Geir Mæhle

Geir Mæhle

Nominert den 27. april 2020

Kategori: Elektriker

Magnus. M. Thunestvedt

osterøy, vestland

1.
plass totalt
10311
stemmer
94
nominasjoner

Nominasjon av Terje Gangstø

27. april 2020

Eg vil gjerne nominere denne fantastiske gutten her. En arbeidsdag med Geir byr på masse humor og god stemning. Han er utrolig ærekjær i jobben sin. Og gir seg ikke før jobben er utført prikkfritt. Han er veldig godt likt av kollegaer og kunder. Det er ikke så rart å forstå etter ett møte med Geir. Eg har selv hatt gleden av og ha han som elektriker både privat og i fellesskap på jobber rundtomkring. Jobber raskt og effektivt. Og alltid etter kundenes ønsker. Her har vi med en kjernekar og gjøre.

Nominasjon av Beate Bakkemo

28. april 2020

Hvis du vil ha jobben gjort kjapt, effektivt og med en spotless finish, er Geir`n rette mannen. Han er kjent for sitt gode humør, sin ryddige måte å jobbe på og er du heldig får du en sang med på kjøpet!

Nominasjon av Henriette Kiran Martinussen

29. april 2020

Denne blidfisen er ett fyrverkeri på scenen og nå viser det seg at han er og nominert til hyggeligste håndverker .. Denne mannen har gjort festivaler jeg jobber på artig og ikke minst uforglemmelig kveld med mitt LIVE favoritt band . Spring inn og stem på Geir Mæhle følg linken han fortjener og vinne . På forhånd tusen takk ..

Nominasjon av Einar akselberg

2. mai 2020

Geir er uten tvil Norges hyggeligste håndverker. Han er ryddig og nøyaktig i sitt arbeid. Terningkast 6. En dag med Geir byr på god stemning og hyggelig prat. Han er veldig godt oppdatert på det han driver med.

Nominasjon av Marianne M. Mostraum

2. mai 2020

Geir fortjener å bli kåret til verdens hyggeligste håndtverker. Han er effektiv, talentfull og positiv, samt har alltid et smil på lur.

Nominasjon av Tore Mæhle

2. mai 2020

Geir er veldig godt likt av kundene pga. han er utolig nøye med kvaliteten på arbeidet han gjør, og han får jobbene raskt og presist utført. Han er også alltid i godt humør og elsker musikk. Det er lett å høre at han trives der han synger og sprer glede videre til de han jobber/er med. Jeg har ofte tenkt på at Geir må være den hyggeligste håndverkeren som finnes, og at i år har jeg lyst å være med å nominere han her, for det han fortjener han virkelig! Håper han vinner! Tvi tvi :-)

Nominasjon av Morten Johannesen

3. mai 2020

Geir har nødt å være Norges hyggeligste håndverker. Jeg som er rørlegger har jobbet med Geir på flere bygg og han gjør jobbdagen til en fest. Jobben han gjør er uten sidestykke. Det samme er humøret og innsatsen. Det er aldri et nei i hans munn og har på mine 18 år som håndverker aldri truffet på en mer positiv person.

Nominasjon av Solfrid Mæhle

3. mai 2020

Er du så heldig å få denne elektrikeren i hus, ja da kan du være sikker på at jobben blir utført i særklasse! Effektiv, nøyaktig og alltid med et smil på lur fortjener virkelig Geir tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Geir Håvik

4. mai 2020

Geir er en allsidig, kunnskapsrik og humørspredende håndverker. Både kolleger, kunder og samarbeidspartnere merker godt at Geir er tilstede i lokalet. Geir oser av fagkunnskap og kreativitet, noe som bygger trygghet hos kunder. Han veileder kunden og samhandler med andre fag på en upåklagelig måte. Dette sikrer at kunden er satt i fokus og sluttresultatet på jobben blir perfekt.

Nominasjon av Arild Grimstad

5. mai 2020

En kjempekjekk arbeidskollega alltid i godt humør. Et fyrverkeri på scenen .

Nominasjon av Ida Marie Gangstø

5. mai 2020

Geir er en super kjekk elektriker. Anbefaler han på det sterkeste . Heilt klart norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Linda Gangstø

6. mai 2020

Heldige er de som får denne elektrikeren i hus. Dyktig fagmann, rask og ryddig, pålitelig, humørspreder, sangfugl og moromann. Her får man alt i en pakke ?. Er det noen som fortjener prisen som Norges hyggeligste håndtverker, er det Geir ?. Heier virkelig på han. Lykke til, Geir ???

