Terje Gangstø

Terje Gangstø

Nominert den 19. juni 2018

Kategori: Snekker / Tømrer

Tømrer Terje Gangstø

bergen, hordaland

1.
plass totalt
3690
finaliststemmer
15311
stemmer
135
nominasjoner

Finalist 15: Bli kjent med Terje Gangstø

**Terje Gangstø er en skikkelig ringrev innen tømrerfaget. Han begynte som lærling i 1983, etter at han maste seg til en lærlingplass hos han som senere startet Vestlandshus. Der fikk han, ifølge han selv, veldig god opplæring. **

– Det var ikke bare var det fokus på å gjøre en god jobb, men også på å være hyggelig med kundene, forteller snekkeren som nå driver sitt eget firma Tømrer Terje Gangstø.

Favorittverktøyet hans er i hverdagen er et minikubein som han kjøpte for mange år siden. “Jeg kjøpte det for 50 kroner, men jeg elsker det verktøyet, det er nesten alltid med meg”, forteller han.

– Det unike med Terje er ikke bare at han er en bunnsolid fagmann, men også en person med genuin omsorg for kundemassen sin, skriver en av de 135 stykkene som har nominert Terje til tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Terje forteller selv at han aldri går tom for arbeid. “Tror det har noe å gjøre med at jeg er ekstremt opptatt av å ta vare på kundene mine. Ingen blir prioritert høyere enn dem”. Dette er en av flere grunner til at Terje tror han er finalist. “Jeg tror jeg har veldig fornøyde kunder og at dette er en kombinasjon av flere faktorer: å gjøre en ordentlig jobb, behandle kundene med respekt, ha et smil og å alltid ta vare på kundene”, forteller snekkeren.

– Det betyr enormt mye å bli nominert til tittelen, samtidig blir jeg også litt brydd. Selv om jeg er bergenser. Det er nesten lettere å takle kritikk enn dette! Men det er klart, når jeg ser hvordan dette har tatt av så blir jeg utrolig glad. Det er rett og slett fantastisk gjevt, forteller han, og ser frem til finalen 15. september.

Se nominasjonen til Terje her

Nominasjon av Bjørn Inge Nøkling

19. juni 2018

Det unike med Terje er ikke bare at han er en bunnsolid fagmann, men også en person med genuin omsorg for kundemassen sin. Som naboer og kunder av Terje var det med full tillit vi fikk utført arbeid på vårt hus til avtalt tid og kvalitet. Han er alltid i sprudlende humør og er en levende garanti for godt håndverk! Dette fører til at han er en ettertraktet fagmann, og et strålende forbilde for yrkesretningen han representerer. Terje Gangstø er uten tvil Norges hyggeligste håndverker og fortjener klart å delta i kampen om denne tittelen!

Nominasjon av Linda Gangstø

27. juni 2018

Fordi han er best, enkelt og greit. Og ekstremt kundevennlig.

Nominasjon av Trond Frode Brekke

28. juni 2018

Verdens kjekkeste tømrer og vel så det !

Nominasjon av Turid Krogh Sveen

30. juni 2018

Terje er en kjernekar, dyktig i faget og er hjertens sann og ekte i alt. Vi heier på Terje

Nominasjon av Linn-Therese Fortun

2. juli 2018

Den hyggeligste og mest omgjengelige tømreren som er! Alltid smilende og blid uansett. Tar seg tid til kundene sine og gjør en veldig god jobb! Jeg heier i vert fall på Terje

Nominasjon av Solfrid Mæhle

3. juli 2018

Fantastisk håndverker!!!

Nominasjon av Roy-Arne Hauge

3. juli 2018

Terje er en snill og grei tømrergutt! Han har alltid en god kommentar på lur, og er du heldig så har han også en hammer på lur! Terje må vere den kjekkeste tømreren jeg har truffet! Stem på Terje! Stem nå!

