Codrut Motoloiu

Codrut Motoloiu

Nominert den 28. april 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

RECONSTRUCT AS

oslo kommune, oslo

4.
plass totalt
3078
finaliststemmer
9555
stemmer
18
nominasjoner

Finalist Codrut Motolou: – Jeg blir så stolt

Finalisten, Codrut Motoloiu, fant ut at det var snekker han ville bli etter at han samarbeidet med det han omtaler som verdens beste snekker: Svigerfaren sin.

– For 4-5 år siden jobbet jeg på et prosjekt med en av de beste snekkerne som finnes, svigerfaren min. Jeg synes det var så interessant at jeg nå har mitt eget snekkerfirma, forteller Motolou.

Snekkeren forteller at han blir utrolig stolt over alle de fine tilbakemeldingene han har fått av de som nominerte han. Han blir beskrevet som en rettferdig og nøye håndverker.

– Det føles godt å bli satt så stor pris på av kundene som skriver så fine tilbakemeldinger i nominasjonene, og det gjør at jeg er ekstra stolt av arbeidet jeg utfører, sier han.

En av de som har nominert finalisten, Erkan Ahmadi, sier følgende:

“Codrut er veldig pålitelig og gjør arbeidet i henhold til avtalt tid og pris. Han er også veldig hyggelig og lett å ha med å gjøre. Han viser et enormt interesse for faget sitt, dette reflekteres i arbeidet som blir utført.”

Alle er gode på sitt yrkesområde Finalisten er ydmyk og takknemlig for at han har kommet til finalen, og han ønsker alle som er med i konkurransen masse lykke til.

– Jeg ønsker alle som er med i konkurransen lykke til. Vi alle er gode på hvert vårt felt, og det er veldig stas å være med i finalen, avslutter han.

Nominasjon av Anders Ask Fjeldheim

28. april 2020

Jeg har vært i byggebransjen i 19 år, dette er en av de bedre folka jeg har vært borti. Codrut møter opp til riktig tid, er alltid blid. Rettferdig og nøye med både håndverk og økonomi.

Nominasjon av Alister Doyle

28. april 2020

Codrut is the best! He built a terrace for us in Drøbak- turned up as agreed, did everything and more than we requested, perfect work .. and a nice sense of humour!

Nominasjon av Linnea Bjørk

28. april 2020

Hyggelig og løsningsorientert!

Nominasjon av Bente Dyrdal

28. april 2020

Han har gjort flere jobber for oss det siste året, bl.a. pusset opp stue og kjøkken. Møter alltid presis og holder avtaler. Arbeidet blir utført nøyaktig og grundig. Absolutt en håndverker jeg kan anbefale til andre.

Nominasjon av Ovidiu Florin Dumbrava

29. april 2020

Codrut is the right person that I can recommend following the work done by him. The terrace that built it for me is exactly what I wanted. Congratulations and good luck Codrut

Nominasjon av Gina Dobre

29. april 2020

Codrut er veldig flink.

Nominasjon av Andreas Wollum

29. april 2020

Codrut er solid i alt han gjør. Alltid tilgjengelig og fremstår veldig proffesjonell.

Nominasjon av Morten Johansen

29. april 2020

En fantastisk hyggelig håndverker. Pålitelig, presis, tilgjengelig og svært løsningsorientert. Dette er en håndverker som jeg vil bruke i flere prosjekter på huset.

Nominasjon av Sissel Bjella

29. april 2020

Veldig bra jobb og god kommunikasjon.

Nominasjon av Ududui Monica Daniela

30. april 2020

Pusset opp hus. Rask og effektivt arbeid. Codrut fulgte prosessen fra start til slutt. Kan anbefale 100% .

Nominasjon av Alexandra Bahrim

1. mai 2020

Kjempefornøyd med jobben Reconstruct gjorde for oss. Anbefales på det sterkeste. Godt humør, hyggelige og dyktige! Hadde mange gode løsninger som vi ikke hadde tenk på selv siden vi er ikke bransjefolk. Blir helt sikkert brukt ved neste behov . De var utrolig imøtekommende og snille folk . Meget fornøyd med hele pakka Lykke til Codrut! Dette klarer du helt fint.

Nominasjon av Adi Razvan Lungu

1. mai 2020

Codruț, is a serious man, one of the most serious worker that I’ve ever seen! Definitely he deserve a reward. He’s doing a tremendous job!

Nominasjon av Jørgen Sandvik

2. mai 2020

Avtalt tid og pris .

Nominasjon av Daniel Regiu

2. mai 2020

Jeg er veldig fornøyd med oppussingsjobben Codrut Motoloiu utførte hjemme hos meg. Jeg anbefaler han videre på det sterkeste.

Nominasjon av John Vidar Erlandsen

8. mai 2020

Codrut har hjlulprt oss med kjøkken og stue og det var gode råd og stødig økonomi og godt resultat

Nominasjon av Jarl Anshus

27. mai 2020

Jeg ønsker å nominere Codrut som hyggeligste håndverker fordi han er pålitelig og hardtarbeidende.

Nominasjon av Erkan Ahmadi

27. mai 2020

Codrut er veldig pålitelig og gjør arbeidet i henhold til avtalt tid og pris. Han er også veldig hyggelig og lett å ha med å gjøre. Han viser et enormt interessere for faget sitt, dette reflekteres i arbeidet som blir utført.

Nominasjon av Mariwan Ahmadi

2. juni 2020

Veldig service innstilt og presis snekker. Viktig med tilbakemelding som jeg mener han var klar og tydelig på. Anbefales.

Partnere & Sponsorer