Finalist 3: Bli kjent med Hussain Fares

Den 24 år gamle rørleggeren Hussain Fares er en av årets finalister. Han jobber i firmaet Trygg VVS på Oppsal i Oslo, og beskrives som en mester som brenner for yrket sitt, og som en som skaper et godt miljø i firmaet.

Selv om Hussain kanskje er norges yngste rørleggermester mener han selv at han måtte bli raskt voksen på grunn av noen tøffe år helt i starten av karrieren.

- Det var egentlig en tøff start, for å være helt ærlig. Jeg lå dødssyk med kreft. Men det motiverte meg, man blir litt mer voksen i hodet når man ligger så syk. Siden den gang har jeg lagt planene mine, og heldigvis har jeg fulgt dem og, sier den populære rørleggeren, som i dag er både anleggssjef, rørleggermester, gift og far til to små.

Viktig at kundene alltid er fornøyde

Selv trekker Hussain frem at det å holde fremdriftsplanen og levere et godt stykke arbeid til kunden som det viktigste i det daglige arbeidet. Det er det tydelig at kundene er fornøyde med, for hele 59 personer nominerte Hussain i årets konkurranse.

- Hussain er en veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra mila for sine kunder. Håndverkere som han bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer med han, sier en av dem.

Betyr mye å vinne

Og kollegaene hans er heller ikke i tvil om at den unge rørleggeren fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker. - Han er ikke kun den hyggeligste håndverkeren, men den hyggeligste karen generelt! Miljøet han har skapt blant alle oss håndverkere er helt fantastisk. Alle kommer tidsnok og alle gleder seg til jobb!

- Det hadde betydd mye for meg å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Hussain. - Det viser at man blir satt pris på for det man gjør. Jeg prøver å være hyggelig hver eneste dag, og dette viser at det virker, avslutter rørleggermesteren.

Se nominasjonen til Hussain her

Partnere & Sponsorer