Tommy Øiongen

Tommy Øiongen

Nominert den 3. mai 2018

Kategori: Mur & Betong

Mapei AS

nord-odal, hedmark

5.
plass totalt
1314
finaliststemmer
5589
stemmer
18
nominasjoner

Finalist 4: Bli kjent med Tommy Øiongen

**Tommy Øiongen er snart 50 år og er en av årets finalister. Han er gift, har fire barn, bor i Nord-Odalen, og er en skikkelig lego-entusiast. Tommy beskrives som smørblid, svært kompetent og som en person med et brennende engasjement for murerfaget. **

Han er murermester i bunn og tok mesterbrevet sitt for fem år siden. Han har lang erfaring fra murerbransjen og har vært innom en rekke ulike jobber på veien til sin nåværende stilling i Mapei AS. I Mapei AS jobber Tommy som murer, med hovedfokus på å lære opp kunder og ansatte i produktene til selskapet. Det er noe han passer veldig godt til, skal vi tro de rosende nominasjonene.

- Tommy er Mapeis blideste ansikt utad! Han står utrettelig på for å spre produktkompetanse til kunder gjennom teknisk support, bygging av modeller og gode, ærlige og praktiske demonstrasjoner i forbindelse med kurs- og opplæringsarrangement i hele Norden og Baltikum, skriver Tommys sjef i nominasjonen. Han er en av 17 stykker som nominerte Tommy til prisen.

Engasjementet og kompetansen bruker han også til å inspirere unge til å velge teknisk byggfag helt fra ungdomsskolen av. Tommy trekker også frem at det er gleden ved å jobbe med unge som bidrar til å gjøre arbeidshverdagen hans helt spesiell.

- Lærlingene har fremtiden foran seg, og skal være håndverkernes ambassadører i årene som kommer. Derfor er det å jobbe med unge lærlinger det som inspirerer meg aller mest i hverdagen. forteller Tommy.

På spørsmål om hvorfor Tommy tror han har blitt nominert sier han, - Jeg blir jo “litt raud i kjakan” av all oppmerksomheten, men innerst inne er det veldig koselig. Jeg setter veldig pris på at folk har nominert meg. Det som er spesielt med å bli nominert er at noen offentlig viser at de setter pris på deg. Det betyr litt ekstra. Jeg blir glad, samtidig er jeg veldig bevisst på at det er utrolig mange flinke og hyggelige håndverkere der ute.

Se nominasjonen til Tommy her

Nominasjon av Frode Ek Skarnes

3. mai 2018

Tommy er Mapeis blideste ansikt utad! Han står utrettelig på for å spre produktkompetanse til kunder gjennom teknisk support, bygging av modeller og gode, ærlige og praktiske demonstrasjoner i forbindelse med kurs- og opplæringsarrangment i hele Norden & Baltikum. Tommy brenner for murerfaget og jobber tett med å motivere elever og studenter for å velge tekniske byggfag, helt fra ungdomsskole til høyskole og universitet.

Nominasjon av Rune kirkestuen

4. mai 2018

Hyggelig type

Nominasjon av Robert løken

5. mai 2018

En person som viser deg full forståelse i di dummeste spørsmål du skulle stille om faget.Gir deg bestandig ei god forklaring Åssen du skal utføre jobben.Gledesspreder med høy kompetanse.

Nominasjon av Wenche Hagen

6. mai 2018

Gir alt

Nominasjon av Kristin Bøhlerengen

7. mai 2018

Alltid blid og hjelpsom

Nominasjon av Arnt Stormoen

8. mai 2018

Ingen over, ingen ved siden av!

Nominasjon av Edel Amanda Haug Øiongen

16. mai 2018

Imøtekommende, hardtarbeidende, snill og en enormt dyktig håndverker✩ Yter service på alle plan!

Nominasjon av Anders Bråten

30. mai 2018

Jeg synes Tommy fortjener å vinne denne kokurransen.

Nominasjon av Stig Arild Lunde

30. mai 2018

En vi i Trøndelag kaller «kjernekar» Tvers gjennom faglig dyktig,alltid hyggelig og blid! En altmuligmann for Mapei ?

Nominasjon av Henning Bothner

30. mai 2018

Huggal kar som alltid er grei og blid??

Nominasjon av Mona Bengtson

30. mai 2018

Koselig mann, bestandig hyggelig og smiler ?

Nominasjon av Kai Jevne

30. mai 2018

The one and only

Nominasjon av Ronny Palerud Larsen

31. mai 2018

Verdens blideste og triveligste kar.

Nominasjon av Irene Rusten

6. juni 2018

Nominerer Tommy da han er en utrolig positiv og blid herremann som alltid yter det beste. Han stiller opp og hjelper alle der det trengs.

Nominasjon av Franziska Bohlmann

22. juni 2018

Hyggeligste og beste handverker ??

Nominasjon av Anders børresen

25. juni 2018

Tommy har svaret på alt:) Hyggelig kar som hjelper oss mye!

Nominasjon av Silje Strandborg Lie

16. august 2018

Ingenting er umulig for snille og dyktige Tommy! Med glimt i øyet og alltid en morsomhet på lur, står han på! Sier aldri nei om man spør om hjelp!

Nominasjon av Elena Dal Martello

25. august 2018

Blid! SNILL! Ydmyk! OPPMERKSOM! Engasjert! Og ikke minstig DYKTIG! Tommy ser deg som MENNESKE og løser dine problemer med STOR profesjonalitet!

;