Hussain Fares

Hussain Fares

Nominert den 25. april 2018

Trygg vvs

oslo

3.
plass totalt
0
stemmer som finalist
6201
stemmer
59
nominations

Finalist 3: Bli kjent med Hussain Fares

Den 24 år gamle rørleggeren Hussain Fares er en av årets finalister. Han jobber i firmaet Trygg VVS på Oppsal i Oslo, og beskrives som en mester som brenner for yrket sitt, og som en som skaper et godt miljø i firmaet.

Selv om Hussain kanskje er norges yngste rørleggermester mener han selv at han måtte bli raskt voksen på grunn av noen tøffe år helt i starten av karrieren.

- Det var egentlig en tøff start, for å være helt ærlig. Jeg lå dødssyk med kreft. Men det motiverte meg, man blir litt mer voksen i hodet når man ligger så syk. Siden den gang har jeg lagt planene mine, og heldigvis har jeg fulgt dem og, sier den populære rørleggeren, som i dag er både anleggssjef, rørleggermester, gift og far til to små.

Viktig at kundene alltid er fornøyde

Selv trekker Hussain frem at det å holde fremdriftsplanen og levere et godt stykke arbeid til kunden som det viktigste i det daglige arbeidet. Det er det tydelig at kundene er fornøyde med, for hele 59 personer nominerte Hussain i årets konkurranse.

- Hussain er en veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra mila for sine kunder. Håndverkere som han bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer med han, sier en av dem.

Betyr mye å vinne

Og kollegaene hans er heller ikke i tvil om at den unge rørleggeren fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker. - Han er ikke kun den hyggeligste håndverkeren, men den hyggeligste karen generelt! Miljøet han har skapt blant alle oss håndverkere er helt fantastisk. Alle kommer tidsnok og alle gleder seg til jobb!

- Det hadde betydd mye for meg å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Hussain. - Det viser at man blir satt pris på for det man gjør. Jeg prøver å være hyggelig hver eneste dag, og dette viser at det virker, avslutter rørleggermesteren.

Se nominasjonen til Hussain her

Nominasjon av Maryam saad

3. april 2020

Hussain har alltid et smil om munnen, og gjør alltid det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Han er løsningsorientert og effektiv. Mesterbrevet tok han i en alder av 23 år.

Nominasjon av Rezi Afsar

26. april 2018

Hussain er en meget dyktig og allsidig håndverker med en flott personlighet. Hans evne til å kunne yte utmerket service er av den sjeldne karakter.

Nominasjon av Michael Falck

27. april 2018

Hussain gir alltid 100%. Han er alltid blid. Et smil om munnen er veldig viktig når team skal komme sammen for å finne felles grunn. Dette gjør at miljøet rundt han også styrkes. Han har en sterk moral, og man kan forvente ærlighet og profesjonalitet i møte med han.

Nominasjon av Fatima F

27. april 2018

Hussain er verdens hyggeligste rørlegger, han gjør mer enn han skal og er alltid hyggelig og snill, og smilet hans er der uansett. Han er 1 av 1 million!

Nominasjon av Ahmed T

27. april 2018

Dyktig og verdens hyggeligste ;)

Nominasjon av Lauresha Demiri

16. mai 2018

Hussain er den mest triveligste rørleggeren jeg har møtt på. Han stiller opp når det trengs, er alltid i godt humør og gjør det lille ekstra. Han er flink i det han gjør og flinkere rørlegger må man lete lenge etter!

Nominasjon av Ali hussain

31. mai 2018

En virkelig mester som brenner for yrket sitt! Mer serviceinnstilt og blid rørlegger skal du lete lenge etter!

Nominasjon av Nabil Saleem

31. mai 2018

En dyktig håndverker, samtidig en fantastisk person som er dedikert, ærlig, hardtarbeidende og meget løsningsorientert. Stiller alltid opp med smil om munnen og yter lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Et sjeldent syn av perfeksjon!

Nominasjon av Aja Sd Bayram

31. mai 2018

Hussain er veldig løsningsorientert, og gir ikke opp før han finner en løsning på alt.

Nominasjon av Mas Riz

31. mai 2018

Utrolig hyggelig og dyktig håndtverker. Jobber effektiv og ryddig. Alltid smil rundt munnen og stiller opp på kort varsel.

