Finalist 2: Bli kjent med Linda Jensen

**Linda Jensen - bedre kjent som Linda Snekkærn - bor i Halden med samboeren og katten Tassen. Hele livet har hun hatt stor interesse for å fikse, lage og reparere ting. Nå er hun en av finalistene som kjemper om å bli Norges hyggeligste håndverker! **

- Faren min hadde ti tommeltotter, så det var jeg som gjorde det meste praktiske arbeidet hjemme. Jeg klatret på taket og slo inn spiker, fikset girkassen på bilen og kom til der pappa ikke turte. Det finnes ikke den ting som ikke kan fikses, ler hun.

Tok fagbrev i 2008

Linda tok tømrerfagbrevet i 2008, og startet for seg selv for tre år siden. Hun tilbyr det meste innen tømrerfaget, og det går mest i bad og totaloppussing. Så langt har det gått over all forventning, og ordreboken er tykk og god. Det ser også ut til at kundene er fornøyde med innsatsen til Snekkærn.

- Linda Snekkærn i Halden er helt rå! Hun har hjulpet oss med alt fra små til store jobber, svarer raskt og gjør jobben raskt og bra. Veldig hyggelig dame, med et utrolig bra firmanavn og mange fornøyde kunder, skriver en av de mange som har nominert henne som Norges hyggeligste håndverker.

Elsker fornøyde kunder

For Linda er det beste med jobben å se at kundene blir fornøyde med resultatet.

- Jeg har så mange hyggelige kunder, og jeg finner stort sett glede i alle jobber. Det er gøy å lage noe praktisk og fint og se at kunden blir fornøyd. Jeg har også et ekstra stort hjerte for eldre mennesker - selv om det ofte ender i dårlig business for meg, fordi jeg ender opp med å sende så små fakturaer, ler hun, med et glimt i øyet.

Hun forteller også at hun syns det er uproblematisk å være kvinne i en så mannsdominert bransje, selv om det har skjedd en utvikling de siste femten-tjue årene. Det var litt mer skepsis rettet mot kvinner i bransjen før, men det er noe som heldigvis hører fortiden til, mener hun.

Det hadde betydd mye for Linda å bli Norges hyggeligste håndverker.

- Jeg er helt overveldet av at så mange har stemt på meg, jeg blir nesten rørt! Jeg gir mye av meg selv, og jobber for at alt skal være perfekt for kunden. Det hadde betydd mye å bli Norges hyggeligste håndverker, avslutter hun.

Se nominasjonen til Linda Jensen her

;