Finalist 10: Bli kjent med Ronny Enger

**Ronny Enger er fra Nøtterøy i Vestfold og jobber som Maler i Engers Malerfirma. Nå er han en av finalistene som kjemper om å bli Norges hyggeligste håndverker. Han har tre voksne barn, en samboer og er ekstremt opptatt av sport. Ronny beskrives som en flink og hardtarbeidende mann, som er opptatt av å bidra i nærmiljøet og at kunden skal bli fornøyd med jobben som utføres. **

Han er en maler med lang erfaring fra bransjen, og startet som maler i 1989. Han ble rekruttert inn i yrket av brødrene sine som også var malere. Ronny har ingen formell malerutdannelse, men han har en genuin interesse for faget. I 1996 startet han sitt eget malerfirma som han fortsatt driver.

- Ronny er alltid imøtekommende, blid, dyktig og genuint opptatt av at du blir 100% fornøyd. En yrkesstolthet som man så før, representeres i hele hans filosofi. Man blir sett, og hørt, når Ronny Enger tar seg av ditt prosjekt, skriver en av de 34 personene som har nominert Ronny.

Ekstremt stolt

- Jeg er opptatt av å se helheten når jeg møter folk. Ikke bare opptatt av å vinne jobben, men å hjelpe kunden. Vi er mennesker som jobber. Vi kan gjøre feil, men det skal rettes opp med en gang. Jeg er genuint opptatt av at kundene skal være fornøyd og bli fulgt opp, Sier Ronny.

Ronny er ekstremt stolt over å være en av finalistene. Han mener at det er viktig at folk får vite at det finnes gode håndverkere der ute. Han synes tittelen er ekstra gjev siden den bidrar til å gi et referansepunkt på hva en god håndverker er, og bidrar til å løfte de som er seriøse og ordentlige frem.

- Jeg er ekstremt stolt og ble veldig paff, men det er utrolig hyggelig. Det å bli nominert viser at det man gjør er riktig. Jeg samarbeider med masse hyggelige håndverkere som gjør det lett å være hyggelig, avslutter han.

Les hele nominasjonen til Ronny her

;