Nominasjon av Steffen Børtveit

6. mai 2020

Definitivt den håndtverkern jeg kjenner med mest yrkesstolthet! Ingen ting som blir gjort halvveis, og alltid en sang på lur!

Nominasjon av Hans Fredrik Kaland

6. mai 2020

Geir er noe av det ypperste man kan få som elektriker. Kvaliteten på arbeidet han utfører er prikkfritt. Han har også kreativ og har øye for detaljer, og leverer en finish på jobben som er uten sidestykke. Er man heldig får man også høre Geir synge mens han jobber.. Stemmen er like god som elektriker arbeidet... Superman heter Geir Mæle.. og han er elektriker, Stem på han!

Nominasjon av Arve Mæhle

7. mai 2020

Eg veit at Geir Mæhle alltid går på jobb for å gjera 100 % nøyaktig. Kvalitet er det han er kjent for. Kun det beste er godt nok. Når det gjelder humør, kan eg love at det er få som har har så mykje bevegelse og smil og sang med seg på jobb. Du får både i pose og sekk. På fritiden står han på sener og synger. Det er alltid liv og god stemning når Geir er der, SÅ STEM PÅ GEIR❤️❤️❤️❤️❤️

Nominasjon av Paul Blom

7. mai 2020

Jeg er murer og har vært på noen prosjekter sammen med Geir. Etter en arbeidsdag sammen med denne super-elektrikeren går jeg med godt humør resten av den dagen. Han er veldig nøye og gjør et stykke arbeid med meget pen finish, og er du riktig heldig får du en sang med på kjøpet. Anbefaler han på det sterkeste!

Nominasjon av Stephan Pedersen

7. mai 2020

En mer fantastisk kar enn dette må man lete lenge etter! Arbeidsdagen går som en drøm! Han stiller på jobb med en ufattelig profesjonalitet i ALT han tar i. Humøret er alltid på topp, og han ser rett inn i alle han møter. Hver dag jeg har hatt æren av å jobbe med denne mannen har vært en nydelig arbeidsdag! En arbeidsdag full av gode samtaler, latter og ikke minst sang:) Om ikke Girren vinner dette, så skjønner jeg ingenting...

Nominasjon av May-Liss Valen

8. mai 2020

Vil nominere vår alles store gledespreder Geir Mæhle. Ett fantastisk fyrverkeriet av ett herlig menneske. Så imøtekommende, involverende, hjelpsom, pliktoppfølgene og utrolig dyktig. Geir fortjener virkelig denne nominasjonen. Står på og er der for alle. Tvi... Tvi. Stå på ???

Nominasjon av Elin Mæhle

10. mai 2020

Kjempekoselig, flink i jobben sin, nøyaktig, og alltid ein god kommentar, kanskje ein song ,alltid i godt humør!!!!!

Nominasjon av Stig kleiveland

12. mai 2020

En kjekk og grei elektrikker og kolega. Stiller altid opp om de er noe en trenger hjelp til eller bare har noen spørsmål. Han er utrolig flink til de han holder på med og sitter inne med masse kompetanse.gjør alltid en god og fin jobb og er til å stole på.

Nominasjon av Torbjørn Vatnehol

13. mai 2020

Geir Mæhle er en håndverker som lytter til kundene og dermed klarer å skape fantastiske løsninger som fanger kundenes ønsker og behov. Kombinert med hans gode humør og perfeksjonisme er det en drøm for meg som leverandør av belysning å jobbe sammen med Geir og skape lysmagi.

Nominasjon av Gisle Jakobsen

13. mai 2020

Geir er virkelig en topp fyr som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med i flere prosjekter. Når man kommer på byggeplassen om morgenen er det alltid et smil og en god spøk på lur. Da Geir også er sanger i et rockeband, er det til tider også virkelig god livemusikk på byggeplassen. I tillegg til dette, er Geir kanskje den beste elektroinstallatøren jeg noen gang har fått gleden av å jobbe sammen med. En legende!

Nominasjon av Tom Birkaas

14. mai 2020

Alltid hyggelig, og en fantastisk fagmann. Hvis du er heldig, får du en sang med på kjøpet.

Nominasjon av Ørjan Reigstad

14. mai 2020

Mest sannsynleg Norges blideste mann! nåke anna hadde forundret meg. ja, og så synga han greit og ...

