Geir Kydland

Geir Kydland

Nominert den 30. april 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

SI BYGG AS

hå, rogaland

10.
plass totalt
1611
stemmer
20
nominasjoner

Nominasjon av Sylvia Loland

30. april 2020

Geir Kydland fra Varhaug er en blid, ærlig, effektiv og ikke minst veldig hyggelig byggmester fra Jæren. Han utfører arbeidet sitt med nøysomhet og legger stor flid i arbeidet sitt , han vil alltid gjøre det beste for sine kunder! Han bringer og henter byggherren på 80 år, slik at han kan følge med når Geir og Co bygger hans drøm av et hus gjennom årene! Dette vet jeg han satt stor pris på. Mange av de han bygger og restaurerer for har brukt Geir gjennom 30 år. Han får skryt av både kjent og fjernt og som kjæresten hans hører jeg bare fine og goe ord om han som fagmann! Jeg nominerer dermed Norges mest hyggelige byggmester Geir Kydland!

Nominasjon av Anders Skogseth-Braathen

2. mai 2020

Geir Kydland er faktisk norges hyggeliste håndverker. Nær blitt del av familien gjennom de siste 15 årene etter at vi "arvet" ham fra svigers!

Nominasjon av Kjetil Skrettingland

5. mai 2020

Heilt sidan Geir Kydland var lærling har han vore «fast-snekkar» i vår heim. Når minstemann i heimen forstod at det var noko som heitte fast-lege resonnerte han seg til at då måtte vel Geir vera vår fast-snekkar. Etter Geir laga terrassen vår i 1992 har det aldri vore snakk om å ha andre snekkarar. Viss det har vore travle tider i byggjebransjen har me heller venta til Geir vart tilgjengeleg enn å gå til andre. Geir lyttar til kva me ynskjer, og gjev gode råd om kva løysingar som er dei beste. Me stoler alltid fullt og fast på han, og har aldri vorte skuffa, verken med dei tilrådde løysingane eller arbeidet. Når han utfører arbeidet er han svært nøye, og vil aldri levera frå seg arbeid som han ikkje er nøgd med. Når me får Geir er det i tillegg til god kvalitet gildt å planleggja, og det er gildt å ha han i heimen når arbeidet vert utført. Han er alltid bild og triveleg å vera i lag med. Eg håper Geir får mest stemmer. Han fortener tittelen: Norgest hyggelegaste handtverkar

Nominasjon av Roy Larsen

6. mai 2020

Hei. Geir er kjempehyggelig og jobben han gjør er helt topp. En god opplevelse å ha han til å hjelpe meg med reparasjoner på huset. 100% fornøyd???

Nominasjon av Eileen Oftedal

6. mai 2020

Vi bygget huset vårt gjennom SI bygg. Geir Kydland hadde ansvaret. Imponert hvor fint tømmerarbeid som er gjort på huset vårt. Svært grundig utført arbeid fra begynnelse til slutt. Hadde nettopp 1 års befaring hvor vi igjen bemerket kvalitet, effektivitet og evnen til å finne gode løsninger underveis sammen med oss som kunder. Gir ham de beste skussmål. I tillegg er han en veldig kjekk og likandes mann , noe som betyr mye i en så viktig prosess som husbygging er. Vil tilslutt trekke fram hans Spesielle evne til å se muligheter i prosessen som gjorde oss som kunder spesielt fornøyd, godt ivaretatt og hjulpet.

Nominasjon av Knut Eiken

6. mai 2020

Geir er mer enn hel ved, han e adel.

Nominasjon av Mariann Kjølleberg

6. mai 2020

Fantastisk dyktig og koselig snekker. Kan anbefales på det varmeste.

Nominasjon av Erik Nevland

7. mai 2020

Betegnelsen Norges hyggeligste håndverker beskriver Geir på en utmerket måte. Geir har vært den vi kontakter når egne snekkerferdigheter ikke strekker til. Jobben blir alltid utført med beste kvalitet og med et glimt i øyet. Vi heier på Geir!

