Hussain Fares

Hussain Fares

Nominert den 25. april 2018

Kategori: Rørlegger

Trygg vvs

oslo, oslo

3.
plass totalt
2159
finaliststemmer
6201
stemmer
59
nominasjoner

Finalist 3: Bli kjent med Hussain Fares

**Den 24 år gamle rørleggeren Hussain Fares er en av årets finalister. Han jobber i firmaet Trygg VVS på Oppsal i Oslo, og beskrives som en mester som brenner for yrket sitt, og som en som skaper et godt miljø i firmaet. **

Selv om Hussain kanskje er norges yngste rørleggermester mener han selv at han måtte bli raskt voksen på grunn av noen tøffe år helt i starten av karrieren.

- Det var egentlig en tøff start, for å være helt ærlig. Jeg lå dødssyk med kreft. Men det motiverte meg, man blir litt mer voksen i hodet når man ligger så syk. Siden den gang har jeg lagt planene mine, og heldigvis har jeg fulgt dem og, sier den populære rørleggeren, som i dag er både anleggssjef, rørleggermester, gift og far til to små.

Viktig at kundene alltid er fornøyde

Selv trekker Hussain frem at det å holde fremdriftsplanen og levere et godt stykke arbeid til kunden som det viktigste i det daglige arbeidet. Det er det tydelig at kundene er fornøyde med, for hele 59 personer nominerte Hussain i årets konkurranse.

- Hussain er en veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra mila for sine kunder. Håndverkere som han bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer med han, sier en av dem.

Betyr mye å vinne

Og kollegaene hans er heller ikke i tvil om at den unge rørleggeren fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker. - Han er ikke kun den hyggeligste håndverkeren, men den hyggeligste karen generelt! Miljøet han har skapt blant alle oss håndverkere er helt fantastisk. Alle kommer tidsnok og alle gleder seg til jobb!

- Det hadde betydd mye for meg å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Hussain. - Det viser at man blir satt pris på for det man gjør. Jeg prøver å være hyggelig hver eneste dag, og dette viser at det virker, avslutter rørleggermesteren.

Se nominasjonen til Hussain her

Nominasjon av Maryam saad

25. april 2018

Hussain har alltid et smil om munnen, og gjør alltid det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Han er løsningsorientert og effektiv. Mesterbrevet tok han i en alder av 23 år.

Nominasjon av Rezi Afsar

26. april 2018

Hussain er en meget dyktig og allsidig håndverker med en flott personlighet. Hans evne til å kunne yte utmerket service er av den sjeldne karakter.

Nominasjon av Michael Falck

27. april 2018

Hussain gir alltid 100%. Han er alltid blid. Et smil om munnen er veldig viktig når team skal komme sammen for å finne felles grunn. Dette gjør at miljøet rundt han også styrkes. Han har en sterk moral, og man kan forvente ærlighet og profesjonalitet i møte med han.

Nominasjon av Fatima F

27. april 2018

Hussain er verdens hyggeligste rørlegger, han gjør mer enn han skal og er alltid hyggelig og snill, og smilet hans er der uansett. Han er 1 av 1 million!

Nominasjon av Ahmed T

27. april 2018

Dyktig og verdens hyggeligste ;)

Nominasjon av Lauresha Demiri

16. mai 2018

Hussain er den mest triveligste rørleggeren jeg har møtt på. Han stiller opp når det trengs, er alltid i godt humør og gjør det lille ekstra. Han er flink i det han gjør og flinkere rørlegger må man lete lenge etter!

Nominasjon av Ali hussain

31. mai 2018

En virkelig mester som brenner for yrket sitt! Mer serviceinnstilt og blid rørlegger skal du lete lenge etter!

Nominasjon av Nabil Saleem

31. mai 2018

En dyktig håndverker, samtidig en fantastisk person som er dedikert, ærlig, hardtarbeidende og meget løsningsorientert. Stiller alltid opp med smil om munnen og yter lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Et sjeldent syn av perfeksjon!

Nominasjon av Aja Sd Bayram

31. mai 2018

Hussain er veldig løsningsorientert, og gir ikke opp før han finner en løsning på alt.

Nominasjon av Mas Riz

31. mai 2018

Utrolig hyggelig og dyktig håndtverker. Jobber effektiv og ryddig. Alltid smil rundt munnen og stiller opp på kort varsel.

Nominasjon av Jamil Ali Ataya

31. mai 2018

Beste og mest hyggeligste rørleggeren jeg har vært borti! Finnes ikke bedre enn han. Hele Norge trenger en rørlegger som Hussein Fares!

Nominasjon av Irma Nalovic

31. mai 2018

Hussain er en fantastisk rørlegger, han er virkelig et talent i jobben sin. Yter den beste servicen og stiller opp for sine kunder. Er du kunde hos Hussain kan regne med godt gjennomført arbeid og noe du vil være 100% fornøyd med.

Nominasjon av Sarah saad

31. mai 2018

Man skal lete lenge etter en super Flink rørlegger. Du kan trygt stole på Hussein. Fleksibel, serviceinnstilt og hyggelig.

