Finalist 14: Bli kjent med Jesper Falkenberg Paaske

Jesper Falkenberg Paaske er dansken som egentlig skulle bli kokk, men som bestemte seg for å bli rørlegger i stedet. Men det gikk heller ikke helt som han planlagt, for da han var ferdig som lærling, hadde finanskrisen slått inn over Danmark og ingen jobber var å oppdrive. Jesper reiste derfor til Norge, med en plan om å være her i maks to år. Tilfeldighetene tok han til Sykkylven. Der fikk han jobb som rørlegger, og senere også kjæreste. Nå har han ingen planer om å flytte tilbake til Danmark igjen.

Jesper er ifølge en av nominasjonene «en person som alltid setter kundens ønsker først, og ikke gir seg før jobben er ferdig». Han bryr seg om jobben han gjør, og ikke minst om at kunden skal være fornøyd.

– Han er en av de personene som oppriktig bryr seg om jobben sin og menneskene rundt han. Det er akkurat det som gjør han så spesiell og unik. Når du møter han så føler du at han bryr seg og han hører hva du ønsker, og han gjør en fantastisk jobb. Du ser han alltid med et smil om munnen, skriver en av de 16 personene som har nominert Jesper til tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Rørleggeren selv sier at han er en person som alltid gir 100 prosent når han jobber.

– Det er noe med at når folk slipper oss inn i hjemmene sine, gir oss tillit og betaler mye, så er det viktig at vi strekker oss litt for å vise oss tilliten verdig, sier Jesper om hvorfor han tror han ble nominert til prisen.

Jesper innrømmer at han blir litt satt ut av at han har kommet til finalen.

– Jeg er ikke så god på at det skal handle om meg, så det er litt rart. Men jeg må likevel innrømme at jeg liker det. Det er veldig hyggelig å bli lagt merke til, og ikke minst å få noe tilbake når man gir mye av seg selv. Det er rett og slett dejlig, som de sier i Danmark, avslutter han.

Les hele nominasjonen til Jesper her

;