Jenny Viktoria Desire Sørenssen Wulff

Jenny Viktoria Desire Sørenssen Wulff

Nominert den 6. mai 2019

Kategori: Rørlegger

Drøbak Rørleggerservice

frogn, akershus

26.
plass totalt
910
stemmer
4
nominasjoner

Nominasjon av Thea Eldor Westlie

6. mai 2019

Jenny, er ei jente med den største stå på vilje, beste ja-innstilling og utrolig positiv holdning. Hun gjør alt for at kunden skal bli fornøyd selv om det kan innebære lange dager på jobb. Håndverket hun utfører er alltid 110%, sjekker en gang for mye enn for lite. Er ikke en kunde som ikke smiler når hun kommer. Hun har alltid et stort smil og en positiv hei når hun dukker opp.

Nominasjon av Gudrun Sørenssen Wulff

20. mai 2019

Vinner av årets svenneprøve i Akershus 2017. Jenny er en super jente med evnen til å se løsninger og samtidig ivareta kunders ønsker og behov være seg kjøkken,bad,vaskerom etc. Hun er alltid blid og imøtekommende og med en stå på vilje som er unik. Alltid 100% opptatt av å levere super håndverk . En jente som ikke er redd for å gjøre "dritt" jobber og utfører det hun blir satt til å gjøre uansett om det er skittent,trangt eller vanlige oppdrag med stolthet og dyktighet

Nominasjon av yasmin Alexandera

3. juli 2019

Jenny er best!

Nominasjon av Cathrine Oppegaard

9. august 2019

Jenny er den råeste håndverkeren du kan få tak i. Med hjerte for jobben og hjerte for mennesker kan man alltid stole på at Jenny utfører jobben 100%. Hun har stål kontroll og er alltid faglig oppdatert. Hun smiler og ler og ønsker alltid det beste for alle! Hun er rett og slett helt fantastisk hele tiden! Fortjener virkelig denne prisen!

;