20
Hussein El Haddaoui
21

Hussein El Haddaoui
Norges Hyggeligste Håndverker Vinner 2021

Kategorivinnere 2021

Ole Kristian Dahl
Ole Kristian DahlSnekker / Tømrer
Mads Clemmetsen
Mads ClemmetsenElektriker
Radek Miketa
Radek MiketaMur & Betong
Vegard Utne
Vegard UtneLærling
Kim Larssønn
Kim LarssønnAndre bransjer

Hussen El Haddaoui: – I arbeidslivet har ingenting kommet gratis: Det er godt å se jeg har lykkes!

Hussein er en håndverker og et menneske som det er helt umulig ikke å like, skal vi tro alle de imponerende 115 nominasjonene han fikk. Fra kunder, kollegaer, venner og familie, som alle mener han fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker. Men veien frem til å være populær finalist idag, har kostet mye tid, krefter og pågangsmot:

Men i dag føler han seg privilegert, som eier og drifter av Norsk Rørservice, sammen med 9 medarbeidere, som han skryter opp i skyene:

En for alle, alle for en!

De er dyktige, hyggelige og gleder seg til å gå på jobb hver dag, som har vært et mål for meg at de skal gjøre. Flere av dem har vært meg hele veien. Her er det ikke rom for misnøye eller baksnakking, vi er et sammensveiset team som har et felles mål om å gjøre kundene fornøyd – hver eneste gang.

Ingen selvfølge at det var rørlegger han skulle bli.

Men det var faktisk apotek tekniker han tok sikte på å bli i sin ungdom. Men så tok tvillingbroren hans teknisk byggfag, noe Hussein fort skjønte lå for ham også:

Jeg var ganske flink med hendene og hadde en handyman av en far som i oppveksten viste meg hvordan ting kunne fikses, og jeg var ivrig og lærte fort. Så gikk jeg i læra hos Tommy Bergval, som faktisk jobber hos meg nå, og så fortalte jeg han at jeg ville starte for meg selv.

Og når først Hussein hadde bestemt seg, så han seg ikke tilbake, som den entreprenøren han er. Han ble RørleggerMester, har jobbet hardt for den suksessen firmaet hans har i dag, og hviler aldri på laurbærene.

Alltid mange baller i lufta samtidig.

Han følger opp alle prosjekter, men har en spesiell lidenskap for bad.

Jeg elsker å få utfolde meg kreativt og lage et komplett bad; få tegne, prosjektere, tenke alt fra interiør og farger til dusj- og toalett løsninger. Jeg ser med én gang hvordan et bad som skal totalrenoveres, kan bli. Og å få presentere en slik plan for kunden – og møte begeistring og ofte frie hender – er bare helt topp.

Med en slik entusiasme og engasjement går arbeidsdagen fort, men hjemme har han kone og to barn på 14 og 9 han gjerne vil bruke tid sammen med – og for bare få uker siden kom et nytt tilskudd til familien, en gutt. Og for første gang skal Hussein få tatt en høyst fortjent pappapermisjon, fra mars neste år og frem til sommeren.

Aldri tid til permisjon før nå.

Jeg gleder meg stort til det! Spesielt fordi det ikke var mulig å få til med de to andre, med oppstart og drift av eget firma. Så vi skal kose oss hjemme, mens kona skal få ro til å gå på jobb.

Og Hussein er faktisk ikke i tvil om at han vil trives med å være hjemme noen måneder, for det er alltid noen prosjekter hjemme også å holde på med, om han skulle få noe tid til det...

Jeg er veldig glad i å være hjemme og holde på med hus og hage. Jeg synes det er hyggelig å klippe gress, høste epler eller bare snekre og fikse litt. Kjede meg gjør jeg aldri! Og det blir fint å være til stede ikke bare for minstemann, men mer for de andre i familien også.

Aktiv også på SoMe.

Og om kveldene, når det blir stille i huset, så skal som vanlig sosiale medier pleies. Han legger ut filmer etc fra sin hverdag, og den som redigerer dem, er sønnen Adam. Som han mener er mye flinkere enn det han selv er på slikt. Det er en jobb for Norsk Rørservice, det, som Adam får en liten månedslønn for. Og kanskje han en dag følger i pappas fotspor?

Hussein er takknemlig, rørt og ydmyk over å bli valgt ut som finalist i Norges hyggeligste håndverker. Og ikke preget av at han faktisk var finalist i fjor også, men da kom han ikke helt til toppen.

Men i år går jeg for gull!, ler han.

Og uansett hvordan det går, så er jeg stolt og glad for alle som engasjerer seg på mine vegne. For hvem er vel ikke glad for å få oppmerksomhet rundt hva man gjør og hvem man er?

Dessuten er kåringen viktig for bransjen. Vi mangler rørleggere! Og andre håndverkere. At jeg kan svare på de unges spørsmål på Instagram etc og inspirere dem til å velge yrkesfag og få dem til å forstå hvor lurt, trygt og godt det valget kan være, er virkelig kult!

Finalister i snekker / tømrer-kategorien

Premier

Vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker - samt kategorivinnerne - vil i tillegg til heder og ære få flotte premier fra partnere og sponsorer!

Volkswagen Nyttekjøretøy - Harald A. Møller

"Vi ønsker å bidra til at de flinke håndverkerne vi har rundt om i landet får økt oppmerksomhet for den gode jobben som legges ned hver eneste dag." - Ingvild Øversveen, Markedssjef Volkswagen Nyttekjøretøy

PremieVinneren får fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter, levert av Harald A Møller. Vinneren velger selv hvilken av modellene han/hun ønsker.
Volkswagen Nyttekjøretøy - Harald A. Møller
"Vi ønsker å bidra til at de flinke håndverkerne vi har rundt om i landet får økt oppmerksomhet for den gode jobben som legges ned hver eneste dag." - Ingvild Øversveen, Markedssjef Volkswagen Nyttekjøretøy
Premie Vinneren får fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter, levert av Harald A Møller. Vinneren velger selv hvilken av modellene han/hun ønsker.
Partnere & Sponsorer