Finalist 15: Bli kjent med Terje Gangstø

Terje Gangstø er en skikkelig ringrev innen tømrerfaget. Han begynte som lærling i 1983, etter at han maste seg til en lærlingplass hos han som senere startet Vestlandshus. Der fikk han, ifølge han selv, veldig god opplæring.

 Det var ikke bare var det fokus på å gjøre en god jobb, men også på å være hyggelig med kundene, forteller snekkeren som nå driver sitt eget firma Tømrer Terje Gangstø.

Favorittverktøyet hans er i hverdagen er et minikubein som han kjøpte for mange år siden. “Jeg kjøpte det for 50 kroner, men jeg elsker det verktøyet, det er nesten alltid med meg”, forteller han.

 Det unike med Terje er ikke bare at han er en bunnsolid fagmann, men også en person med genuin omsorg for kundemassen sin, skriver en av de 135 stykkene som har nominert Terje til tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Terje forteller selv at han aldri går tom for arbeid. “Tror det har noe å gjøre med at jeg er ekstremt opptatt av å ta vare på kundene mine. Ingen blir prioritert høyere enn dem”. Dette er en av flere grunner til at Terje tror han er finalist. “Jeg tror jeg har veldig fornøyde kunder og at dette er en kombinasjon av flere faktorer: å gjøre en ordentlig jobb, behandle kundene med respekt, ha et smil og å alltid ta vare på kundene”, forteller snekkeren.

 Det betyr enormt mye å bli nominert til tittelen, samtidig blir jeg også litt brydd. Selv om jeg er bergenser. Det er nesten lettere å takle kritikk enn dette! Men det er klart, når jeg ser hvordan dette har tatt av så blir jeg utrolig glad. Det er rett og slett fantastisk gjevt, forteller han, og ser frem til finalen 15. september.

Se nominasjonen til Terje her

Partnere & Sponsorer