Geir Kydland

Geir Kydland

Nominert den 30. april 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

SI BYGG AS

hå, rogaland

10.
plass totalt
3362
finaliststemmer
4832
stemmer
54
nominasjoner

Finalist Geir Kydland: – Du får en indikasjon på at det du gjør er på rett spor

For Snekkeren og Jæringen, Geir Kydland, har interessen for snekkerarbeid har vært der siden barnsben. Etter over 30 år i bransjen kan han trygt si han har funnet sin drømmejobb.

– Jeg er vokst opp på en gård med stor plass. Vi hadde mye materialer på låven, og en av favoritt-tingene mine var å lage trehytte, forteller finalisten.

Og imponerte gjorde han også med arbeidet sitt. Kydlands foreldrene rådet han til å sikte mot det som i dag er hans drømmejobb.

– Foreldrene mine sa at jeg burde bli snekker, så jeg begynte på tømrerlinjen, sier han.

Nominasjonene har ikke latt vente på seg. Den kjente fotballspilleren, Erik Nevland, beskriver finalisten som:

“Betegnelsen Norges hyggeligste håndverker beskriver Geir på en utmerket måte. Geir har vært den vi kontakter når egne snekkerferdigheter ikke strekker til. Jobben blir alltid utført med beste kvalitet og med et glimt i øyet. Vi heier på Geir!”

Nominasjon av Sylvia Loland

30. april 2020

Geir Kydland fra Varhaug er en blid, ærlig, effektiv og ikke minst veldig hyggelig byggmester fra Jæren. Han utfører arbeidet sitt med nøysomhet og legger stor flid i arbeidet sitt , han vil alltid gjøre det beste for sine kunder! Han bringer og henter byggherren på 80 år, slik at han kan følge med når Geir og Co bygger hans drøm av et hus gjennom årene! Dette vet jeg han satt stor pris på. Mange av de han bygger og restaurerer for har brukt Geir gjennom 30 år. Han får skryt av både kjent og fjernt og som kjæresten hans hører jeg bare fine og goe ord om han som fagmann! Jeg nominerer dermed Norges mest hyggelige byggmester Geir Kydland!

Nominasjon av Anders Skogseth-Braathen

2. mai 2020

Geir Kydland er faktisk norges hyggeliste håndverker. Nær blitt del av familien gjennom de siste 15 årene etter at vi "arvet" ham fra svigers!

Nominasjon av Kjetil Skrettingland

5. mai 2020

Heilt sidan Geir Kydland var lærling har han vore «fast-snekkar» i vår heim. Når minstemann i heimen forstod at det var noko som heitte fast-lege resonnerte han seg til at då måtte vel Geir vera vår fast-snekkar. Etter Geir laga terrassen vår i 1992 har det aldri vore snakk om å ha andre snekkarar. Viss det har vore travle tider i byggjebransjen har me heller venta til Geir vart tilgjengeleg enn å gå til andre. Geir lyttar til kva me ynskjer, og gjev gode råd om kva løysingar som er dei beste. Me stoler alltid fullt og fast på han, og har aldri vorte skuffa, verken med dei tilrådde løysingane eller arbeidet. Når han utfører arbeidet er han svært nøye, og vil aldri levera frå seg arbeid som han ikkje er nøgd med. Når me får Geir er det i tillegg til god kvalitet gildt å planleggja, og det er gildt å ha han i heimen når arbeidet vert utført. Han er alltid bild og triveleg å vera i lag med. Eg håper Geir får mest stemmer. Han fortener tittelen: Norgest hyggelegaste handtverkar

Nominasjon av Roy Larsen

6. mai 2020

Hei. Geir er kjempehyggelig og jobben han gjør er helt topp. En god opplevelse å ha han til å hjelpe meg med reparasjoner på huset. 100% fornøyd???

Nominasjon av Eileen Oftedal

6. mai 2020

Vi bygget huset vårt gjennom SI bygg. Geir Kydland hadde ansvaret. Imponert hvor fint tømmerarbeid som er gjort på huset vårt. Svært grundig utført arbeid fra begynnelse til slutt. Hadde nettopp 1 års befaring hvor vi igjen bemerket kvalitet, effektivitet og evnen til å finne gode løsninger underveis sammen med oss som kunder. Gir ham de beste skussmål. I tillegg er han en veldig kjekk og likandes mann , noe som betyr mye i en så viktig prosess som husbygging er. Vil tilslutt trekke fram hans Spesielle evne til å se muligheter i prosessen som gjorde oss som kunder spesielt fornøyd, godt ivaretatt og hjulpet.

Nominasjon av Knut Eiken

6. mai 2020

Geir er mer enn hel ved, han e adel.

