Marit Smith Løkhammer – Det er jo utenfor komfortsonen min

Marit Smith Løkhammer beskriver seg selv som en aktiv person med en unik evne til å gjøre alt om til en konkurranse. Det vises også i nominasjonen hennes.

Espen Wiktor, som har nominert henne, møtte Løkhammer da han holdt på å pusse opp huset. Prosjektet var dyrt, og Løkhammer mente hun kunne gjøre det billigere – til tross for at hun bodde på Stord i Hordaland og Wiktors hus lå i Råde i Østfold.

– Det ble en sånn, “Åja, Du tror ikke jeg kommer? Skal vi vedde”-situasjon, forteller Løkhammer. Ikke lenge etterpå dro hun til Råde og gjennomførte jobben. Espen Wiktor har nå skrevet følgende om Løkhammer:

“Marit er en utrolig dyktig, nøyaktig og serviceinnstilt elektriker som alltid leverer topp kvalitet og langt over det kundene forventer. Når hun i tillegg er utrolig sosial og omgjengelig med et smil om munnen, snakker vi full pakke. Til daglig er Marit en omsorgsfull daglig leder for gutta hos Vest-Elektro, men hun savner livet i felten og benytter enhver anledning til å komme seg ut for å jobbe som elektriker.”

Suksess måles ikke i tall, men i en godt utført jobb

Løkhammer synes det er veldig bra at det finnes en kampanje med fokus på å løfte frem håndverkerne.

– Jeg synes det er bra. Jeg prøver å få alle jeg kjenner til å ta fagbrev. Et fagbrev er gull verdt, sier jeg. Da vet man både hva jobben går ut på og hva det vil si å jobbe. Man ser jo at ting stadig blir mer digitalisert, men håndverkere kommer man alltid til å trenge, sier Løkhammer.

Selv synes hun at det har blitt mye oppmerksomhet rundt nominasjonen hennes.

– Det er jo utenfor komfortsonen min, sånne ting, men jeg tenker at for firmaet og for arbeidsplassen er det stas. I andre yrker finnes det mange målbare ting, inntjening, salg, og så videre. Men ikke denne bransjen. Når jobben er godt gjennomført er det liksom godt nok, sier Løkhammer.

Her kan du stemme på Marit Smith Løkhammer

;