Espen Gaupås

Espen Gaupås

Nominert den 29. april 2019

Kategori: Elektriker

Magnus M. Thunestvedt AS

bergen, hordaland

4.
plass totalt
1272
finaliststemmer
5240
stemmer
27
nominasjoner

Finalist Espen Gaupås: – Det er kjempegøy å bli nominert og komme helt til finalen

30-åringen fra Indre Arna har jobbet som elektriker i ni år. Han synes konkurransen er viktig for å gi anerkjennelse til flinke og hyggelige håndverkere.

– Det er på tide at flinke og hyggelige håndverkere blir satt pris på. Du bestiller jo en totalpakke når du bestiller en håndverker, og derfor er humøret også viktig. At kunder og bekjente viser at de setter pris på det, er en veldig positiv tilbakemelding å få, sier Espen Gaupås.

Gaupås begynte som elektrikerlærling i 2007, fikk fagbrevet i 2010 og har jobbet som elektriker siden. Han mener han var heldig med valget, men syntes det var vanskelig å skulle bestemme seg for karriere etter ungdomsskolen.

– Jeg mener man velger yrke for tidlig, man er egentlig litt for ung. Men jeg har heldigvis truffet riktig. Vi var en kompisgjeng på seks-syv stykker som synes elektro hørtes interessant ut, men det var bare tre av oss som fullførte utdanningen, sier Gaupås.

“Toppkarakter”

Gaupås tror det er hans evne til å kommunisere godt med kundene som har fått han nominert.

– Det er viktig å alltid stille på jobb med et smil og være positiv i møte med kunder. Kunden vil vite at du kan det du snakker om, så å kunne ha en god samtale med dem er avgjørende. Hvis du kommer med løsninger på utfordringene kunden spør om og gjør jobben som avtalt, da blir de fornøyd, sier Gaupås.

Gaupås ble i første omgang nominert av en samarbeidspartner med denne teksten:

“Espen er en fantastisk blid og hyggelig elektriker. Han kommer alltid til avtalt tid, og er en stor ressurs for firmaet. Denne karen fikser det meste av stort og smått. En hyggeligere elektriker skal en lete lenge etter. Har selv brukt denne karen fast i mange år. Toppkarakter.”

– Det er kjempegøy å bli nominert og komme helt til finalen. Jeg blir veldig ydmyk. Jeg hadde ikke sett for meg at lille meg fra Arna, skulle ligge på en toppliste over Norges hyggeligste håndverkere. Det viser at mine venner og bekjente setter pris på meg, og det er et løft i hverdagen, sier Espen.

På spørsmål om hva han vil bruke premien på hvis han vinner, svarer Espen at han har planer om å bygge seg et hus i fremtiden, og at en varebil og diverse gavekort hadde kommet svært godt med.

Her kan du stemme på Espen Gaupås

Nominasjon av Terje Gangstø

29. april 2019

Espen er en fantastisk blid og hyggelig elektriker. Kommer alltid til avtalt tid. Han er en stor resurs for firmaet . Denne karen fikser det meste stort og smått. Hyggeligere elektriker skal ein leite lenge etter. Har selv brukt denne karen fast i mange år. Topp karakterer.

Nominasjon av Marit Raknes

30. april 2019

Om noen fortjener denne tittelen er det Espen! Han er en ordentlig god kjernekar som står på både seint og tidlig, kjempedyktig i jobben sin og påliteligheten selv. Han er både hjelpsom og hyggelig på alle mulige måter. Jeg heier på deg Espen, beste gutten.

Nominasjon av Linda Gangstø

2. mai 2019

Dette er den skjønneste og hyggeligste elektrikeren jeg vet om. Anbefaler han til alle. Dette er den håndverkeren som gir det lille ekstra. Smilende og blid, hjelpsom, pålitelig og ryddig. Et sånt menneske som blir godt likt, både på jobb og privat. Han fortjener virkelig å være nominert :)

Nominasjon av Alexander Aasen

2. mai 2019

Jeg ønsker å nominere Espen! Espen er en meget hyggelig og faglig sterk elektriker som jeg er så heldig å få jobbe med innimellom! Denne karen har imponert meg så mange ganger på jobb, rett og slett pga uansett hvor mye stress og travelt det er så utfører Espen jobben med god kvalitet og med et smil om munnen! Stem på Espen Gaupås et skikkelig hyggelig menneske og håndverker!

