Finalist Ole Marius Martinussen : – Jeg synes det er veldig artig

Ole Marius Martinussen (31) er både murer og betongfagarbeider, og jobber i firmaet Murmester Ketil Hansen. Han blir i nominasjonsteksten beskrevet som en trivelig kar som får jobben gjort.

– Jeg får høre at jeg har godt humør. Jeg er glad i å jobbe, og jeg vil alltid yte det beste av det beste. Målet mitt er å ha fornøyde kunder, sier Ole Marius Martinussen.

Finalisten ble nominert av en nabo han hadde jobbet for.

– Jeg var der og ordnet fundamentering til en terrasse. Det var litt knapt med tid, så jeg gjorde det jeg kunne for å få det effektivt og fort ferdig, samtidig som det skulle være nøye nok til å sette en veranda på det. Jeg tror jeg ble nominert fordi naboen min var fornøyd med jobben, forteller Martinussen.

Gir det lille ekstra

Martinussen mener det er viktig å få til et godt samarbeid med hver kunde for at resultatet skal bli som kunden ønsker.

– Uansett oppdrag starter jeg alltid med å presentere meg, og jeg tar gjerne en ekstra briefing med kunden for å få sluttproduktet akkurat slik kunden ønsker, sier Martinussen.

Mureren er veldig glad for at konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker finnes.

– Jeg synes det er veldig artig. Håndverksbransjen er kanskje ikke den plassen du oftest hører om det som er bra, men man får ofte høre om det som ikke er det, sier Martinussen.

Her kan du stemme på Ole Marius Martinussen

;