Nominasjon av Asgerd Strømsvik- Tjemsland

7. mai 2020

Geir Kydland utførte en omfattende renovering hos oss med høy kvalitet i utførelse. Han loset alt i havn med gode ideer, tips og han reddet og situasjoner med å bruke nettverket sitt som blant annet da de som skulle anrette guldet uteble. Da fikk Geir noen andre til å stille med det samme. Han anbefalte og andre gode folk i andre fag og holdt dialogen med de. Det føltes veldig trygt å godt. Resultert var vi kjempefornøyd med og vi var rolige hele tiden underveis fordi det føles trygt å ha en mann på jobben som du vet er fagmann av høy kvalitet.

Nominasjon av Mari Sunde

8. mai 2020

Akkurat nå jobber Geir med å sette inn nye vinduer hos oss. Vi er kjempefornøyd både med det planmessige og utførelsen. Det blir garantert jobb hos oss seinere også. Og ikke minst - han er en utrolig trivelig kar!

Nominasjon av Terje Kydland

20. mai 2020

serviceinnstillt pefeksjonist med godt humør.

Nominasjon av Petter Guttormsen

20. mai 2020

Geir er uten tvil første valg ved neste snekker-oppdrag. Meget dyktig og imponerende gjennomføring av prosjekt. Det er dette man kaller "hel ved".

Nominasjon av Elen Kydland

23. mai 2020

Far Geir Kydland er ein veldig hyggelig og glad snekker. Han er nøyen, elsker å bygge og snill!

Nominasjon av Tor Egil Olsen

3. juni 2020

Geir er en kjempehyggelig og dyktig byggmester... Denne karen fortjener virkelig å vinne!

Nominasjon av Magne Lygren

4. juni 2020

Vi har brukt Geir i 2 ulike utbyggingsprosjekt i hjemmet. I tillegg til å være en meget dyktig tømrer er han positiv, lyttende og svært samarbeidsvillig. Selv om det er 10 år siden husker barna fremdeles godt når Geir jobbet hos oss. Han lærte dem sanger og laget trebåter til dem. Det var kjekt å komme hjem fra skolen når Geir var der. Ingen tvil om hvem som vi ringer til neste gang vi trenger tømrer - og ingen tvil om hvem som fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Arne Odland

4. juni 2020

Veldig dyktig tømmermann. Har bygd hagestue og 2 redskapshus for meg. Alt i eldre byggestil,og mue spesielle materialvalg. Han er en byggmester med øye for kvalitet, som og er opptatt av at kunden skal bli fornøgd. En verdig vinner.

Nominasjon av Johan Omland

4. juni 2020

Geir er en kar som alltid gjør oppdragene perfekt. Han gir gode råd og tilpasser nye prosjekt til gamle hus. Alt utført med millimeterpresisjon.

Nominasjon av Finn haugstad

4. juni 2020

Som snekker hos oss var Geir veldig omgjengelig og grei,et påbygg på huset ble utført nøyaktig og raskt, vi er 100 prosent fornøyd med arbeidet!

Nominasjon av Glenn Vold

4. juni 2020

Geir Kydland jobbet gjennom SI bygg, og vi spurte spesifikt etter han da vi skulle lage nytt bad, da jeg vet og har hørt fra flere at hen er meget dyktig og nøyaktig tømrer, og dette stemte veldig bra. Han kom på befaring og var med på planlegging og kom med veldig gode råd og tips på hvordan vi kunne få et fantastisk flott og elegant bad. Denne jobben han utførte både planmessig og utførelsen er vi bare super-fornøyde med.Vi er ikke i tvil på hvem som vi skal bruke ved neste byggetrinn, nemlig Geir Kydland.

Nominasjon av Vegard Ask

4. juni 2020

Geir hjalp oss for et par år siden da vi skulle bygge på huset. Glad og jordnær kar som er alltid er på tilbudssida, og som står på for å gjøre kunden fornøyd.

Partnere & Sponsorer