Finalist 16: Bli kjent med Trygve Borge

- Dette er en mann som kan faget sitt! Han har gjort flere jobber for oss, og resultatet er alltid spot on. Han er hyggelig, profesjonell, effektiv og har alltid et smil på lur. Rett og slett en proff!

Med slike nominasjoner fra kundene sine er det ikke rart at elektrikeren og telemontøren Trygve fra Bergen er en av finalistene i Norges hyggeligste håndverker. Trygve tok elektroutdanningen på 80-tallet, og for fire år siden startet han firmaet Borge Elektro & Vedlikehold.

- Du får ikke så mye klager hvis du er hyggelig! I tillegg liker jeg å møte nye folk. Som telemontør er man inne i hjemmet til folk, og da må man være hyggelig. Folk unnskylder seg med at det er rotete, men det tar jeg med et smil, sier han, og legger til at det betyr mye å ha blitt nominert og havnet i finalen. Han mener han er beskjeden selv, og da er det ekstra stas når folk står på for han.

Trygve tilbringer fritiden med barnebarna, og med å mekke på gamle amerikanske biler. “En gang håndverker, alltid håndverker”, ler han.

Han er en engasjert fagmann, og har gjennom flere år tatt inn ungdommer som sliter med å komme inn i arbeidslivet. Han har lært de opp som fibermontører, og ser at de lykkes. Han mener at det er viktig å løfte frem håndverkerfaget, og er glad for at det finnes en markering som denne som gjør nettopp det.

- Det er kjempebra at noen løfter opp håndverkerfaget. Det skjer ikke hver dag, avslutter Trygve.

Les hele nominasjonen til Trygve her

Partnere & Sponsorer