Johnny Jensen

Johnny Jensen

Nominert den 15. juli 2018

Kategori: Maler

Malemesterne Jensen As

sandefjord, vestfold

27.
plass totalt
808
finaliststemmer
1178
stemmer
4
nominasjoner

Finalist 1: Bli kjent med Johnny Jensen

Malermester Johnny Jensen bor i Sandefjord og har jobbet som maler i alle år. Han beskrives som en nestor i malerbransjen som brenner for faget. Da er det kanskje ikke så rart at man blir nominert til prisen norges hyggeligste håndverker?

Da Johnny var 15 år kom faren hjem fra en bridge-kveld og sa at han hadde skaffet ham en jobb som lærling. Etter hvert tok han formell utdanning og mesterbrev på kveldstid, og med det kom også forespørsler om å bli deleier i andres firmaer. Han slo til på tilbudet fra firmaet han fortsatt jobber i, sammen med kona.

- Det er viktig å tenke på hvordan vi fremstår når vi møter kunden. Når du går hjem til folk må du være hyggelig, og jeg ser at folk anbefaler oss til andre nettopp av den grunn. Det er mange håndverkere der ute og ikke alle er like dyktige og hyggelige. Slik jeg ser det er hele livsgrunnlaget vårt å være hyggelig, sier Johnny, og understreker at han er opptatt av å gi kunden det lille ekstra. Og kundene er enige, skal vi tro en av nominasjonene:

- Han er en eksepsjonelt blid, hyggelig og serviceinnstilt malemester og leder. Det smitter over på personalet som er like hyggelige. Vi er strålende fornøyde med Johnny og hans team og anbefaler han på det sterkeste.

Malermesteren fra Sandefjord er veldig engasjert i faget sitt, og jobber mye med rekruttering. Han står også i bresjen for hvitt arbeid og seriøsitet i bransjen. Engasjementet for faget kommer av at han så hva håndverkeryrket kunne gjøre for en som han - en som ikke var så skoleflink.

- Uten de mulighetene som maleryrket har gitt meg ville jeg aldri vært der jeg er i dag. Det at folk som ikke er så klare for tyngre skolearbeid kan få en mulighet, det betyr mye. Det gir de en mulighet til å komme på den rette hylla så tidlig som mulig, sier han.

Han sier at det betyr ekstra mye å bli nominert siden kåringen også handler om å fremme håndverkeryrket som fag.

- Jeg syns først det var veldig hyggelig, men tenkte ikke så mye mer over det før kona ble veldig engasjert. Hun er jo malermester selv og likte konkurransen veldig godt. Og etter hvert, da jeg også forstod at dette er en konkurranse som løfter håndverksfaget ble jeg veldig glad. Det er viktig at håndverkerne er stolte av det de gjør, sier Johnny. Jeg sier jeg er maler og ikke sjef når noen spør, avslutter han.

Se nominasjonen til Johnny Jensen her

Nominasjon av Aina Næss

15. juli 2018

Eksepsjonelt blid, hyggelig og servic innstilt malemester og leder. Dette smitter over på personalet som er like hyggelige. Vi er strålende fornøyde med Johnny og hans team og anbefaler han på det sterkeste.

Nominasjon av Kari Baann

16. juli 2018

Blid og herlig ???

Nominasjon av Gina klavenes

16. juli 2018

Effektiv, profesjonell og god oppfølgning. Fikk jobben gjort og Jensen & co ryddet så bra opp etter at jobben var utført. Resultatet ble helt mesterlig og flott.

Nominasjon av Christina Williams Søiland

7. august 2018

En håndverker som tar jobben seriøst, gir gode råd og ikke minst er ALLTID blid og positiv!

;