Nominasjon av Dana Zangana

31. mai 2018

Det finnes ikke godt nok adjektiv for å beskrive denne karakteren. Hussain Fares er et navn man aldri glemmer etter å ha vært i møte med han. Han er dedikert og ansvarlig, veldig profesjonell og med hans endeløse kreativitet og engasjement gjør han alt for å gjøre en fantastisk jobb, enten det er stort eller lite. Han tar alle jobber like personlig som om det var i hans eget hus og forsvinner ikke før kunden er 100% førnøyd. En annen ting som er like sterkt som hans ferdigheter innen håndverk, er hans personlighet. Alltid hyggelig og respektfull med et stort smil. Og ikke mist, alltid presis og tilgjengelig når man trenger han!

Nominasjon av Mohsin Ali

31. mai 2018

En mester innenfor sitt fagfelt. Veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra «mila» for sine kunder. Håndverkere som Fares bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer.

Nominasjon av Rza Kaif

3. juni 2018

I ny og ne blir et menneske født som skaper historie innenfor sitt fagfelt. Hussain den personen. Han er dedikert, robust og med et glimt i øyet er ALLTID klar. Å være løsningsorientert er hans sjette sans. Denne er karen er uten tvil Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Glenn Larsen

6. juni 2018

Jeg syntes min nære kollega fortjener dette da han alltid er blid og sprer glede og humør på byggeplassen. Slik serviceinnstilling har jeg ikke sett maken til.

Nominasjon av Hussein Y

7. juni 2018

Uten tvil en av Norges hyggeligste håndverkere . Han er altid seriøs og har yrkesstolthet . Han drar ikke fra en jobb før han er sikker på at kunden er 100% fornøyd

Nominasjon av Dalal Hamoud

7. juni 2018

Hussain er en rørlegger som elsker arbeidet sitt. Han utfører ethvert prosjekt med full innsats. Hvis jeg skal beskrive Hussain med ett ord så er det at han er løsningsorientert.

Nominasjon av Zeinnab fares

7. juni 2018

Alltid glad og blid på jobb! Gjør jobben sin grundig og bryr seg om kundene!

Nominasjon av Kristin Jespersen

7. juni 2018

100% service, kjapp og effektiv. Og for et humør! Beste rørleggeren!

Nominasjon av Wafaa daher

8. juni 2018

Hussein gjør en strålende jobb og er så utrolig hyggelig og går ikke hjem før kundene er fornøyde! Han fortjener å vinne!

Nominasjon av Zaynab ataya

10. juni 2018

Den beste trofaste og effektive personen man kan være borti. All respekt for for han og hans arbeid!!

Nominasjon av Mahdi haidar

11. juni 2018

Hussein er en god person. Gir alltid 100! Og har ett stort hjerte. Er en grunn han er elsket av alle kunder på alle prosjekter vi har jobbet sammen i! Stå på hussein

Nominasjon av Mohammed Youssef

11. juni 2018

Hussain Fares er virkelig en av de sjeldne håndverkerne, alt fra et smil til den mest seriøse typen. Det er alltid positiv energi rundt Fares! Har du en dårlig dag, så blir den mye bedre rett etter en prat med han=) Jeg vil si at Fares er den perfekte motivatoren, og teamlederen! Ikke minst så er han en super kompetent og erfaren rørlegger mester i særklasse. Fares fortjener å vinne denne konkurransen glatt.

Nominasjon av Rima saad

12. juni 2018

Hussain er alltid blid og effektiv på jobb. Han forsikrer seg alltid om at jobben er gjort rett og kunden fornøyd.

Nominasjon av Mostaba fares

12. juni 2018

Hussain fares er en målrettet person som gjør jobben helt til jobben er ferdig. Og alle mennesker har ett eller to talenter, men broren min har ett unikt talent, hvis han setter hodet sitt i noe så blir han best i det, som om det var hans talent Jeg er så stolt over å ha deg som storebror, skulle ønske jeg var mer som deg? Du er en definisjon av en verdig vinner, ønsker deg masse lykke til og håper du vinner ❤️

Nominasjon av Ali Alsabeehg

14. juni 2018

Harregoott får en mester!! Detta må sies at han alltid er blid og imøtekommende. Bedre rørlegger må du leita lenge etter

Nominasjon av Anita Elton Johansen

14. juni 2018

Dette er den mest imøtekommende, serviceinnstilte, hjelpsomme, blide og dyktige håndverker som jeg har møtt. Aldri noe problem. Ordner alltid opp. Løsningsorientert, og viktigst av alt - han holder det han lover. Anbefales på det sterkeste!!!! Han fortjener å vinne og forgylles☺️ Tusen takk for at du har holdt ut med «Masa» under renoveringen av badet. Du har vært enestående??

Nominasjon av Ali Rizvi

15. juni 2018

Man finner ikke hyggeligere håndverker enn Hussain Fares. Ingen kan måle seg med han i form av service innstilling, tilgjengelighet, arbeidskvalitet, blidhet. Fares er definisjonen på «Norges hyggeligste håndverker»

Nominasjon av Hamoodii Saleem

15. juni 2018

Den mest imøtekommende rørleggeren jeg har vært borti, løste et problem som 2 andre rørleggere som ikke klarte. Serviceinnstilt, blid og hyggeligste håndverkeren jeg har vært borti?

;