Amalie Klementsen Olsvoll

Amalie Klementsen Olsvoll

Nominert den 25. mai 2020

Kategori: Lærling

Magnus. M. Thunestvedt

alver, vestland

14.
plass totalt
2461
stemmer
6
nominasjoner

Nominasjon av Geir Mæhle

25. mai 2020

Jeg har lyst å nominere en lærling som jobber i samme firma som meg, Magnus M. Thunestvedt. Har hatt med meg mange lærlinger gjennom årene jeg har vært elektriker, men Amalie skille seg ut! Godt humør, ivrig i faget, flink å jobbe og rydde opp etter seg! Kommer til å bli en kjempeflink montør når den tid kommer! Har også vært i kontakt med lærlingansvarlig i firma og andre kollegaer hun har jobbet med, og alle kommer bare med positive tilbakemeldinger! Så dette fortjener hun virkelig! Stem på Amalie folkens!

Nominasjon av Simen David Kreybu

26. mai 2020

Kjempeflink lærling som tar ansvar og alltid smiler!

Nominasjon av Geir-Ove Haugland

26. mai 2020

En av våre flotte lærlinger. Flink faglig dyktig og alltid i godt humør.

Nominasjon av Terje Gangstø

28. mai 2020

Amalie er ei ung flott elektriker lærling. Hun har tatt faget veldig fort. Og er allerede ei godt likt jente blant kollegaer og kunder. Hun opptrer ryddig og strukturert på arbeidsplasser rundt omkring. Hun fortjener heilt klart å bli med i Norges hyggeligste håndverker konkurransen. Lykke til!

Nominasjon av Michael Bøthun

8. juni 2020

Har hatt med mange lærlinger tidligere. Amalie var veldig fersk når hun jobbet med meg, mener det var 1. halvåret hennes. Hun skilte seg ut da hun tok alt med en gang og hadde veldig forståelse for abeidet. Veldig hyggelig både overfor meg og kunder vi var rundtom til, alltid smilende... Var rett og slett så flink at jeg følte jeg måtte inn til lærling-ansvarlig i bediften og skryte veldig av henne. Denne nominasjonen fortjener hun virkelig!!! Lykke til i konkurransen Amalie, unner deg dette!!!

Nominasjon av Per-Rune Klementsen

19. juni 2020

Amalie er en selvstendig og blid ung dame som storkoser seg som lærling i elektrikerfaget. Hun syns faget er "spennende" Hun er også er aktiv på fritiden med Svart Belte i Taekwondo. Amalie er: Ansvarsfull Modig Aktiv Likendes Iherdig Engasjert

Partnere & Sponsorer