Finalist 13: Bli kjent med Ole Kristian Svarstad

Ole Kristian fra Sykkylven er en elektriker med en uvanlig stor dedikasjon til jobben sin. Kanskje er det fordi han måtte trosse mye for å faktisk få jobbe i drømmeyrket? Da han var liten fikk han nemlig vite at han aldri kunne bli elektriker på grunn av en skulderskade. I stedet for å gå i kjelleren, bestemte Ole Kristian seg for at han skulle motbevise legens ord. Selv om han til tider må tåle ganske store smerter, nådde han målet om å bli elektriker, og jobber i dag i firmaet EL 24 Ensiko AS.

- Det er veldig viktig for meg å møte alle med et smil og behandle de flott. Jeg har et motto om at jeg skal behandle folk slik jeg vil bli behandlet tilbake. Jeg hadde ikke trodd at denne konkurransen skulle bety så mye, men jeg merker jo at ryktene begynner å gå. Det var faktisk nettopp en kunde som valgte oss på grunn av jeg var finalist, sier elektrikeren.

Jobber til han stuper

På fritida liker Ole Kristian å være på hytta sammen med onkelbarna sine, der de går mye i fjellet. Men i det store og hele er det jobben som tar mesteparten av tida. Da er det ekstra stas at jobben man gjør blir lagt merke til.

- Ole Kristian jobber til han stuper, og elsker utfordringer uansett om det er hos bønder, på et fotballanlegg, eller vanlige reparasjoner. Han er kreativ, og følger med på det nye som skjer i bransjen, og følger reglene, sier en av kundene som sendte inn en nominasjon.

- Jeg kom sent inn i konkurransen, og det at jeg likevel har fått så mange stemmer overrasker meg litt. Jeg må innrømme at jeg er litt stolt av det, faktisk, sier han, og legger til at han syns at hele EL 24 Ensiko fortjener en nominasjon.

Les hele nominasjonen til Ole Kristian her

Partnere & Sponsorer