Nominasjon av Mariann Kjølleberg

6. mai 2020

Fantastisk dyktig og koselig snekker. Kan anbefales på det varmeste.

Nominasjon av Erik Nevland

7. mai 2020

Betegnelsen Norges hyggeligste håndverker beskriver Geir på en utmerket måte. Geir har vært den vi kontakter når egne snekkerferdigheter ikke strekker til. Jobben blir alltid utført med beste kvalitet og med et glimt i øyet. Vi heier på Geir!

Nominasjon av Asgerd Strømsvik- Tjemsland

7. mai 2020

Geir Kydland utførte en omfattende renovering hos oss med høy kvalitet i utførelse. Han loset alt i havn med gode ideer, tips og han reddet og situasjoner med å bruke nettverket sitt som blant annet da de som skulle anrette guldet uteble. Da fikk Geir noen andre til å stille med det samme. Han anbefalte og andre gode folk i andre fag og holdt dialogen med de. Det føltes veldig trygt å godt. Resultert var vi kjempefornøyd med og vi var rolige hele tiden underveis fordi det føles trygt å ha en mann på jobben som du vet er fagmann av høy kvalitet.

Nominasjon av Mari Sunde

8. mai 2020

Akkurat nå jobber Geir med å sette inn nye vinduer hos oss. Vi er kjempefornøyd både med det planmessige og utførelsen. Det blir garantert jobb hos oss seinere også. Og ikke minst - han er en utrolig trivelig kar!

Nominasjon av Terje Kydland

20. mai 2020

serviceinnstillt pefeksjonist med godt humør.

Nominasjon av Petter Guttormsen

20. mai 2020

Geir er uten tvil første valg ved neste snekker-oppdrag. Meget dyktig og imponerende gjennomføring av prosjekt. Det er dette man kaller "hel ved".

Nominasjon av Elen Kydland

23. mai 2020

Far Geir Kydland er ein veldig hyggelig og glad snekker. Han er nøyen, elsker å bygge og snill!

Nominasjon av Tor Egil Olsen

3. juni 2020

Geir er en kjempehyggelig og dyktig byggmester... Denne karen fortjener virkelig å vinne!

Nominasjon av Magne Lygren

4. juni 2020

Vi har brukt Geir i 2 ulike utbyggingsprosjekt i hjemmet. I tillegg til å være en meget dyktig tømrer er han positiv, lyttende og svært samarbeidsvillig. Selv om det er 10 år siden husker barna fremdeles godt når Geir jobbet hos oss. Han lærte dem sanger og laget trebåter til dem. Det var kjekt å komme hjem fra skolen når Geir var der. Ingen tvil om hvem som vi ringer til neste gang vi trenger tømrer - og ingen tvil om hvem som fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Arne Odland

4. juni 2020

Veldig dyktig tømmermann. Har bygd hagestue og 2 redskapshus for meg. Alt i eldre byggestil,og mue spesielle materialvalg. Han er en byggmester med øye for kvalitet, som og er opptatt av at kunden skal bli fornøgd. En verdig vinner.

Nominasjon av Johan Omland

4. juni 2020

Geir er en kar som alltid gjør oppdragene perfekt. Han gir gode råd og tilpasser nye prosjekt til gamle hus. Alt utført med millimeterpresisjon.

Nominasjon av Finn haugstad

4. juni 2020

Som snekker hos oss var Geir veldig omgjengelig og grei,et påbygg på huset ble utført nøyaktig og raskt, vi er 100 prosent fornøyd med arbeidet!

Nominasjon av Glenn Vold

4. juni 2020

Geir Kydland jobbet gjennom SI bygg, og vi spurte spesifikt etter han da vi skulle lage nytt bad, da jeg vet og har hørt fra flere at hen er meget dyktig og nøyaktig tømrer, og dette stemte veldig bra. Han kom på befaring og var med på planlegging og kom med veldig gode råd og tips på hvordan vi kunne få et fantastisk flott og elegant bad. Denne jobben han utførte både planmessig og utførelsen er vi bare super-fornøyde med.Vi er ikke i tvil på hvem som vi skal bruke ved neste byggetrinn, nemlig Geir Kydland.

Nominasjon av Vegard Ask

4. juni 2020

Geir hjalp oss for et par år siden da vi skulle bygge på huset. Glad og jordnær kar som er alltid er på tilbudssida, og som står på for å gjøre kunden fornøyd.

Nominasjon av Geir Salte

6. juni 2020

Da vi skulle bygge nytt hus for 10 år siden valgte vi Si bygg med forbehold om at det var Geir som skulle ta seg av bygginga og det blei som forventa veldig bra! Ikke så mye annet og si om Geir at han er hel ved!