Nominasjon av Jamil Ali Ataya

31. mai 2018

Beste og mest hyggeligste rørleggeren jeg har vært borti! Finnes ikke bedre enn han. Hele Norge trenger en rørlegger som Hussein Fares!

Nominasjon av Irma Nalovic

31. mai 2018

Hussain er en fantastisk rørlegger, han er virkelig et talent i jobben sin. Yter den beste servicen og stiller opp for sine kunder. Er du kunde hos Hussain kan regne med godt gjennomført arbeid og noe du vil være 100% fornøyd med.

Nominasjon av Sarah saad

31. mai 2018

Man skal lete lenge etter en super Flink rørlegger. Du kan trygt stole på Hussein. Fleksibel, serviceinnstilt og hyggelig.

Nominasjon av Dana Zangana

31. mai 2018

Det finnes ikke godt nok adjektiv for å beskrive denne karakteren. Hussain Fares er et navn man aldri glemmer etter å ha vært i møte med han. Han er dedikert og ansvarlig, veldig profesjonell og med hans endeløse kreativitet og engasjement gjør han alt for å gjøre en fantastisk jobb, enten det er stort eller lite. Han tar alle jobber like personlig som om det var i hans eget hus og forsvinner ikke før kunden er 100% førnøyd. En annen ting som er like sterkt som hans ferdigheter innen håndverk, er hans personlighet. Alltid hyggelig og respektfull med et stort smil. Og ikke mist, alltid presis og tilgjengelig når man trenger han!

Nominasjon av Mohsin Ali

31. mai 2018

En mester innenfor sitt fagfelt. Veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra «mila» for sine kunder. Håndverkere som Fares bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer.

Nominasjon av Rza Kaif

3. juni 2018

I ny og ne blir et menneske født som skaper historie innenfor sitt fagfelt. Hussain den personen. Han er dedikert, robust og med et glimt i øyet er ALLTID klar. Å være løsningsorientert er hans sjette sans. Denne er karen er uten tvil Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Glenn Larsen

6. juni 2018

Jeg syntes min nære kollega fortjener dette da han alltid er blid og sprer glede og humør på byggeplassen. Slik serviceinnstilling har jeg ikke sett maken til.

Nominasjon av Hussein Y

7. juni 2018

Uten tvil en av Norges hyggeligste håndverkere . Han er altid seriøs og har yrkesstolthet . Han drar ikke fra en jobb før han er sikker på at kunden er 100% fornøyd

Nominasjon av Dalal Hamoud

7. juni 2018

Hussain er en rørlegger som elsker arbeidet sitt. Han utfører ethvert prosjekt med full innsats. Hvis jeg skal beskrive Hussain med ett ord så er det at han er løsningsorientert.

Nominasjon av Zeinnab fares

7. juni 2018

Alltid glad og blid på jobb! Gjør jobben sin grundig og bryr seg om kundene!

Nominasjon av Kristin Jespersen

7. juni 2018

100% service, kjapp og effektiv. Og for et humør! Beste rørleggeren!

Nominasjon av Wafaa daher

8. juni 2018

Hussein gjør en strålende jobb og er så utrolig hyggelig og går ikke hjem før kundene er fornøyde! Han fortjener å vinne!

Nominasjon av Zaynab ataya

10. juni 2018

Den beste trofaste og effektive personen man kan være borti. All respekt for for han og hans arbeid!!

Nominasjon av Mahdi haidar

11. juni 2018

Hussein er en god person. Gir alltid 100! Og har ett stort hjerte. Er en grunn han er elsket av alle kunder på alle prosjekter vi har jobbet sammen i! Stå på hussein

Nominasjon av Mohammed Youssef

11. juni 2018

Hussain Fares er virkelig en av de sjeldne håndverkerne, alt fra et smil til den mest seriøse typen. Det er alltid positiv energi rundt Fares! Har du en dårlig dag, så blir den mye bedre rett etter en prat med han=) Jeg vil si at Fares er den perfekte motivatoren, og teamlederen! Ikke minst så er han en super kompetent og erfaren rørlegger mester i særklasse. Fares fortjener å vinne denne konkurransen glatt.

Nominasjon av Rima saad

12. juni 2018

Hussain er alltid blid og effektiv på jobb. Han forsikrer seg alltid om at jobben er gjort rett og kunden fornøyd.