Nominasjon av Morten Rysjedal

14. mai 2020

Gladgutt med mye futt? altid nøye og gjøre en kanon bra jobb ??

Nominasjon av Emil blindheim

14. mai 2020

Hyggelig og dyktig fagmann!

Nominasjon av Patricio Alexis Cheuquen Toledo

14. mai 2020

Kjempe flink å synge og hyggelig person :)

Nominasjon av Kristian Lyngvær

14. mai 2020

Hvis du skulle trenge elektriker en dag og Geir dukker opp, da er du heldig! Han gjør strøkent arbeid, er effektiv, synger litt innimellom og alltid smilende og blid! Er så heldig å spille i band med han og kan skrive under på at han er et fyrverkeri på scenen også!!! Veldig trivelig kar, så unner han å komme langt i denne konkurransen! Heia Geir!!!

Nominasjon av Håvard Skaar Hernes

14. mai 2020

Skal leite lenge for å finne ein med bedre humør, sang og latter enn Geir. Veldig gøy å jobbe i nærheten av denne karen.

Nominasjon av Geir-Ove Haugland

14. mai 2020

Et fyrverkeri på scenen og en kjempekjekk arbeidskollega som alltid er i godt humør.

Nominasjon av Therese S. Rysjedal

14. mai 2020

Fantastisk hyggelig kar. Som alltid gjør en kjempejobb.

Nominasjon av Peter Sæverud

15. mai 2020

Jeg har hatt Geir på loftet for å ordne opp i systemet. Har aldri følt meg tryggere på at ting er på stell! Fantastisk type med et smittende godt humør. Han her vil man ha på jobben!

Nominasjon av Cecilie Myklebust

15. mai 2020

Nominerer herved Geir Mæhle. Fantastisk og proff fyr, med myyye godt humør. Hvis du er heldig så får du en sang med på jobben!!

Nominasjon av Lise Sundvall

15. mai 2020

Har aldri hatt gleden av å ha denne karen som håndtverker, han bor litt for langt nord ;-) til det, men er så heldig å ha fått oppleve gla'guten på scenen. For en fyr! For et fyrverkeri! For et humør! For en stemme! Han er smittefarlig denne gutten, blir rett og slett i perlehumør av ham og det er en nytelse å se han opptre. Ser frem til neste gang vi treffes

Nominasjon av Bjarte Fossmark

15. mai 2020

Geir er ein livsglad fyr som alltid har godt humør og er positiv til det meste ? Er kreativ og flink i jobben sin og har alltid ein løsning på problemer som måtte oppstå. Ingen dager er kjedelig med denne fyren ? er det noen som fortjener å bli kåret som Norges hyggeligste handverker så er det han ???

Nominasjon av Børge Iversen

15. mai 2020

En venn anbefalt Magnus M. Thunestvedt og Geir Mæhle som elektriker da vi bygde nytt hus i 2012. Det var et veldig godt valg. Geir installerte hele huset stort sett alene, effektivt og med høy kvalitet. Geir er faglig dyktig, kreativ og han bidrar med mange gode råd. Det aller beste med Geir er imidlertid at han er lett å samarbeide med og VELDIG HYGGELIG!

Nominasjon av Øyvind Skancke Gausvik Eriksen

16. mai 2020

Dyktig Fagarbeider, Fint Utførte Elektro Arbeider, Alltid Sprudlende Humør og Armer og Bein taes i bruk både i Arbeid, På Scenen og På Dansegulvet - Geir er eitt Fyrverki, han gir Jernet i alt han foretar seg ? Mvh. Øyvind Skancke Gausvik Eriksen - EL. Og Musiker Buddy

Nominasjon av Anita Djupvik

16. mai 2020

Vil gjerne nominere vår tidligere hyttenabo Geir Mæhle. Alltid veldig blid og trivelig og full av energi. Skulle skulle noe gjøres, så ble det gjort i en fei. Flink til å se gode løsninger, og deretter tok det bare et øyeblikk så var jobben gjort - på en utmerket måte. Han fortjener absolutt tittelen Norges Hyggeligste Håndverker ?

Nominasjon av Tore Kvalvik

16. mai 2020

Geir er en glad gutt, alltid blid, hjelpsom og hyggelig. Man blir i godt humør av å være sammen med ham. I tillegg til å være en dyktig elektriker er han også en glimrende vokalist med en innlevelse få er forunt. Det er med glede jeg gir min stemme til denne dyktige og hyggelige karen.

