Jon-Erik Sommer

Jon-Erik Sommer

Nominert den 5. juli 2018

Kategori: Andre bransjer

Toms Glass AS

alstahaug, nordland

63.
plass totalt
502
finaliststemmer
485
stemmer
1
nominasjoner

Finalist 20: Bli kjent med Jon Erik Sommer

**Den blide glassmontøren Jon-Erik i Sandnessjøen er en av årets finalister. Han har to barn, på to og tre år, og tar de ofte med ut på ulike aktiviteter i naturen. Jon-Erik utdannet seg først som landbruksmekaniker, men etter noen år skiftet han beite - og han har ikke angret. Han er svært glad i jobben sin, og liker spesielt godt de varierte arbeidsoppgavene og den tette kontakten man har med kundene som glassmontør i Toms Glass AS. **

- Noen ganger er det utestedene som ringer etter noen sure gjester har knust et vindu, andre ganger er det folk som har låst seg ute og måtte knuse seg inn. Vi driver med utskifting av glass i hus, biler, butikker, og det er en veldig variert arbeidshverdag. Jeg syns det er veldig artig, og jeg liker godt kontakten med kundene, forteller han.

Kundene omtaler Jon-Erik som en flink og dyktig glassmontør som brenner for faget sitt.

- Jon-Erik er alltid blid og hjelpsom, enten du ringer mandag morgen eller søndag ettermiddag! Om ikke Norges hyggeligste, så i alle fall Norges blideste håndverker - han fortjener all skryt!

Og selv ble Jon-Erik først litt overrasket, og deretter veldig glad og stolt over at kundene viser at de setter pris på jobben han gjør gjennom å nominere han som Norges hyggeligste.

- Jeg ble ganske paff da jeg ble nominert. Å være blid og hyggelig med kundene er jo selvsagt! Folk kommer bort på butikken og i gata og sier at de har stemt på meg - ja til og med tannlegeassistenten sa det under tannlegetimen min, ler Jon-Erik.

Se hele nominasjonen til Jon Erik her

Nominasjon av Marit Øvergård Utnes

5. juli 2018

Flink og dyktig glassmontør som brenner for sitt fag og arbeid! Alltid blid og hjelpsom enten du ringer mandag morgen eller søndag ettermiddag! Om ikke Norges hyggeligste så iallefall Norges blideste håndtverker, fortjener all skryt:-)

;