Finalist Vegar Salte: – Det føles egentlig litt rart, men også gøy å bli nominert!

Vegar Salte (26) kommer opprinnelig fra Klepp på Jæren, der han er født og oppvokst. Nå bor han i Lillesand sammen med kona og sønnen. Her jobber og driver han sitt eget firma, Salte Byggeservice.

– Har ett gammelt sørlandshus som krever mye tid til oppussing. Mye av fritiden går vekk i jobb og oppussingen, så man kan vel kanskje si at jobben er hobbyen min, ler Salte.

Følelsen av å kunne si “det der har jeg bygd”

Salte var alltid interessert å bygge ting og å se ting ta form, og visste tidlig at det var snekker han skulle bli.

– Må ærlig si jeg er litt kry når jeg for eksempel kjører forbi en garasje, og tenker “den har jeg bygd”, sier Salte.

Salte har fått mer enn 70 nominasjoner i konkurransen, men den som var først ute med å nominere han var kona, Nadja Tveide, som skriver:

“En pålitelig og engasjert tømrer! Alltid opptatt av at kunden er fornøyd, han gir også veldig gode priser på prosjekter, jobber for å få en god pris på dører og vinduer, sjekker med flere leverandører. Ydmyk og mild person som gjør alt for å gjøre arbeid og samarbeid bra! Anbefales sterkt!”

– Det føles egentlig litt rart, men også gøy å bli nominert! Jeg er ikke vant med så mye oppmerksomhet. Det er min kone som nominerte meg og ho står skikkelig på for å få inn stemmer og nominasjoner. Samtidig som det er litt kleint å være i «rampelyset», men det å se alt det fine folk skriver om meg er veldig koselig. Det gir en ekstra selvtillits-boost, sier Salte.

Likevel er det viktigste at kundene er fornøyd med jobben som er gjort.

– Først og fremst er jeg opptatt av å gjøre en god jobb for kunden. Så om jeg vinner eller ei, så er det viktigste at kunden er fornøyd, men det betyr også veldig mye å bli nominert og få tilbakemeldinger på at man gjør en god jobb, avslutter Salte.

Her kan du stemme på Vegar Salte