Nominasjon av Jarle Edvardsdal

16. mai 2020

Kjempeflink i jobben sin og er alltid i godt humør! En verdig vinner ?

Nominasjon av Thomas Edvardsdal

16. mai 2020

Her er virkelig norges hyggeligste håndverker, alltid i godt humør å er utrolig nøye med arbeidet han gjør? å ikke minst alltid gode løsninger på ting. Du er heldig visst du for dette fyrverkeriet av en mann på besøk? stem stem stem?

Nominasjon av Harald Molven

16. mai 2020

Superhyggelig håndverker.

Nominasjon av Veronica Gangstø

16. mai 2020

En bedre og hyggeligere elektriker skal du lete lenge etter! Stem på Geir, han fortjener virkelig å bli Norges Hyggeligste Håndverker!!

Nominasjon av Anne-Grethe Kalleklev

16. mai 2020

Gled deg om du får denne elektrikeren på besøk! Dyktig og veldig hyggelig. Og så mangler han ikke sangstemme :)

Nominasjon av Marita

16. mai 2020

Kanon dyktig fyr?

Nominasjon av Jan Gangstø

16. mai 2020

Geir er en dyktig og politlig elektriker, og er dyktig i sin jobb. En humørspreder av rang. Kan trygt anbefales.

Nominasjon av Åge Førland

17. mai 2020

Strålende og kunnskapsrik elekttriker med godt humør. Vel gjennomført oppdrag med stor nøyaktighet. Mange gode innspill på løsninger, som man bare kan få fra en dyktig fagmann. Anbefales på det varmeste.

Nominasjon av Håkon Widding

18. mai 2020

Fantastisk dyktig fagmann, og superhyggelig både i arbeid og på scena!

Nominasjon av Eivind Simonsen

18. mai 2020

Hei, jeg sitter som leder på et prosjekt hvor vi har gleden av å ha Geir med oss, han er alltid i godt humør og sprer glede rundt seg med hyggelige kommentarer til sine kolleger. Geir er nøye på utførte arbeidsoppgaver, og at det er fint og fagmessig utført, holder det ryddig på arbeidsplassen. Geir er en håndverker som du ønsker skal komme hjem til deg på jobb. Mvh Eivind Simonsen

Nominasjon av Are Holmedal

18. mai 2020

Norges blideste håndverker og sangfugl!! Hadde gleden av å bli kjent med Geir da han bygget om garasjeloftet mitt til kontor for bedriften. Er veldig fornøyd med de kreative og lekre løsningene han fant på en del utfordringer. Resultatet ble fantastisk, både med lys, lyd og bilde. Var så fornøyd med Geir at når mine foreldre skulle pusse opp, var han et selvfølgelig valg. De også var strålende fornøyd med resultatet. Geir sin holdning om at alt kan løses, kombinert med konstant godt humør, er for meg som kunde en veldig positiv opplevelse. At han også er glad i å synge mens han jobber forsterker bare mitt inntrykk av at han er en særdeles blid, og positiv person, som virkelig trives med yrket sitt.

Nominasjon av Trond Ripel

18. mai 2020

Hei! Eg ønskjer å nominera Geir på bakgrunn av mange prosjekt der vi har hatt Geir til å utføra den elektriske innstalasjonen. Geir er utruleg fagleg dyktig i faget sitt, men har og dets god greie på dei andre faga som er inne i ein byggeprosess. Men det er nok meir det personlege vesenet til Geir som gjer at han er den soleklare vinnaren i denne «konkurransen». Geir har ein framifrå måte å kommunisere med alle, frå kundar til andre underentreprenøra. Han er alltid førstevalget når elektrikkar skal bestillast. Geir er bli og kunnskapsrik. Tydelig og rettferdig. Eg har vore prosjektleiar for fleire hundre boligar, men har ein unik handtverkar eg ønskjer å nominera. Eg var og’ så heldig og fekk Geir på eit privat hytteprosjekt, der mennesket Geir overgjekk elektrikkar Geir. Geir er ikkje bare Norges hyggeligste håndhverkar... Lykke til.??

Nominasjon av Jan Kristian Rokne

18. mai 2020

Er det en som virkelig fortjener å bli Norges Hyggeligste Håndtverker, så er det Geir. En kjernekar tvers igjennom. Alltid like blid og hyggelig.

Nominasjon av Janniche Sætrevik

18. mai 2020

En mann som virkelig kan jobben sin og som er pålitelig,effektiv og ikke minst i ett fantastisk strålende humør.

