Linn Jeanett Alexandersen

Linn Jeanett Alexandersen

Nominert den 3. juli 2019

Kategori: Andre bransjer

A2G EIENDOMSDRIFT AS

bergen, hordaland

38.
plass totalt
1672
finaliststemmer
683
stemmer
15
nominasjoner

Finalist Linn Jeanett Alexandersen: – Jeg har alltid hatt en drøm om å starte for meg selv

Linn Jeanett Alexandersen bor i Fana med sin samboer og jobber i A2G Anleggsdrift AS. Hun beskriver seg selv som en 29-åring med hobbyene til en 90-åring.

– Jeg er egentlig en veldig stille og rolig jente. Jeg strikker, hekler og syr. Det morsomste jeg vet er å høste bær og lage syltetøy. Ja, og jobbe i hager, ler hun.

Finalisten er utdannet agronom ved Stend jordbruksskole. Hun er glad i å være ute og gjøre fysisk arbeid, og ønsket seg en jobb hvor hun kunne gjøre nettopp dette.

– Det var egentlig moren min som foreslo at jeg skulle bli anleggsgartner når vi satt og diskuterte hva jeg skulle bli. Jeg er fra en familie som er mye ute og jobber i hagen, forteller Alexandersen. Nominert av samboeren

Det var hennes egen samboer, som hun har møtt i forbindelse med jobb, som nominerte henne til tittelen. Han skriver blant annet i nominasjonsteksten at Alexandersen er kreativ og løsningsorientert, noe som kan bevises gjennom mange fornøyde kunder. Hun utfører arbeid sikkert og med en latter som smitter.

– Jeg smiler alltid, og prøver alltid å være i godt humør. Hvis jeg har en dårlig dag, prøver jeg å legge det fra meg hjemme og heller møte folk med et smil, forteller Alexandersen.

Gründerdrøm

Anleggsgartneren sier det hadde betydd mye å gå hele veien og vinne tittelen som Norges Hyggeligste Håndverker. Premiene, som blant annet er tre års fri leasing av en Renault varebil og gavekort på verktøy og utstyr, kunne nemlig hjulpet henne på veien mot Günderdrømmen.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å starte for meg selv. Samboeren min sier at om jeg vinner dette her, bør jeg prøve. Kanskje er det dette som skal til for at jeg kan ta det steget, forteller finalisten.

Nominasjon av

3. juli 2019

Desidert Norges hyggeligste håndtverker. Som anleggsgartner utfører Linn Jeanett håndverk i ypperste klasse. Linn Jeanett er kreativ og løsningsorientert, dette bevises gjennom mange fornøyde kunder. Linn Jeanett utfører arbeid sikkert og med en latter som smitter. Linn Jeanett er hardtarbeidende og dyrker en yrkesstolthet som til og med erfarne arbeidere misunner henne. Alt dette med et stort smil om munnen. Gjør rett, stem Linn Jeanett :)

Nominasjon av Anne liv Eide

8. juli 2019

Desidert Norges hyggeligste håndverker. Stem Linn jeanett:)

Nominasjon av Sabrina reeves

8. juli 2019

Smilende og engasjert annleggsgartner. Brenner for faget og har en smittsom latter :)

Nominasjon av Kristine Helbekkmo

8. juli 2019

Super serviceinnstilt jente med pågangsmot og sjarme! Og flink er hun også!

Nominasjon av Elisabeth Alexandersen

16. juli 2019

Norges mest smilende anleggsgartner, som elsker jobben sin! Hun har både lidenskapen og kunnskapen! Fortjener absolutt og vinne!

Nominasjon av Martine Møgster

18. august 2019

Fantastisk hyggelig jente som brenner for faget sitt. ????

Nominasjon av Erik Ask

19. august 2019

Utrolig dyktig arbeider. Er ikke redd for å ta tak i alt av arbeid.. Flinkeste kvinnen jeg har sett arbeide.

Nominasjon av Silje Flakke

19. august 2019

Serviceinnstilt, smilande, dyktig, hyggelig, engasjerande, og gjer alltid da vetle ekstra. Ei super dama som verkeleg fortjene tittelen!

Nominasjon av Linda Lie Holgersen

19. august 2019

Alltid blid og godt humør.

Nominasjon av Kierra Samantha Ripman

19. august 2019

Dyktig og alltid med godt humør????

Nominasjon av Glen Hole Houge

19. august 2019

Den absolutt hyggeligste håndverkeren jeg har opplevd ????

Nominasjon av Gudvor Gustafsson

20. august 2019

Heilt fantastisk altså

Nominasjon av Stian Gjerde

20. august 2019

En hyggelig og pålitelig håndverker som kan anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Ann Helen Alexandersen

21. august 2019

ingen tvil om at denne jenten fortjener og vinne tittelen som Norges hyggeligste handverker. Hun er er gledesspreder uten sidestykke. Hun har en utrolig omsorg for de rundt seg, og hun sprer alltid latter og glede. Hun er pliktoppfyllende og meget dyktig i faget sitt. Hun har også glimt i øye, Og har absolutt det lille ekstra for og bli kalt Norges hyggeligste.

Nominasjon av Espen Sørensen

22. august 2019

Linn er alltid hyggelig og i godt humør. Faglig dyktig og god med kunder. Hun er en god kollega, og er flink å se menneskene rundt seg. Norges hyggeligste håndtverker uten tvil!

;