Nominasjon av Morten Odland Bø

7. juni 2020

Geir er kjent i området som en dyktig fagmann og har godt omdømme på seg. Han har vert hos oss og laget til kjelleren. Løsning orientert, et øye for detaljer og dyktig fagmann. Kan anbefale Geir på det sterkeste til alle!!!

Nominasjon av Margrethe Anfinnsen

7. juni 2020

Geir Kydland fra Varhaug har vært vår snekker i mange år. Dette pga av at han er løsningsorientert, effektiv, nøyaktig og en vi stoler 100% på. Alltid godt humør og hjelpsom. Han bygget vår hytte, har renovert huset vårt flere ganger. Er så fornøyd med han, derfor nominerer vi Geir Kydland.

Nominasjon av Bente H. Knutsen

7. juni 2020

Da vi bygde på huset i 2013 var det Geir vi måtte ha. Han ledet arbeidet med stø hånd og sørget for at resultatet ble helt innafor. Anbefales på det varmeste. Hint: han er glad i wienerbrød og kaffe! Stem i vei.

Nominasjon av Arnt Ove Torland

7. juni 2020

Geir er nominert helt fortjent. Veldig nøyaktig og ikke minst hyggelig. Alt arbeid han har utført hos oss er 100%.

Nominasjon av Solfrid og Berge Kydland

7. juni 2020

Beste og hyggeligste håndverker er Geir Kydland han vokste opp på gården vi bur på. Da han begynte i på tømerlinja og hjåi SI bygg har det ikkje vore spørsmål om å hyre andre enn Geir som rådgiver og snikker. Me ringe fort Geir om noko skal fiksast eller byggast enten det er lite eller større prosjekt til bygninger på gården, resturering inne eller ute. Geir har kome med råd og gode løysninger på det som skal gjerast og me har vore fornøgde med utført arbeid. Geir er en trivelig og imøtekommane og ein likanes kar. Me stemmer.på onkel Geir!

Nominasjon av Siren Love Ree

7. juni 2020

Geir Kydland er en veldig hyggelig tømrer. Han var hovedsnekker på vårt nye hus, og vi var veldig fornøyd med han. Viss vi lurte på noe, var det bare å ringe, så kom han med svar og smarte løsninger.

Nominasjon av Ole J. Ramsdal

8. juni 2020

Geir var hos oss først for 18 år siden og totalfornyet hele fasaden på huset vårt. En stor jobb der mye måtte tilpasses underveis. Geir fant alltid gode løsninger på store og små utfordringer. Alt arbeidet var av høyeste kvalitet. Vi var superfornøyde. Selvfølgelig ringte vi Geir da vi en tid senere ville ha bygget en stor terrasse. I tillegg til at det håndverksmessig var strålende dyktig utført ble det også funksjonelt og veldig pent. Geir er flink til å tenke estetikk og helhet. Nå er Geir hos oss igjen, 16 år etter, og har bygget en nydelig pergola på terrassen ut fra våre ønsker og hjemmelagde «skriblerier». Det ble akkurat så bra som vi håpet. Ekstra hyggelig har det vært å ha Geir i arbeid for oss siden han er en så veldig likandes kar. Han er kjekk å prate med, lun og jordnær. Han er løsningsorientert, pålitelig og samvittighetsfull. Vi håper han kan få tittelen «Norges hyggeligste håndverker», for det er han faktisk!

Nominasjon av Jan Oskar Haugen

9. juni 2020

Jeg stemmer på Geir Kydland og håper han stikker av med tittelen som Norges hyggeligste håndverker. En særdeles hyggelig kar, flink og nøyaktig, med fokus på kunden. Han bygde huset vi bor i for 17 år siden, det var en fin prosess med en lydhør tømrer som virkelig utførte kvalitetsarbeid, og som var lydhør for noen mindre endringer underveis. Kjempefornøyd med utført arbeid den dag i dag !

Nominasjon av Ole Kristian Ingebrethsen

11. juni 2020

Geir kom til oss som lærling og pekte seg fort ut som en dyktig håndverker. I mange år har han alltid hatt med seg, lærlinger, og jeg har mistet tallet på hvor mange lærlinger som har fått Fagbrevet, etter å ha vert under Geir sine Tømrer-vinger. Vi snakker her om en Jærbu av beste sorten, og det har vert en glede og være din kollega og tidligere sjef. Håper du drar dette til Gards!

Nominasjon av Steinar Mathias Erikstad

15. juni 2020

Jeg er en av de heldige som fikk min læretid sammen med Geir Kydland. Det var 2 utrolig lærerike år. Geir har et fokus på kvalitet og at kunden skal være fornøyd. Noe som gjenspeilet seg i at de fleste kunder vi var hos hadde brukt Geir før. Han er en problemløser som skal gjør alt skikkelig. Og jeg kunne ikke hatt en bedre læremester

Partnere & Sponsorer