Finalist 8: Bli kjent med Jonas Andrè Fjeld

Tømreren Jonas er 36 år og kommer fra den lille bygda Eidskog utenfor Kongsvinger. Der har han nærmest blitt en kjendis etter at det ble kjent at han var nominert til tittelen Norges hyggeligste håndverker. Jonas jobber i Parallell Eiendom, og ved siden av jobb er det sønnen på 19 måneder som tar opp en del av fritiden, i tillegg til favorittaktivitetene jakt og fiske.

 Jonas er en dyktig snekker og flislegger med mye kunnskap i faget. Løsningsorientert, hjelpsom og alltid blid! Stem på Jonas, skriver en av de 30 som nominerte han.

Og stemt på Jonas er det mange som har gjort. Foreløpig er Jonas den finalisten med nest-flest stemmer totalt – med over 11 200 stemmer!

Sier aldri nei

 Jeg er en blid og positiv fyr. Der mange håndverkere sier nei til småjobber, sier jeg aldri nei. Jeg er opptatt av å hele tiden strekke meg. En del håndverkere har også en tendens til å sitte mye på sosiale medier, men jeg prøver heller å jobbe når jeg er på jobb, sier Jonas om hvorfor så mange kan ha nominert og stemt på han.

 Jeg tror også en av grunnene til at det har gått så bra for meg i konkurransen er at jeg kommer fra en veldig liten bygd der alle heier på meg. Jeg er jo nesten som en kjendis å regne der, ler han.

Startet som bilmekaniker

Tømreren, som egentlig startet som bilmekaniker før han ombestemte seg, syns det er utrolig positivt og hyggelig at så mange liker det han gjør så godt at de har nominert og stemt på han.

 Jeg tror egentlig ikke jeg helt har skjønt hvor mange stemmer jeg har fått. Det bor jo bare litt over 5000 personer her og jeg har godt over 11 000 stemmer. Det er helt sykt å tenke på! Jeg merker at det betyr noe for den indre motivasjonen. Det er virkelig en tillitserklæring. Jeg møter folk på gata som spør om finalen. Det er ganske sprøtt, legger han til om hvordan det oppleves å være finalist.
Se nominasjonen til Jonas Andrè Fjeld her

Partnere & Sponsorer