Geir Mæhle

Geir Mæhle

Nominert den 27. april 2020

Kategori: Elektriker

Magnus. M. Thunestvedt

osterøy, vestland

1.
plass totalt
9926
finaliststemmer
22308
stemmer
343
nominasjoner

Finalist Geir Mæhle: – Det er gøy å gå her og synge om dagene!

Hvis du hører klangen av en blueslåt på en byggeplass, er det sannysnlig at Geir Mæhle er i nærheten.

Den energiske og blide elektrikeren tar mer en gjerne en trall på jobb, og jo mer akustikk jo bedre. Da passer det kanskje perfekt at vi blir med han på jobb i en tunell?

Rekordmange nominasjoner Med rekordmange 343 nominasjoner og over 22 000 stemmer mangler det ikke på gode ord og skryt av elektrikeren. Yrkesstolthet og kvalitet går igjen - men også godt humør er det mange som forteller om.

Tømrer Terje Gangstø var førstemann til å nominere Mæhle, og beskriver elektrikeren slik:

"Eg vil gjerne nominere denne fantastiske gutten her. En arbeidsdag med Geir byr på masse humor og god stemning. Han er utrolig ærekjær i jobben sin. Og gir seg ikke før jobben er utført prikkfritt. Han er veldig godt likt av kollegaer og kunder. Det er ikke så rart å forstå etter ett møte med Geir. Eg har selv hatt gleden av og ha han som elektriker både privat og i fellesskap på jobber rundtomkring. Jobber raskt og effektivt. Og alltid etter kundenes ønsker. Her har vi med en kjernekar og gjøre."

Nominasjon av Terje Gangstø

27. april 2020

Eg vil gjerne nominere denne fantastiske gutten her. En arbeidsdag med Geir byr på masse humor og god stemning. Han er utrolig ærekjær i jobben sin. Og gir seg ikke før jobben er utført prikkfritt. Han er veldig godt likt av kollegaer og kunder. Det er ikke så rart å forstå etter ett møte med Geir. Eg har selv hatt gleden av og ha han som elektriker både privat og i fellesskap på jobber rundtomkring. Jobber raskt og effektivt. Og alltid etter kundenes ønsker. Her har vi med en kjernekar og gjøre.

Nominasjon av Beate Bakkemo

28. april 2020

Hvis du vil ha jobben gjort kjapt, effektivt og med en spotless finish, er Geir`n rette mannen. Han er kjent for sitt gode humør, sin ryddige måte å jobbe på og er du heldig får du en sang med på kjøpet!

Nominasjon av Henriette Kiran Martinussen

29. april 2020

Denne blidfisen er ett fyrverkeri på scenen og nå viser det seg at han er og nominert til hyggeligste håndverker .. Denne mannen har gjort festivaler jeg jobber på artig og ikke minst uforglemmelig kveld med mitt LIVE favoritt band . Spring inn og stem på Geir Mæhle følg linken han fortjener og vinne . På forhånd tusen takk ..

Nominasjon av Einar akselberg

2. mai 2020

Geir er uten tvil Norges hyggeligste håndverker. Han er ryddig og nøyaktig i sitt arbeid. Terningkast 6. En dag med Geir byr på god stemning og hyggelig prat. Han er veldig godt oppdatert på det han driver med.

Nominasjon av Marianne M. Mostraum

2. mai 2020

Geir fortjener å bli kåret til verdens hyggeligste håndtverker. Han er effektiv, talentfull og positiv, samt har alltid et smil på lur.

