Finalist 6: Bli kjent med Kenneth Løken

Mureren Kenneth er 29 år, gift og har barn. Han jobber i Arendals-firmaet Flis i sør og har hatt interesse for murerfaget siden han var tretten år. Han tok fagbrevet i 2008. På jobb bruker Kenneth hver dag favorittverktøyet sitt: den samme murhammeren som han fikk da han begynte i sommerjobben som 13-åring.

Det er tydelig at Kenneth er en populær murer blant kundene sine, og hele 70 personer nominerte Kenneth som Norges hyggeligste håndverker.

 Kenneth er ekstremt faglig dyktig, serviceinnstilt og en utrolig hyggelig herre! Han er høyt ettertraktet innen sitt felt og godt likt blant kundene. Kenneth fortjener anerkjennelse for den gode jobben han gjør og fordi han gir det lille ekstra for å sørge for at kundene blir etterlatt med et godt resultat og en hyggelig opplevelse i den ellers så kaotiske tilværelsen renovering byr på, skriver en av de som har nominert han.

Selv tror han at han har blitt nominert fordi han er en utadvent person i jobbsammenheng, selv om mange av de som kjenner han ellers ville beskrevet han som litt sjenert. Han mener det er fordi han har god selvtillit når det kommer til jobben. “Jeg vet at jeg er en flink murer. Da er det lett å være avslappet,” sier han, og legger til at nominasjonen også kan komme av at han alltid er i godt humør, og at han har fokus på at kunden skal være fornøyd med jobben.

 Det betyr utrolig mye å bli nominert. Det at man har kommet til finalen, det er rett og slett overveldende. Jeg er veldig fornøyd, stolt og glad. Det er en bekreftelse på at det man gjør er riktig, og gir en ekstra trygghet i hverdagen, sier han.

Se nominasjonen til Kenneth her

Partnere & Sponsorer