Nominasjon av Roger Daltveit

19. mai 2020

Kjærnekar som sprer godt humør på og utenfor arbeidsplassen. Som tidligere kollega forstår eg godt at Geir er nominert til denne prisen. Fullt fortjent. Lykke til Geir

Nominasjon av Niklas Martin Haldorsen

19. mai 2020

Geir er utan tvil den beste håndverkaren eg har hatt! Han er veldig nøye og presis i sitt arbeid. Han løyser dei største utfordringane med eit perfekt resultat også er han alltid ydmyk og glad.

Nominasjon av kenneth lidal

19. mai 2020

En fantastisk og engasjert elektriker med yrkesstolthet og humør i særklasse! Definitivt Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Ørjan Kvalvåg

19. mai 2020

Har hatt gleden av å jobbe med Geir i M. Thunestvedt over flere år. En alltid like blid fyr med herlig sangstemme. En gledesspreder på arbeidsplassen og ingen tvil om at han kvalifiserer til nominasjon og selvfølgelig førsteplassen ;)

Nominasjon av Dag-Arne Elvik

19. mai 2020

Synge på jobb må vere bra.

Nominasjon av Ann Karin Larsen

19. mai 2020

Et fyrverkeri av et menneske. Får alle rundt seg i godt humør,og han er alltid smilende og grei,skulle eg ha behov for elektriker, så velger eg kvalitet, altså Geir Mæle ?

Nominasjon av Daniel Fick

19. mai 2020

Hyggelig og dyktig kollega. Alltid i godt humør og utfører sin jobb med stolthet. Settes stor pris på han som kollega. En god sang på lur har han også, lager kjempestemning!

Nominasjon av Stig Mæland

20. mai 2020

Geir hadde ansvaret for det elektriske anlegget når vi bygget huset vårt. Geir er alltid i godt humør og gjorde et godt stykke arbeid, samt at han har en prakt stemme som han deler med oss:)

Nominasjon av Bente Greve

20. mai 2020

Geir må være den hyggeligste håndverkeren en kan få på besøk. Tvers igjennom god på alle måter . Synge og showe kan han også ?

Nominasjon av Arne Løvås

20. mai 2020

Suveren!

Nominasjon av Atle Skår

20. mai 2020

Kjekke gut

Nominasjon av Magne Greve

20. mai 2020

Geir er en kar som skaper god stemning rundt seg. Han har alltid en god kommentar på lur når han besøker grossistbutikken. Og han tar gjerne en sang óg før han forlater lokalet

Nominasjon av Tore Aasen

21. mai 2020

Kan kun anbefales, konstant hyggelig og om du ikke er helt på topp srlv blir du det av å være med Geir.

Nominasjon av Knut Ove Fredriksen

21. mai 2020

Snill og grei kar, flink i jobben sin er han og. Rydder opp etter seg Denne karen kan anbefales som en meget dyktig eletriker.

Nominasjon av Magne brekke

21. mai 2020

Må bare hive meg inn i nominasjonene. For en eletriker! Høflig grei og med mange gode løsninger. Alltid blid og hyggelig.

Nominasjon av Renate Utskot

21. mai 2020

Ein absolutt verdig vinner!

Nominasjon av Reidar Steinsland

21. mai 2020

Ingen over, ingen ved siden!

Nominasjon av Sondre kalsås

22. mai 2020

Har jobba på fleire prosjekt der Geir har hatt elektrisk arbeid. Og type med bedre humør og orden på arbeidet skal du leite lenge etter. Sprer glede og trivsel på byggeplassen. Han skulle og fått premie for historiens første elektriker som koster opp etter seg!

Nominasjon av Yngve Vatle

22. mai 2020

Geirn er en type som stiller alltid med sitt gode humør, humor og musikalske innslag i en lettbeint blanding. Helt klart en sterk kandidat til prisen!

Nominasjon av Ann Karin Borge

22. mai 2020

Geir er et muntrasjonsråd, en fantastisk håndverker og en meget habil sanger????

Nominasjon av Krister Andersson

24. mai 2020

Nominerer herved Geir Mæhle. Geir får jobben gjort, alltid med eit smil og ofte med ein trall. Stemningen blir elektrisk når Geir koplar til Straumen.

Nominasjon av Hans Petter Fuglseth

25. mai 2020

Alltid smilende og godt humør!

