Finalist 7: Bli kjent med Tore Lambrechts

**Elektrikeren Tore Lambrechts er snart 50 år, og har jobbet i ulike deler av elektrobransjen hele livet. Han tok teknisk fagskole tidlig i 20-årene, og deretter jobbet han tolv år som ingeniør i Aker. I 2011 tok han installatørprøven, men i 2013 bestemte han seg for å gå tilbake til røttene å begynne som elektriker igjen. Nå eier og driver han Elverket AS, og har med seg sine to sønner og en lærling på laget. **

Som barn fikk Tore et togsett til jul, og det vekket interessen for elektrofaget. Batteriene var tomme for strøm, og han hadde ingen nye tilgjengelig. Da måtte han prøve seg på en hjemmesnekret løsning, som endte med at han sprengte hele toget!

- Det betyr utrolig mye for meg å bli nominert som Norges hyggeligste håndverker. Jeg merker at det et løft humørmessig, og det er kjekt å få positiv feedback. Sånne tilbakemeldinger gir meg mye motivasjon, sier Tore. Han mener at det er en nominasjon av firmaet like mye som til han selv, og at det viser at hele gjengen gjør en god jobb.

– Sjelden har jeg møtt en så hyggelig, fornuftig og serviceinnstilt håndverker. Han viser forståelse for stramme budsjetter og gir gode anbefalinger innenfor rammene som er gitt. Dersom endringer eller problemer oppstår underveis i byggeprosessen strekker han seg langt for å få det ordnet umiddelbart, og han svarer raskt på meldinger, også utenom arbeidstid. En håndverker av de sjeldne, som absolutt kan anbefales, skriver en av de som nominerte Tore.

Selv tror Tore at det handler om at han har et stort engasjement for faget, og er ekstremt løsningsorientert.

- Jeg tror mange setter pris på at jeg alltid ser etter løsninger fremfor å gi opp. For mange kunder gir dette en trygghet. Jeg har også en ro som gjør at mange kunder får en positiv opplevelse. Og det er jo det alt handler om, å gi kunden en god opplevelse, avslutter han.

Se nominasjonen til Tore her

;