Finalist Kais Ibdah: – Det hadde vært veldig, veldig, stas å vinne!

Kais Ibdah (26) er opprinnelig fra Mosjøen i Nord Norge, men flyttet sørover etter han fullførte utdannelsen. Planen var først å bli murer, men etter at noen rørleggere kom på skolebesøk, var det ingen tvil, det var rørlegger han skulle bli.

Kais Ibdah (26) er kanskje mest kjent for sin opptreden i TV-serien Norske rednecks, men flere i Oppland og omegn har også fått med seg at han har blitt nominert til Norges Hyggeligste Håndverker.

Ibdah er opprinnelig fra Mosjøen i Nord Norge, men flyttet sørover etter han fullførte utdannelsen. Planen var først å bli murer, men etter at noen rørleggere kom på skolebesøk, var det ingen tvil, det var rørlegger han skulle bli.

– Faren min er murer, så jeg tenkte jeg egentlig skulle velge det, men så hadde vi noen visninger på skolen. Da fikk vi noen kobberbiter som vi skulle sette sammen, og da tenkte jeg: “dette er jo som å bygge lego”, sier finalisten.

Alltid i godt humør

Ibdah har fått 21 nominasjoner, som beskriver en rørlegger som alltid er hyggelig og blid. En av de som har nominert han er Berent Robin Lysenstøen, som skriver:

“Kais er en allertides rørlegger. Stiller opp sent som tidlig. 23:00 var ikke noe problem. Han var til og med blid da også!”

– Det hadde vært veldig, veldig, stas å vinne! Det gjør noe med humøret og hverdagen. Nominasjonene og stemmene sier jo noe om at folk kan stole på meg, og at jeg gjør en god jobb, sier Idbah om det å komme til finalen. Her kan du stemme på Kais Ibdah

Her kan du stemme på Kais Ibdah