Finalist Emil André Gudøy Pettersen: – Det betyr allmektig mye akkurat dette her

Emil Andre Gudøy Pettersen (30) fra Laukvik i Nordland har gjennom hele kampanjen toppet stemmelisten, nå er han klar for finalen

Andregenerasjons snekker Emil Pettersen jobber i Entre Entreprenør. Før kampanjen var han et kjent fjes på revyscenen, nå har han også blitt kjent som en hyggelig håndverker.

– Gjennom hele konkurransen har jeg møtt på folk som sier: “se, der er han håndverkeren”. Det setter jeg veldig pris på, og det betyr masse, sier finalisten.

Nå synes han det er på sin plass at man løfter frem de positive historiene om håndverkerne.

– Det er jo på sin plass, for å si det sånn. Vi får mye uforskyldt kjeft i bransjen vår, det er liksom lettere å legge vekt på det negative i stedet for det positive. Så jeg føler at det er en kjempeting å få det positive opp i dagen, sier Pettersen om kampanjen.

Ledet med over 4 000 stemmer

Emil har gjennom hele kampanjen toppet listen over de kandidatene som har flest stemmer i kampanjen. Bak han har han en engasjert heiagjeng med svigermor i spissen, og det har gitt resultater.

– Det føles fantastisk å komme til finalen, men det artigste er å se hvor mye fint folk sier om meg, og det å få gode tilbakemeldinger. Det er bare et pluss å lede, sier finalisten.

Å gå videre til finalen og ha muligheten til å vinne den gjeve tittelen betyr mye for nordlendingen.

– Det betyr allmektig mye akkurat dette her. Vi driver og bygger hus, så premien kan komme godt med. Men det aller beste er de tilbakemeldingene jeg får fra venner, bekjente og fremmede, sier Pettersen.

Her kan du stemme på Emil André Gudøy Pettersen

;