Nominasjon av Tore Mæhle

3. juli 2018

Jeg synes Terje fortjener å vinne denne nominasjonen fordi han er en veldig dyktig tømrer som hører på kundene sine og finner gode løsninger på kundenes ønsker. Han fremstår som en grei og ærlig kar som man trives ilag med. Jeg er kjempefornøyd med arbeidet han har gjort for meg!

Nominasjon av Elisabeth Bjørndal

3. juli 2018

Beste som e i mils omkrets:)

Nominasjon av Arild Helge Rong

3. juli 2018

Kort og greit en hyggelig mann:-)

Nominasjon av Jorunn Dahle

3. juli 2018

Terje er fantastisk flink, hyggelig og omgjengelig. Det arbeidet har påtar seg blir utført 100%, "ikke noe slinger i valsen der i gården". Fort går det også uten at det går ut over noe. Be Terje utføre et arbeid og sier han ja, så får du den beste og det beste arbeid utført.

Nominasjon av Helge Låstad

3. juli 2018

Ærlig, grei og erfaren tømrer med god kunnskap .

Nominasjon av Frode Per Marøy

4. juli 2018

Enkelt og greit: en kjernekar av dimensjoner! Strekker seg lengre enn de fleste, og utfører kvalitetsarbeid. En effektiv kar som er enkel å kommunisere med. Alltid en hjelpsom hånd med glimt i øyet.

Nominasjon av INGRID Øksnes

4. juli 2018

??

Nominasjon av Harald R Øien

4. juli 2018

Bygget paviljong samt oppussing inne. Gjorde en kjempejobb så vi er svært fornøyd med. Kan anbefale han på det varmeste.

Nominasjon av Tore Aasen

4. juli 2018

Dyktig, blid og med kunden i fokus

Nominasjon av Sylvia

4. juli 2018

Terje er en fantastisk god håndverker som virkelig fortjener å vinne denne premien, har bare sett positive tilbakemeldinger fra andre og bare positive ting å si om han.

Nominasjon av Lillian Digernes

4. juli 2018

Flink, hyggelig og veldig hjelpsom ? Alltid ett flott resultat av hans arbeid ?

Nominasjon av Odd erik jensen

5. juli 2018

Alltid blid, hjelpsom og dyktig.

Nominasjon av Morten Neset

6. juli 2018

Smilende og dyktig kar.

Nominasjon av Sigrun Gjerde Arefjord

6. juli 2018

Terje er en dyktig og serviceinnstilt tømrer. Hos oss har han hatt flere oppdrag. Første oppdrag skifting av tak, senere skiftet kledning og vinduer og bygget ut terrassen. Vi ha vært kjempefornøyd hver gang og har anbelfalt til andre denne flotte tømreren

Nominasjon av Kjell Arne Klaussen

7. juli 2018

Kjernekar ??

Nominasjon av Trond Hansen

7. juli 2018

Terje er alltid hjelpsom, sier ja til å hjelpe naboer selv om han egentlig har alt for mye å gjøre. Han er en sprudlende fyr, dyktig fagmann. Han fortjener all den honnør han kan få !!

Nominasjon av Olav Kalsaas

7. juli 2018

Dyktig og blid

Nominasjon av Torgeir V alen

8. juli 2018

Dyktig,hyggelig,effektiv. ?

Nominasjon av Arve Mæhle

9. juli 2018

Terje er ein mann alle kan stole på??

Nominasjon av Anne Maritha Mo

9. juli 2018

Terje er rett å slett flink, kjekk og har kunden i fokus. ?

Nominasjon av Ove Mellingen

9. juli 2018

Terje Gangstø er dyktig, morsom og svært etterrettelig. Jeg kan ikke få anbefalt den mannen nok og jeg har kjent den mannen i nesten 50 år.

Nominasjon av Arild Kvamme

10. juli 2018

Alltid blid og hyggelig, flink fagmann??

Nominasjon av Kjell Frode

10. juli 2018

Hyggelig og veldig flink kar ?

Nominasjon av Jan Gangstø

10. juli 2018

Terje er en dyktig tømrer. han gir deg raskt svar på pristilbud, ellers så er han nøyaktig og rask i jobben sin.

;