Nominasjon av Kjersti Gams-Haugsøen

26. mai 2020

Geir er en super fyr, alltid blid og positiv, og gjør plettfritt arbeid. Han har gjort mye arbeid for meg, i flere perioder. Han er til å stole på, bare til å gi ham nøkkel, og du finner ikke så mye som en ledningsbit på gulvet etter ham! DET er uvanlig det! Jeg har til og med sett ham med støvsugeren for å rydde etter seg. Uten tvil Norges ikke bare hyggeligste, men beste håndverker! :)

Nominasjon av Curt Fauskanger

26. mai 2020

Kan skal ein sei? Ett meir hyggelig vesen trur eg ikkje finnes! Sosial er synonymt med navnet til denne fyren her. Eg er så glad eg kan titulere han som en vennlig ikke minst, ha gleden av han på messanger og snap! Alle skulle hatt ein Geir i livet sitt...... Alles Geir må bere oppleves!!

Nominasjon av Ossie Norgreen

27. mai 2020

Geir er alt du drømmer om når du bestiller en håndverker. Han legger ære i arbeidet sitt og er levende opptatt av at kunden skal bli fornøyd med resultatet. Han er derfor også opptatt av å være effektiv samtidig. Og på toppen av det hele er han alltid positiv, glad og imøtekommende. Derfor er Geir en verdig vinner av denne utnevnelsen! Stå på videre, Geir! :-)

Nominasjon av Solfrid Gangstø

29. mai 2020

En politelig og dyktig fagmann som alltid leverer. Og for et fyrverkeri av en gledes spreder. Rett å slett en fantastisk fin fyr som er genuint opptatt av å glede dem rundt seg.

Nominasjon av Marta Lone

29. mai 2020

Vil nominere denne morsomme og greie elektrikeren. Kva er det denne mannen ikkje kan ? Med stemme som Joe Cocker og utstråling bare Geir har. Itillegg er han ein dyktig , effektiv og ryddig elektriker!

Nominasjon av Øyvind fosse

31. mai 2020

Super og hyggelig kar.

Nominasjon av Helge Aspevik

2. juni 2020

Fantastisk hyggelig og nøyaktig håndtverker, som man blir glad av når han har vært og utført en jobb. Kjempefornøyd! :)

Nominasjon av Bjarte Brekke

3. juni 2020

Trengs en elektriker så er Geir den beste. Flink i faget og veldig hyggelig. Alltid hyggelig når Geir kommer på døren. Vi holder på å renovere eit gammelt hus og vi har fått mange gode tips og gode løsninger. Svært fornøyd!

Nominasjon av Håvard Haga Kleiveland

3. juni 2020

Et utrolig muntrasjonsråd og jobbe med. Geir spreder humor og glede i de norske hjem og er i tillegg en meget nøyaktig og pålitelig håndverker. Verdig kandidat

Nominasjon av Steven Skår

3. juni 2020

Altid lika morro når Geir kjeme på byggeplassen!

Nominasjon av Hild-Marit Flesland

3. juni 2020

Kjempehyggelig kar som alltid sprudlar og har eit smil på lur. Han byr virkelig på seg sjølv. På scena er han ein kunstnar. Geir fortjener tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Johanne Svenheim

3. juni 2020

Dyktig og nøye elektriker med en stor porsjon yrkesstolthet og en sprudlende energi!

Nominasjon av Tormod Reigstad

3. juni 2020

Alltid kjekt å ha Geir i hus, då vert jobben gjort med eit smil!

Nominasjon av Vidar Magnussen

4. juni 2020

Dyktig fagmann som alltid er i godt humør og sprer glede.

Nominasjon av Kenneth Helgesen

4. juni 2020

Geir har en kombinasjon av faglig dyktighet, punktlighet og evne til å se og lytte til meneske han står ovenfor. Han har en lun humor og smilet sitter lett. Når man blir bedre kjent for man også innsyn i hans private interesse for sang, musikk og lyd. Geir er kort sagt en meget hyggelig mann.

Nominasjon av Karina F Rossland

4. juni 2020

Kjempe-hyggelig kar, som står på og gir alt!

Nominasjon av Gunvor Mykung

4. juni 2020

Lykke til Geir!

Nominasjon av Anette Hagen Brekke

4. juni 2020

Fantastisk hyggelig håndverker. I tillegg til flott arbeid så får ein super underhaldning i form av sang på kjøpet. Eg heia på Geir!

Nominasjon av Sondre Brusdal Havre

5. juni 2020

En hyggelig og dyktig håndverker som utfører et strøkent arbeid.

Partnere & Sponsorer