Bjørn Øyvind Imenes

Bjørn Øyvind Imenes

Nominert den 16. juni 2020

Kategori: Mur & Betong

Imenes Mur & Flis AS

asker, viken

23.
plass totalt
3362
finaliststemmer
2051
stemmer
16
nominasjoner

Finalist Bjørn Øyvind Imenes: – Man har et håp om å utføre en god jobb

Finalist Bjørn Øyvind Imenes: – Man går jo ut fra døren hjemme hver dag med et håp om å utføre en god jobb.

Bjørn Øyvind Imenes fra Sætre har jobbet i bransjen i snart 22 år. I dag driver han firmaet Imenes Mur og Flis i Hurum, og spesialiserer seg på bad.

Vi er med mureren på ferdigbefaring, hvor han viser oss toalettene han har bygget. Bjørn Øyvind har et godt trent øye for detaljer.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med denne dyktige mureren. Han legger prikken over i-en - silikonfuger, og setter sammen håndfaste permer til kundene sine.

At Bjørn Øyvind er dyktig er det ingen tvil om, skal man tro nominasjonene hans. Audun Sivertsen skriver dette om finalisten:

“En usedvanlig bli og imøtekommende håndtverker. Han har alltid tid til en prat, men er også svært arbeidssom og effektiv. Han leverer alltid den høyeste kvalitet med et smil. Yrkesstolthet, orden, ryddighet og glad i mennesker oppsummerer hans virke som håndtverker”

Nominasjon av Siw Berger Wear

16. juni 2020

Pliktoppfyllende blid nøye punktlig humor god kunnskap om faget kreativ positiv

Nominasjon av Stig Engelhardt Karlsen

19. juni 2020

Ikke bare en blid og hyggelig murer, men vanvittig dyktig også der han ruller rundt med kula si. Kommer til avtalt tid med et smil om munnen og kaffekoppen i hånda (om det er tidlig eller sent)

Nominasjon av Birgitte Rolstad

19. juni 2020

Den mest punktlige, ryddig og blideste murer som finnes! Bjørn Øyvind har stor yrkes stolthet og leverer alltid til mer enn forventningene.

Nominasjon av Heidi Meissner

29. juni 2020

En meget hyggelig, sympatisk mann, alltid blid og med en spøk på lur! og ikke nok med det så er han en av de aller flinkeste i sitt fag som jeg vet om! Presist og nøyaktig.

Nominasjon av Liv E. Syrdahl Ellingsen

5. juli 2020

Bjørn Øyvind er en punktlig, ryddig, effektiv og hyggelig håndverker. Han er flink til å veilede kundene sine, med utgangspunkt i kundenes egne ønsker. Hos oss totalrenovert han to bad, og vi er strålende fornøyde med både prosessen og med resultatet.

Nominasjon av Jon Ellingsen

5. juli 2020

Hyggelig, nøye og fagmessig perfeksjonist. En håndverker til å stole på!!

Nominasjon av Liv Kleiv

14. juli 2020

Veldig dyktig håndverker! Alltid blid og hyggelig, har også tid til en prat! Faglig dyktig,og veldig ryddig!

Nominasjon av Geir Frykholm

14. juli 2020

Dyktig, til å stole på, smilende og hyggelig.

Nominasjon av Svein Rune Isene

19. juli 2020

Norges ryddigste og beste flislegger.

Nominasjon av Svein Rune Isene

19. juli 2020

Alltid i godt humør og presis. Meget dyktig flislegger!

Nominasjon av Anne-Kristin Imenes

20. juli 2020

Tenk deg en håndverker som både tar ansvar for sitt eget - og for andres arbeid, for at helheten skal bli best mulig! «Det er jeg ikke så vant til, at en murer er interessert i hva jeg gjør, men så blir det jo bra da», sa rørleggeren, da han jobbet på badet vårt. Tenk deg en håndverker som setter sin ære i at badet skal ha 12 års garanti - minst! Og tenk deg en håndverker som støvsuger etter seg, og rydder i sirlige hauger - hver dag! Han holder tempo, han holder avtaler, og han får ting unna. Han bryr seg om estetikk og detaljer. En sann fryd. Alt dette gjør han med et stort smil, og en stor porsjon selvironi. Han vet han er nøye, men kvalitet vil han ikke tulle med. I tillegg sprer han glede og godt humør overalt hvor han er, og slår gjerne av en prat for å snakke om dette rare livet. Ikke rart vi stod på venteliste et år for å få ham til oss. Vi ville jo ha den beste!

Nominasjon av Tove Andaas

21. juli 2020

Bjørn Øyvind er en etterspurt håndverker! Dyktig, allsidig, pålitelig, nøyaktig, kreativ, med yrkesstolthet, og særdeles ryddig! Anbefales!

Nominasjon av Astrid Jeanette Granli

23. juli 2020

Finnes ikke mange som er så dyktig i faget sitt og som leverer et så perfekt stykke arbeid til rett tid og rett pris. Super hyggelig og løsningsorientert, virkelig en håndverker til å stole på. Får mine beste anbefalinger. Fikset begge badene, vaskerom, teknisk rom og hallen i vårt nye hus.

Nominasjon av Audun Sivertsen

26. juli 2020

En usedvanlig bli og imøtekommende håndtverker. Han har alltid tid til en prat, men er også svært arbeidssom og effektiv. Han leverer alltid den høyeste kvalitet med et smil. Yrkesstolthet, orden, ryddighet og glad i mennesker oppsummerer hans virke som håndtverker

Nominasjon av Berit Rolstad

27. juli 2020

Dyktig og blid kar som utfører jobben til fulle og vel så det! Måtte vente en stund før han kunne begynne, men det var det verdt! Anbefales!

Nominasjon av Paul Johannessen

30. juli 2020

Vil gjerne få nominere en håndverker som vi benyttet til renovering av bad og våtrom høsten 2018. Bjørn Øyvind tilhører en sjelden utgave av håndverkere. Fra første planleggingsmøte forsto vi at vi hadde havnet i selveste elitedivisjonen innen faget. Han viste seg straks som en uvanlig god rådgiver, og i ettertid innser vi at vi fremdeles er glade for alle hans forslag til endringer og utforming av løsninger. Jobben er ekstremt pent utført, to år senere er alt fremdeles som ved overlevering - perfekt. En proff til fingerspissene kombinert med et lunt og veldig vinnende vesen. Vanligvis gruer man seg til en planlagt periode med oppussing i hjemmet. Da jobben var gjort, hadde huset byttet ut et aldrende bad med en løsning vi trygt kan sammenligne med hva vi forventer å finne på et lukrativt spa. Spa-følelsen har vi faktisk ennå intakt. Alt levert til avtalt tid. Har samarbeidet med mange typer håndverkere. Bjørn Øyvind troner selvsagt helt alene i elitedivisjonen

;