Nominasjon av Mostaba fares

12. juni 2018

Hussain fares er en målrettet person som gjør jobben helt til jobben er ferdig. Og alle mennesker har ett eller to talenter, men broren min har ett unikt talent, hvis han setter hodet sitt i noe så blir han best i det, som om det var hans talent Jeg er så stolt over å ha deg som storebror, skulle ønske jeg var mer som deg? Du er en definisjon av en verdig vinner, ønsker deg masse lykke til og håper du vinner ❤️

Nominasjon av Ali Alsabeehg

14. juni 2018

Harregoott får en mester!! Detta må sies at han alltid er blid og imøtekommende. Bedre rørlegger må du leita lenge etter

Nominasjon av Anita Elton Johansen

14. juni 2018

Dette er den mest imøtekommende, serviceinnstilte, hjelpsomme, blide og dyktige håndverker som jeg har møtt. Aldri noe problem. Ordner alltid opp. Løsningsorientert, og viktigst av alt - han holder det han lover. Anbefales på det sterkeste!!!! Han fortjener å vinne og forgylles☺️ Tusen takk for at du har holdt ut med «Masa» under renoveringen av badet. Du har vært enestående??

Nominasjon av Ali Rizvi

15. juni 2018

Man finner ikke hyggeligere håndverker enn Hussain Fares. Ingen kan måle seg med han i form av service innstilling, tilgjengelighet, arbeidskvalitet, blidhet. Fares er definisjonen på «Norges hyggeligste håndverker»

Nominasjon av Hamoodii Saleem

15. juni 2018

Den mest imøtekommende rørleggeren jeg har vært borti, løste et problem som 2 andre rørleggere som ikke klarte. Serviceinnstilt, blid og hyggeligste håndverkeren jeg har vært borti?

Nominasjon av Bahrain

16. juni 2018

Garantert den beste av de beste både faglig og oppførsel! Håper du vinner Fares! :)

Nominasjon av Karrar Al-amri

17. juni 2018

Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Sara ataya

17. juni 2018

Utrolig hyggelig fyr og gjør alt og mer enn det han skal gjøre

Nominasjon av Rami jabr

19. juni 2018

????

Nominasjon av Miggy

19. juni 2018

Super person ! Super personlighet ! Og veldig snill og bra rørlegger og veldig service innstilt :-) sprer masse glede til venner og kollegaer ??

Nominasjon av Zeyneb Saad

19. juni 2018

Hussain er en enestående håndverker og løser alt med et stort smil. Jeg anbefaler han på det aller sterkeste!

Nominasjon av Kamil Jekielek

20. juni 2018

Jeg er maler, og har jobbet med fares, veldig dyktig og hyggelig, aldri noe problem, fikser alltid alt og smiler allid. Anbefales

Nominasjon av Muhammed Mizoory

20. juni 2018

Hussein Fares, har bare godt å si om denne unge mannen! Kreativ, motivert, hyggelig, effektiv, presis, punktlig og mye, mye mer. Koblet fra gammel og koblet til ny varmtvannsbereder på kort varsel, skrudde og koblet sammen kjøkken og rør perfekt, kom med gode og kreative løsninger om hvordan plass og rom kunne spares. Dette er en rørlegger som forstår og gjør seg forstått på mange måter, han er veldig empatisk da han selv er gift, har 2 barn, jobber fulltid både på jobb og hjemme. Har vært borti mange rørleggere gjennom mine år og aldri kommet over en så flink og god rørlegger som Hussein Fares =)

Nominasjon av Hussein ataya

21. juni 2018

Hussein er en svært dyktig og kunnskapsrik rørlegger. Løsningsorientert og effektiv. Samtidig så kommer du ikke borti noen mer positiv og hyggelig enn Hussein. Smiler konstant og tar alltid utfordringer på strak arm.

Nominasjon av Hussain Raza

23. juni 2018

Dyktig i arbeid. Hyggelig i holdning - Norges beste og hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Carl Jonathan Hudtwalcker

23. juni 2018

Råbra type som alltid har et smil om munnen. Stå på!

Nominasjon av Syed Zain Hussain

23. juni 2018

En person som sprer glede uansett når du treffer han. Ikke bare er han dyktig på service, men han er like dyktig i jobben sin!!

Nominasjon av Sasha Najafi

24. juni 2018

Hussein er utvilsomt en av Norges mest kompetente, flittigste og hyggeligste rørleggere. Han imøtekommer utfordringer med postitivt holdning og finner rask en effektiv god løsning. Skaper godt miljø rundt seg, som er gledelig både for kollegaer og kunder. Utfører sine arbeidsoppgaver nøyaktig og strukturert. En god leder som alltid er ute etter å videreføre sin kunnskap til læringer og andre medarbeidere.