Nominasjon av Tore Mæhle

2. mai 2020

Geir er veldig godt likt av kundene pga. han er utolig nøye med kvaliteten på arbeidet han gjør, og han får jobbene raskt og presist utført. Han er også alltid i godt humør og elsker musikk. Det er lett å høre at han trives der han synger og sprer glede videre til de han jobber/er med. Jeg har ofte tenkt på at Geir må være den hyggeligste håndverkeren som finnes, og at i år har jeg lyst å være med å nominere han her, for det han fortjener han virkelig! Håper han vinner! Tvi tvi :-)

Nominasjon av Morten Johannesen

3. mai 2020

Geir har nødt å være Norges hyggeligste håndverker. Jeg som er rørlegger har jobbet med Geir på flere bygg og han gjør jobbdagen til en fest. Jobben han gjør er uten sidestykke. Det samme er humøret og innsatsen. Det er aldri et nei i hans munn og har på mine 18 år som håndverker aldri truffet på en mer positiv person.

Nominasjon av Solfrid Mæhle

3. mai 2020

Er du så heldig å få denne elektrikeren i hus, ja da kan du være sikker på at jobben blir utført i særklasse! Effektiv, nøyaktig og alltid med et smil på lur fortjener virkelig Geir tittelen som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Geir Håvik

4. mai 2020

Geir er en allsidig, kunnskapsrik og humørspredende håndverker. Både kolleger, kunder og samarbeidspartnere merker godt at Geir er tilstede i lokalet. Geir oser av fagkunnskap og kreativitet, noe som bygger trygghet hos kunder. Han veileder kunden og samhandler med andre fag på en upåklagelig måte. Dette sikrer at kunden er satt i fokus og sluttresultatet på jobben blir perfekt.

Nominasjon av Arild Grimstad

5. mai 2020

En kjempekjekk arbeidskollega alltid i godt humør. Et fyrverkeri på scenen .

Nominasjon av Ida Marie Gangstø

5. mai 2020

Geir er en super kjekk elektriker. Anbefaler han på det sterkeste . Heilt klart norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Linda Gangstø

6. mai 2020

Heldige er de som får denne elektrikeren i hus. Dyktig fagmann, rask og ryddig, pålitelig, humørspreder, sangfugl og moromann. Her får man alt i en pakke ?. Er det noen som fortjener prisen som Norges hyggeligste håndtverker, er det Geir ?. Heier virkelig på han. Lykke til, Geir ???

Nominasjon av Steffen Børtveit

6. mai 2020

Definitivt den håndtverkern jeg kjenner med mest yrkesstolthet! Ingen ting som blir gjort halvveis, og alltid en sang på lur!

Nominasjon av Hans Fredrik Kaland

6. mai 2020

Geir er noe av det ypperste man kan få som elektriker. Kvaliteten på arbeidet han utfører er prikkfritt. Han har også kreativ og har øye for detaljer, og leverer en finish på jobben som er uten sidestykke. Er man heldig får man også høre Geir synge mens han jobber.. Stemmen er like god som elektriker arbeidet... Superman heter Geir Mæle.. og han er elektriker, Stem på han!

Nominasjon av Arve Mæhle

7. mai 2020

Eg veit at Geir Mæhle alltid går på jobb for å gjera 100 % nøyaktig. Kvalitet er det han er kjent for. Kun det beste er godt nok. Når det gjelder humør, kan eg love at det er få som har har så mykje bevegelse og smil og sang med seg på jobb. Du får både i pose og sekk. På fritiden står han på sener og synger. Det er alltid liv og god stemning når Geir er der, SÅ STEM PÅ GEIR❤️❤️❤️❤️❤️

Nominasjon av Paul Blom

7. mai 2020

Jeg er murer og har vært på noen prosjekter sammen med Geir. Etter en arbeidsdag sammen med denne super-elektrikeren går jeg med godt humør resten av den dagen. Han er veldig nøye og gjør et stykke arbeid med meget pen finish, og er du riktig heldig får du en sang med på kjøpet. Anbefaler han på det sterkeste!

