Finalist 11: Bli kjent med Ole Einar Moen Mehus

Ole Einar er 19 år, tømrerlærling og kommer fra Jessheim. Han har alltid vært en aktiv gutt og har alltid likt fysisk arbeid – særlig å jobbe med praktiske ting. Helt siden Ole Einar var liten har han vært med foreldre og besteforeldre på jobb, enten det var i skogen for å felle og kløyve trær, eller annet praktisk arbeid. Han trives rett og slett bedre med praktisk arbeid enn å sitte bak skolebenken, og siden flere i familien var håndverkere var det ikke akkurat tilfeldig at ble tømrer.

Ole Einar har alltid har et prosjekt på gang, enten er det noe på jobb eller venner og bekjente som ber om hjelp. “Mange som sier jeg må lære meg å si nei, men foreløpig har jeg litt å gå på”, ler han. Han tror at dette var med på å gjøre ham nominert til tittelen Norges hyggeligste håndverker.

 Jeg er en blid fyr som prøver å være hyggelig uansett hvem jeg er sammen med. Jeg er opptatt av at et smil løfter hverdagen mer enn et surt blikk. Selv om det noen ganger kan være negativt at jeg har vanskeligheter med å si nei er det jo stort sett positivt. Jeg tror også at min filosofi om å hele tiden være blid viser seg i hvordan jeg er på jobb og med kunder, som kanskje er grunnen til at jeg ble nominert, sier han.

Og dette er karakteristikker vi kan se igjen blant nominasjonene, der han beskrives som faglig dyktig, en som alltid gir en hjelpende hånd, alltid er blid og ikke minst –“ en knakende kjekk kar”.

 Det er rett og slett veldig stort å være en av finalistene. Jeg ble litt paff i starten og visste ikke helt hva jeg ble med på. Men jeg angrer definitivt ikke. Man må ta det til seg at folk setter pris på det man gjør, avslutter han.

Se nominasjonen til Ole Einar her

Partnere & Sponsorer