Daniel Brekke Pedersen

Daniel Brekke Pedersen

Nominert den 11. juni 2020

Kategori: Mur & Betong

Buskerud rør og flis

kongsberg, viken

35.
plass totalt
1672
finaliststemmer
1264
stemmer
6
nominasjoner

Finalist Daniel Brekke Pedersen: – Jeg har ikke turt å håpe på det ennå!

I Fiskum utenfor Kongsberg møter vi kjernekaren Daniel Brekke Pedersen. Daniel er murer i Buskerud rør og flis, og han foretrekker storformatflis over mosaikk.

Vi besøker Daniel hjemme i de dype skogene på Fiskum, hvor han viser oss huset han er i ferd med å ferdigstille. På fritiden finner du han enten på et stille skreivann der han fisker ørret - eller mens han praktiserer judo.

“En en positiv, rolig og løsningsorientert fagmann” Daniel er både ydmyk og blid, og setter stor pris på å være i finalen. – Man får jo ikke noen bedre tilbakemelding på jobben man gjør, og den man er enn det, egentlig!

Han har fått mange, fine nominasjoner, og Marit Therese Bangsund skriver blant annet:

“(...)Å møte en positiv, rolig og løsningsorientert fagmann var det en stor lettelse for oss. Han jobbet effektivt og strukturert uten og alt var rent og ryddig fra start til slutt. Vi kan varmt anbefale Daniel som er blid og positiv, og beroliget oss om at dette går å løse. I dag er vi så fornøyd med den jobben som ble gjort og får også flere tilbakemeldinger på at kjøkkenet ble fint. Du er en verdig vinner. Lykke til!”

Nominasjon av Ron-Joachim Beggerud

11. juni 2020

Vil nominere det største arbeidsjerne jeg veit om som er så perfektonist som det er mulig å få til å være når det gjelder jobb. Han har alltid et godt humør uansett vær og vind så har han et smil om munnen og er i knall humør! Han har også akk bygget ferdig sitt eget hus på kun fritiden sin. Han er en kjernekar og fortjener absolutt denne nominasjonen.

Nominasjon av Vegard Engen

11. juni 2020

Tidenes hyggeligste person!

Nominasjon av Vivian B Pedersen

12. juni 2020

Besto svenneprøven i 2012 med beste karakter. Og selv om jeg er stolt mor, og med fare for å bli kalt partisk, kan jeg love at gutten er både hyggelig, blid og nøye. Legger stor vekt på å gjøre en god jobb!

Nominasjon av Annie Brekke Pedersen

16. juni 2020

Verdens snilleste og hjelpsomme!

Nominasjon av Marit Therese Bangsund

17. juni 2020

Nominerer Daniel Pedersen til Norges hyggeligste håntverker. Da hans hyggelig vesen holder roen og løser problemene vi ikke så løsningen på. Vi hadde problemer på kjøkkenet vårt etter at snekkeren hadde målt og kappet til benkeplaten alt for liten som de ikke tok noen ansvar for. Så da å møte en positiv, rolig og løsningsorientert fagmann var det en stor lettelse for oss. Han jobbet effektivt og strukturert uten og alt var rent og ryddig fra start til slutt. Vi kan varmt anbefale Daniel som er blid og positiv, og beroliget oss om at dette går å løse. I dag er vi så fornøyd med den jobben som ble gjort og får også flere tilbake meldinger på at kjøkkenet ble fint. Du er en verdig vinner. Lykke til!

Nominasjon av Stein Ørjan Tullerud

20. juni 2020

Nominerer Daniel til Norges hyggeligste håndverker, for det er en påskjønnelse han virkelig fortjener. Daniel er ikke bare den hyggeligste håndverkeren jeg vet om, men den hyggeligste personen, punktum. Han legger stor stolthet i yrket sitt, og gjør sitt ytterste ikke bare for sine kunder, men alle rundt seg. Daniel er malen for hvordan man ønsker at en håndverker skal være; et arbeidsjern uten like, med stor yrkesstolthet, nøye, kunnskapsrik, en problemløser og en svært hyggelig og omgjengelig kar å ha på byggeplassen. Han er rett og slett Norges hyggeligste håndverker, på toppen av å holde tittelen for verdens beste kompis. Gi din stemme til Daniel i dag!

Partnere & Sponsorer