Amalie Klementsen Olsvoll

Amalie Klementsen Olsvoll

Nominert den 25. mai 2020

Kategori: Lærling

Magnus. M. Thunestvedt

alver, vestland

15.
plass totalt
2420
finaliststemmer
3773
stemmer
24
nominasjoner

Finalist Amalie Klementsen Olsvoll: – Det er en bekreftelse på at man gjør jobben godt

Finalist Amalie Klementsen Olsvoll visste ikke så mye om elektrikeryrket, og valgte retningen fordi det virket interessant. Det er et valg hun aldri har angret på.

– Det hele startet med at vi hadde en elektriker hjemme som jeg hjalp litt, og jeg syns det hele var så gøy at jeg ville bli elektriker selv, forteller elektrikerlærlingen og finalisten fra Bergen.

Elektrikerlærlingen har svart belte i taekwondo og er intruktør. Hun forteller også at det er godt å ha en jobb hvor man er i aktivitet mesteparten av tiden.

– På jobb beveger man seg hele tiden, og det er en praktisk jobb jeg trives godt i. Det skjer noe nytt hele tiden også.

Det hun syns er best med jobben er når man møter nye kunder og at man blir kjent med mange andre håndverkere i flere ulike bransjer.

– Man får et godt nettverk, og det er en veldig praktisk jobb. Jeg syns det er kjempegøy, forteller hun.

Kåringen viser at man blir satt pris på

Nominasjon av Geir Mæhle

25. mai 2020

Jeg har lyst å nominere en lærling som jobber i samme firma som meg, Magnus M. Thunestvedt. Har hatt med meg mange lærlinger gjennom årene jeg har vært elektriker, men Amalie skille seg ut! Godt humør, ivrig i faget, flink å jobbe og rydde opp etter seg! Kommer til å bli en kjempeflink montør når den tid kommer! Har også vært i kontakt med lærlingansvarlig i firma og andre kollegaer hun har jobbet med, og alle kommer bare med positive tilbakemeldinger! Så dette fortjener hun virkelig! Stem på Amalie folkens!

Nominasjon av Simen David Kreybu

26. mai 2020

Kjempeflink lærling som tar ansvar og alltid smiler!

Nominasjon av Geir-Ove Haugland

26. mai 2020

En av våre flotte lærlinger. Flink faglig dyktig og alltid i godt humør.

Nominasjon av Terje Gangstø

28. mai 2020

Amalie er ei ung flott elektriker lærling. Hun har tatt faget veldig fort. Og er allerede ei godt likt jente blant kollegaer og kunder. Hun opptrer ryddig og strukturert på arbeidsplasser rundt omkring. Hun fortjener heilt klart å bli med i Norges hyggeligste håndverker konkurransen. Lykke til!

Nominasjon av Michael Bøthun

8. juni 2020

Har hatt med mange lærlinger tidligere. Amalie var veldig fersk når hun jobbet med meg, mener det var 1. halvåret hennes. Hun skilte seg ut da hun tok alt med en gang og hadde veldig forståelse for abeidet. Veldig hyggelig både overfor meg og kunder vi var rundtom til, alltid smilende... Var rett og slett så flink at jeg følte jeg måtte inn til lærling-ansvarlig i bediften og skryte veldig av henne. Denne nominasjonen fortjener hun virkelig!!! Lykke til i konkurransen Amalie, unner deg dette!!!

Nominasjon av Per-Rune Klementsen

19. juni 2020

Amalie er en selvstendig og blid ung dame som storkoser seg som lærling i elektrikerfaget. Hun syns faget er "spennende" Hun er også er aktiv på fritiden med Svart Belte i Taekwondo. Amalie er: Ansvarsfull Modig Aktiv Likendes Iherdig Engasjert

Nominasjon av Gunvor Totland

5. juli 2020

Amalie er en alle tiders jente. Aldri nei når hun blir spurt. Med sitt smilende og vinnende vesen fortjener hun å bli Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Linda Gangstø

6. juli 2020

Må jo bare nominere denne skjønne, flinke jenta :). Fortjener all ros hun kan få. Pliktoppfyllende og dyktig. Trenger absolutt sånne jenter i bransjen. Stå på Amalie, og lykke til! :D

Nominasjon av Lena ekse

15. juli 2020

Smilende og blid og supert med jenter/damer i dette yrket

Nominasjon av Eirik Askeland

28. juli 2020

Jeg har fortiden gleden av å jobbe med den smilende Amalie. Hun er engasjert og interessert i faget. Det er hyggelig å jobbe i team med henne da hun er løsnings orientert slik at sluttresultatet blir nyyyyydelig.

Nominasjon av Henrik valdersnes

28. juli 2020

Fordi hun er fantastisk og fortjener det.

Nominasjon av Kate E. Klementsen

29. juli 2020

En smilende og blid jente som tenker som Pippi «Dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»

Nominasjon av Jørgen Valdersnes

3. august 2020

Amalie er en lærling litt utenom det vanlige, alltid smilende og blid og oppriktig interessert i yrket sitt. Tar ansvar og behandler kunder på en god måte. Har erfaring med lærlinger i mange sammenhenger men aldri vært borti en mer oppvakt, smilende og hyggelig lærling. Som kunde oppfatter jeg Amalie som driftig og flink med godt humør som behandler kunder og kolleger på en utmerket måte. Dette blir en elektriker det vil være verd å satse på.

Nominasjon av Shi Madeleine Aadahl

3. august 2020

Dyktig, engasjert og lidenskapelig overfor arbeidet

Nominasjon av Anita Valdersnes

3. august 2020

Amalie er en smilende, hjelpsom og arbeidsom lærling. Hun er alltid positiv og sprer glede til alle som er rundt henne. Hun fortjener å bli kåret til Norges hyggeligste lærling.

Nominasjon av Sandra Nødland

3. august 2020

Amalie er et arbeidsjern, har stor lidenskap for jobben hun gjør, og er alltid i like godt humør. Hun er desidert Norges hyggeligste håndverker

Nominasjon av Leif Harald Olsvoll

3. august 2020

Amalie er en hyggelig jente, som er smilende og blid. Som fortjener dette!

Nominasjon av Vivian Olsvoll

3. august 2020

Amalie er en alletiders jente, som alltid er smilende, pliktoppfyllende og dyktig. Hun er veldig flink i faget og omgjengelig. En jente bestemor er stolt av!

Nominasjon av Linda Olsvoll

3. august 2020

Amalie er arbeidsom og pliktoppfyllende, med en enorm stå på vilje. Hun er alltid i godt humør, blid og positiv.

Nominasjon av Jannicke Johansen

4. august 2020

Alltid i godt humør og tar utfordringer på strak arm!

Nominasjon av Arve Mæhle

4. august 2020

Vil med dette nominere Amalie. Syntes ho fortjener det. Ho har ein fantastisk utstråling og er effektiv i faget. Ein super lærling. Unner ho denne tittelen. Stå på.

Nominasjon av Sonja Bruland

4. august 2020

Superflink lærling, i tillegg til å vere en flott ungdom på fritid

Nominasjon av Kjetil Olsvoll

4. august 2020

Norges hyggeligste lærling. Amalie er raus og omtenksom. Alltid smilende og blid, og sier aldri nei til en utfordring.

Nominasjon av Jan Gangstø

4. august 2020

Amalie er en utrolig lærevillig lærling og ikke minst,er godt likt blant kunder og kolleger.rett og slett en dyktig representant for faget. Ønsker henne lykke til.

Partnere & Sponsorer