Nominasjon av Ahmed alsamaray

26. juni 2018

Helt perfekt ?

Nominasjon av Syed Rizvi

26. juni 2018

Selvom han er 4 år yngre enn meg, er han en inspirasjonskilde for meg og mange andre. En person som har gått igjennom en veldig alvorlig sykdom, og reist seg selv igjen, og nådd det han har greid i en så ung alder, er ikke mange som klarer. Ikke er han bare en helt suveren rørlegger, men noe enda viktigere, nemlig en tvers igjennom god og troverdig person! Fantastisk ektemann, super pappa og uten tvil kjempe flink rørlegger. Stå på Hussain. Du har i hvertfall vunnet våre hjerter!

Nominasjon av Jihad El Dor

26. juni 2018

Hyggeligste rørleggeren som jobber fra hjertet :)

Nominasjon av Amalie Renate beck Larsen

26. juni 2018

Han hjalp meg når jeg hadde sommerjobb på sans bygg. Han har alltid godt humør og han er alltid snill.

Nominasjon av Emil Nilsen

26. juni 2018

Flink kar

Nominasjon av Fadl Slim

27. juni 2018

Jeg har vært så heldig å ha hatt Fares som rørlegger i arbeidet med boligen min. En ting er sikkert; det blir ikke siste gang. Fares er alltid i godt humør, tar alle utfordringer på strak arm og sier aldri "nei.." eller "det går ikke..". Han er definitivt tittelen verdig- Norges hyggeligste håndverker. Etter mine erfaringer er han den hyggeligste arbeideren og han gjør en suveren jobb! A+ på arbeid og sosialt!

Nominasjon av Arib Zaidi

28. juni 2018

Har man krise kan man alltid regne med denne rørleggeren. Itillegg smiler han alltid. En av de beste rørleggeren jeg har vært bort i

Nominasjon av Johan Heed

30. juni 2018

Fares er alltid hyggelig og bli, han gjør sitt beste for at arbeidsmiljø er på topp. Setter kollegaer og kunder i fokus. Logistikken og arbeidsinnsatsen hans er godt gjennomtenkt. Rett og slett Norges hyggeligste håndtverkere!

Nominasjon av Sarah Haidar

9. juli 2018

Rørleggeren som stiller opp uansett tidspunkt på døgnet. Løsningsorientert og nøyaktig i sitt arbeid. Smil rundt munnen til enhver tid. Virkelig en dyktig rørlegger som man ønsker å ha med å gjøre! ??

Nominasjon av Mohammad Ali Koteich

13. juli 2018

En utrolig dyktig rørlegger (og alt-mulig-mann)! Stiller alltid opp med et smil, knallgodt humør og masse gode ideer. Hussain er flink til å kommunisere, kartlegge behov og analysere problemenes underliggende rotårsaker. Anbefaler denne håndverkeren på det sterkeste!! Ringer denne karen hver gang det er noe som må gjøres i huset! Allsidig, tålmodig og pliktoppfyllende! Heia Hussain, håper du vinner denne, for det fortjener du virkelig! :)

Nominasjon av Hussein Sourour

2. august 2018

Verdens hyggeligste menneske innenfor og utenfor sitt yrke. Står alltid på og stiller alltid opp med det mest smittsomme smilet på lur.

Nominasjon av Sarah ghoniem

7. august 2018

Superflink og pålitelig person som alltid setter kunden først.

Nominasjon av Mostafa ghoniem

7. august 2018

Flink og effektiv person. Man kan stole på Hussein 100% PG han setter alltid kunden først. Gjør alt for at kunden blir fornøyd.

Nominasjon av Hassan Alsabeehg

10. august 2018

Nr1 håndverker!

Nominasjon av Zahra Koteich

13. august 2018

Hussain hjalp meg med klinikken min, han var så flink og så innstilt på å hjelpe meg at når OBOS sjefen kom innom for å sjekke hvordan arbeidet hadde blitt gjort, ble hun HELT MÅLLØS. Hun sa at det aldri hadde vært så bra i noen av lokalelene deres på senteret! Så han er definitivt en av de beste i faget sitt! Fortjener 1.plassen uten tvil. Heia Hussein