke for dem som ingenting har. Petter har over flere år støttet «Chime Healthy Women Program» (Chime.no) sitt arbeid med å gjøre grundere av ekstremfattige kvinner i Uganda. I samarbeid med Chime har Malermester Petter Bjarnoll gitt hjelp til selvhjelp til flere hundre fattige kvinner.

Nominasjon av Jarle Asheim

20. mai 2022

En pålitelig håndverker som utfører allsidige oppgaver rundt yrket sitt med den beste kvalitet. Anbefales!

Nominasjon av Lasse Aksnes

21. mai 2022

Den hyggeligste og flinkeste håndverker som finnes synes vi! Han gjorde boligen vår til en oase, kom med fantastiske tips slik at vi elsker å komme hjem. Vi heier alltid på deg Petter!

Nominasjon av Hans Sørheim

29. mai 2022

Jeg har hatt den gleden av å ha hatt Petter som håndverker. Jeg har bare det beste å si om kvaliteten på det utførte arbeidet. Han overholdt avtalen og var trivlig å ha i hus.

Nominasjon av Merete Mundheim

29. mai 2022

Pålitelig, hyggelig og flink fyr, som kan det han driver med. Absolutt å anbefale, er kjempefornøyd!

Nominasjon av Kåre Johnsen

22. juni 2022

Kjempehyggelig mann!

Nominasjon av Veronica Oestreich

26. juni 2022

En kreativ, løsningsorientert og dyktig fagperson. Han har hjerte både for faget, kundene og de ansatte. Kommer med gode forslag til løsning for at ditt hjem skal bli mest mulig praktisk.

Partnere & Sponsorer