Nominasjon av Anders iversen

7. mai 2019

Utrolig fin fyr som alltid har godt humør og et smil på lur. Utrolig løsningsorientert og faglig dyktig. Humøret på arbeidsplassen blir alltid løftet et par hakk når han kommer, etter min mening norges hyggeligste uten tvil.

Nominasjon av Ida Marie gangstø

7. mai 2019

Utrolig hyggelig håndtverker!

Nominasjon av Linn Fortun

8. mai 2019

Hyggelig fyr, flink i faget sitt og gjør en god jobb! Punktlig, effektiv og faglig dyktig. Anbefales

Nominasjon av Eva strøm

9. mai 2019

Espen fortjener tittel som Norges Hyggeligste håndverker .Han er alltid blid , ingenting er et problem for han , bare en utfordring , han er utrolig nøye i det han gjør og utfører arbeidet sitt til største tilfredsstillelse for kunden.Alltid presis og smilende og blid

Nominasjon av Anette Nundal

10. mai 2019

Stem på Espen! Norges hyggeligste håndverker, veldig fornøyd med jobben han har gjort hos oss!

Nominasjon av Kari Eliassen Helland

11. mai 2019

Ingen tvil. En elektriker med stil. Hyggelig, erfaren, dyktig og nøyaktig som få. Skynd deg bare og STEM PÅ ESPEN NÅ.

Nominasjon av ANETTE HORVEI

14. mai 2019

Verdens beste kjæreste fortjener å vinne tittelen som Norges hyggeligste håndverker, fordi han står på og gjør alltid en god jobb for kundene sine.

Nominasjon av marius sæterbø

21. mai 2019

Best i test!

Nominasjon av Casandra Grøneng

2. juni 2019

Selvfølgelig er det Espen som fortjener og bli Norges hyggeligste Elektriker! Han er en positiv, blid og hjelpsom kollega. Han stiller alltid opp og gjør jobben sin på en tilfredsstillende måte. Han gir alltid det lille ekstra! Vi heier på deg Espen :)

Nominasjon av Fabian Fond

13. juni 2019

Espen er en super kollega!

Nominasjon av Lena ekse

19. juni 2019

Flink i sitt arbeid.

Nominasjon av Espen gaupås

22. juni 2019

Espen er veldig kjekk, snill og en ufattelig flink håndverker! Og har et hjerte av gull. Husk å stem!

Nominasjon av Marianne Horvei

24. juni 2019

Espen fortjener å vinne Norges hyggeligste håndverker fordi han står på, og er alltid i godt humør! Heier på deg!

Nominasjon av Jorunn Dahle

9. juli 2019

En hyggelig håndverker fra firmaet vi bruket både privat og i borettslaget

Nominasjon av Grethe Flaktveit

6. august 2019

Espen fortjener absolutt å vinne. Han er en du kan stole på. Stiller alltid opp. Sprer rundt seg med godt humør.

Nominasjon av Geir Mæhle Faktisk

7. august 2019

Må jo bare nominere kamerat og god kollega Espen Gaupås!!! Fantastisk flink og artig kar, alltid godstemning på arbeidsplassen når han er til stede.

Nominasjon av Kenneth Christensen

7. august 2019

Elektrikerens svar på James Bond. 0 stress og alltid hygglig. En større akrobat med et phillips skrujern skal mann lete lenge etter. Takk for flott utført arbeid. Terningkast 6.

Nominasjon av Elisabeth Bjørndal

13. august 2019

Flink, pålitelig, dyktig, smilende og blid. Espen gjør jobben ordentlig. Altid ett smil på lur og når han har gjort jobben, vet du den e skikkelig gjort.

Nominasjon av steinar mjelde

16. august 2019

Espen er en dyktig montør han er utrolig høflig og grei anbefales på det beste

Nominasjon av Morten Rysjedal

16. august 2019

Super-elektrikeren som Står på 110% for både kunder og kollegaene. Altid beredt ???????? Heier på deg!!

Nominasjon av Tore Aasen

19. august 2019

Hyggelig, nøyaktig, og løsningsorientert. Denne mannen kan jeg anbefale.

Nominasjon av Hanne Mari Fortun

22. august 2019

Pliktoppfyllende og dyktig mann. ????????????????

Nominasjon av Raymond Svardal

23. august 2019

Steike trivelig kar så alltid leverer!

Partnere & Sponsorer