Tidligere kåringer

Søk etter tidligere nominerte håndverkere

Vinner 2019

Winner 2019 Camilla Cox Barfot

Camilla Cox Barfot

Rørlegger, Kråkerøy Rør

Camilla kjennetegnes av et høyt kvalitetsnivå, en entusiasme og en stå-på-vilje som er helt sjelden. Hun er også svært pålitelig, rask og engasjert i arbeidet og kundene sine, noe som tilsammen gjør henne til en verdig vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Personlig er jeg imponert over hvor mye skryt Camilla får av kundene sine, sier jurymedlem Christel Borge, administrerende direktør i Dipper.

6558 stemmer

65 nominasjoner

Kategorivinnere 2019

Vinner 2018

Winner 2019 Camilla Cox Barfot

Terje Gangstø

Snekker/tømrer, Tømrer Terje Gangstø

Terje Gangstø viser et stort fokus på sine kunder og han går langt for å gjøre dem fornøyde. Dette ser vi tydelig i antallet personer som har nominert ham og det store engasjementet han har vekket lokalt. Han leverer bunnsolid faglig kvalitet på eget arbeid. På toppen av dette har han et vinnende vesen og sprer glede og godt humør til alle rundt seg, uttaler Ramstad på vegne av juryen.

19001 stemmer

135 nominasjoner

Kategorivinnere 2018

Vinner 2017

Winner 2017 Sveinung Tofteland

Sveinung Tofteland

Snekker

De siste årene har han jobbet med å montere og farge heltregulv – og det er i heltregulvet han har sitt hjerte. I følge nominasjonen er det vanskelig ikke å bli engasjert og forelsket i heltregulv når Sveinung snakker om det. Hans kompetanse og engasjement for faget, kombinert med en eksepsjonelt hyggelig håndtering av kunder og partnere gjør ham til en verdig vinner av konkurransen.

3227 stemmer

Partnere & Sponsorer