Nominasjon av Stephan Pedersen

7. mai 2020

En mer fantastisk kar enn dette må man lete lenge etter! Arbeidsdagen går som en drøm! Han stiller på jobb med en ufattelig profesjonalitet i ALT han tar i. Humøret er alltid på topp, og han ser rett inn i alle han møter. Hver dag jeg har hatt æren av å jobbe med denne mannen har vært en nydelig arbeidsdag! En arbeidsdag full av gode samtaler, latter og ikke minst sang:) Om ikke Girren vinner dette, så skjønner jeg ingenting...

Nominasjon av May-Liss Valen

8. mai 2020

Vil nominere vår alles store gledespreder Geir Mæhle. Ett fantastisk fyrverkeriet av ett herlig menneske. Så imøtekommende, involverende, hjelpsom, pliktoppfølgene og utrolig dyktig. Geir fortjener virkelig denne nominasjonen. Står på og er der for alle. Tvi... Tvi. Stå på ???

Nominasjon av Elin Mæhle

10. mai 2020

Kjempekoselig, flink i jobben sin, nøyaktig, og alltid ein god kommentar, kanskje ein song ,alltid i godt humør!!!!!

Nominasjon av Stig kleiveland

12. mai 2020

En kjekk og grei elektrikker og kolega. Stiller altid opp om de er noe en trenger hjelp til eller bare har noen spørsmål. Han er utrolig flink til de han holder på med og sitter inne med masse kompetanse.gjør alltid en god og fin jobb og er til å stole på.

Nominasjon av Torbjørn Vatnehol

13. mai 2020

Geir Mæhle er en håndverker som lytter til kundene og dermed klarer å skape fantastiske løsninger som fanger kundenes ønsker og behov. Kombinert med hans gode humør og perfeksjonisme er det en drøm for meg som leverandør av belysning å jobbe sammen med Geir og skape lysmagi.

Nominasjon av Gisle Jakobsen

13. mai 2020

Geir er virkelig en topp fyr som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med i flere prosjekter. Når man kommer på byggeplassen om morgenen er det alltid et smil og en god spøk på lur. Da Geir også er sanger i et rockeband, er det til tider også virkelig god livemusikk på byggeplassen. I tillegg til dette, er Geir kanskje den beste elektroinstallatøren jeg noen gang har fått gleden av å jobbe sammen med. En legende!

Nominasjon av Tom Birkaas

14. mai 2020

Alltid hyggelig, og en fantastisk fagmann. Hvis du er heldig, får du en sang med på kjøpet.

Nominasjon av Ørjan Reigstad

14. mai 2020

Mest sannsynleg Norges blideste mann! nåke anna hadde forundret meg. ja, og så synga han greit og ...

Nominasjon av Morten Rysjedal

14. mai 2020

Gladgutt med mye futt? altid nøye og gjøre en kanon bra jobb ??

Nominasjon av Emil blindheim

14. mai 2020

Hyggelig og dyktig fagmann!

Nominasjon av Patricio Alexis Cheuquen Toledo

14. mai 2020

Kjempe flink å synge og hyggelig person :)

Nominasjon av Kristian Lyngvær

14. mai 2020

Hvis du skulle trenge elektriker en dag og Geir dukker opp, da er du heldig! Han gjør strøkent arbeid, er effektiv, synger litt innimellom og alltid smilende og blid! Er så heldig å spille i band med han og kan skrive under på at han er et fyrverkeri på scenen også!!! Veldig trivelig kar, så unner han å komme langt i denne konkurransen! Heia Geir!!!

Nominasjon av Håvard Skaar Hernes

14. mai 2020

Skal leite lenge for å finne ein med bedre humør, sang og latter enn Geir. Veldig gøy å jobbe i nærheten av denne karen.

Nominasjon av Geir-Ove Haugland

14. mai 2020

Et fyrverkeri på scenen og en kjempekjekk arbeidskollega som alltid er i godt humør.

Nominasjon av Therese S. Rysjedal

14. mai 2020

Fantastisk hyggelig kar. Som alltid gjør en kjempejobb.

;