Finalen på Telenor Arena

Etter en fem måneder lang jakt etter Norges hyggeligste håndverker, fikk Terje Gangstø fra Bergen den gjeveste prisen. Det var en utrolig spennende finale som ble avholdt i samarbeid med Boligmesse på Telenor Arena. Tømreren gikk til topps blant totalt 1162 nominerte håndverkere fra hele landet.

Enormt engasjement

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverkeryrkene. Målet er å løfte fram dyktige og hyggelige fagfolk som bygger og fikser hjemmene våre. Det er andre gang kampanjen arrangeres, og engasjementet har vært enormt.

Siden april har totalt 1162 håndverkere fra hele landet blitt nominerte som Norges hyggeligste håndverker, og det har kommet inn 236 000 stemmer. De siste to ukene har 22 finalister kjempet om hederstittelen. Kriteriene for å vinne er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. Det demonstrerer vinneren utvilsomt.

I tillegg til heder og ære får vinneren tre års fri leasing av bil fra Harald A. Møller AS og varer og verktøy fra flere sponsorer.

Branjevinnere i syv bransjer

I tillegg til å kåre Norges Hyggeligste Håndverker, har kampanjen i år kåret vinnere innenfor 7 bransjer: murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, lærling og en åpen kategori.

– Vi er overveldet over hvor mange fantastisk hyggelige håndverkere det er i Norge. Det at så mange har nominert og stemt frem håndverkere viser at det er veldig mange kunder som er fornøyde. Juryen har hatt en hard nøtt med å velge. Det har vært mange verdige kandidater, og vi vil gratulere hver og en av de nominerte. Samtidig er det veldig gøy å kunne løfte frem noen som har utmerket seg ekstra, sier jurymedlem Christel Borge.

Bransjevinnerne er:

  • Norges hyggeligste murer: Tommy Øiongen fra Nord-Odal, jobber i Mapei AS
  • Norges hyggeligste maler: Johnny Jensen fra Sandefjord, jobber i Malermesterne Jensen AS
  • Norges hyggeligste snekker/tømrer: Terje Gangstø fra Bergen, jobber for Tømrer Terje Gangstø
  • Norges hyggeligste elektriker: Ole Kristian Svarstad fra Sykkylven, jobber i EL 24 Ensiko AS
  • Norges hyggeligste rørlegger: Hussain Fares fra Oslo, jobber i Trygg VVS
  • Norges hyggeligste lærling: Rannveig Johanne Hugdal fra Trondheim, jobber i Timberbygg AS
  • Norges hyggeligste kuldemontør: Lars Martin Skovly fra Fredrikstad, jobber i GK Inneklima AS
;