Hussein El Haddaoui

Hussein El Haddaoui

Nominert den 22. juni 2020

Kategori: Rørlegger

Norsk Rørservice As

oslo kommune, oslo

8.
plass totalt
3248
finaliststemmer
5271
stemmer
52
nominasjoner

Finalist Hussein El Haddaoui: – Dette er stort, og det gjør meg veldig glad

Rørleggeren, Hussein El Haddaoui, skulle egentlig bli apotektekniker. Det var da tvillingbroren ble rørlegger, finalisten innså at det var håndverker han vile bli.

Yrkesvalget har brakt med seg mange spennende erfaringer, og for mange er han kanskje et kjent fjes fra TV.

– Jeg har vært med på sinnasnekkeren, og i fjor lagde Otto og jeg “Team Otto on Tour”. Under prosjektet planla vi en tur med sponsa hestebuss, og omgjorde bussen til et verksted som vi kjørte fra Oslo til Trondheim, forteller Hussein.

Finalisten har også vært med på TV2 Hjelper deg som rørleggerekspert, og har i tillegg vært rørlegger på TV-programmene sommerhytta og drømmehytta.

– Jeg har vært med på mange spennende prosjekter. For 11 år siden startet jeg et firma, og nå er den gamle sjefen min prosjektleder hos meg, sier Haddaoui.

Hussein er en gammel bokser, men bruker heller tiden han ikke er på jobb med familien og barna sine.

– Jeg er en familiemann med en gutt på 13 år, og en jente på 8 år. Når det er mye jobb, er det deilig å kunne bruke fridagene med familien, sier han.

Han er ydmyk og takknemlig for alle nominasjonene, og stemmene han har fått. Finalisten så kåringen i fjor, men hadde aldri forventet at han skulle bli en av finalistene i Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

– Det er så stort, og jeg blir veldig glad. Jeg setter pris på at folk orker å bruke tid på å stemme på meg. Både kunder, kollegaer og familie. Det er rett og slett veldig hyggelig, avslutter han.

Nominasjon av jamal sealiti

22. juni 2020

Hussein er Norges hyggeligste håndverker! Han er en strålende håndverker med god humør og glimt i øyet! Han er en pålitelig person, som gjør det lille ekstra.

Nominasjon av Muhammad Tahir Ghaus

23. juni 2020

Utrolig hyggelig og serviceminded kar med ståpå vilje og kompetanse:)

Nominasjon av Samir Ofkir

24. juni 2020

Har samarbeidet med Hussein i mange år og han er alltid høflig, blid og gjør alltid det lille Ekstra for alle.Han har hjulpet mange i sin jobb som håndverker og jeg mener at han nå må få litt tilbake. Garantert en vinner :-)

Nominasjon av Yousef Hadaoui

25. juni 2020

Hussein er en hardtarbeidende og pålitelig håndverker som alltid har et smil på lur. Service på høyt nivå.

Nominasjon av Hassan El Hammachi

25. juni 2020

Hussain i Norskrørservice er den mest triveligste rørleggeren jeg har møtt på. Han stiller opp når det trengs, er alltid i godt humør og gjør det lille ekstra. Han er flink i det han gjør og flinkere rørlegger må man lete lenge etter!

Nominasjon av Waqas rasool

25. juni 2020

Veldig hyggelig fyr tar vare på alle. Han legger sjela si ekstra for de som trenger virkelig hjelp.

Nominasjon av Hussain Fares

25. juni 2020

Dyktig rørlegger som kun gjør det beste, han er med Team Otto aka sinnasnekkern, bare det i seg selv burde holde. Leverer kvalitet, og tilfredsstiller alle kunder han jobber hos. Varme anbefalinger! Dette er noen ord fra selveste Otto Robsahm: Hussein er daglig leder i Norsk Rørservice og business manager Team Otto. Dette er en rørlegger som elsker å designe og bygge bad. Han liker å kunne hjelpe andre, og er alltid med på mine ville prosjekter. Hussein er en lidenskapelig klokkesamler.

Nominasjon av Adam El Haddaoui

25. juni 2020

Veldig hyggelig!

Nominasjon av Ola Anfinset

26. juni 2020

Vi brukte Hussein og Norsk Rørservice til å totalrenovere et stort bad. De er fantastisk fine å jobbe med. Han er profesjonell og ekstremt effektiv, meget hyggelig i samarbeidet og god på pris, og holder seg til planer og avtaler. Resultatet blir også førsteklasses. Som privatkunde uten så mye innsikt i faget, er det en stor trygghet å jobbe med Hussein. Han gir en tydelig oversikt fra start så ting er lett å forstå, og er alltid tilgjengelig og oppdatert.

Nominasjon av Rachid yougil

26. juni 2020

Har brukt Hussein som rørlegger I mange år og kommer til å bruke han resten av mitt liv 100% -) Makan til service kan du letter lenge etter. Hussein elsker jobben sin og elsker å hjelpe alle andre rundt seg. Nå er det på tide at Hussein for annerkjennelse for sitt arbeid. Lykke til min snille rørlegger.

Nominasjon av Adam El Haddaoui

26. juni 2020

Kjære Pappa dette her fortjener du og vinne. Dassen funker alltid hjemme og jeg får dusja med varmt vann hver dag. Takk pappa du er best!

Nominasjon av Rafal Szalwa

26. juni 2020

Han er den fantastiske og snilleste personen jeg har møtt. Takk for det! Folk som kjenner Hussein vet hva jeg mener. Alle som trenger hjelp kan stole på ham. Lykke til!

Nominasjon av Mustafa Mahnin

26. juni 2020

Gutta i NRS pusset opp hele leiligheten vår i vinter og vi ble super fornøyde . Du skal lete lenge etter en mer nøyaktige og profesjonell prosjektleder enn Hussein El Haddaoui. Anbefales på det sterkeste om du/dere skal pusse opp.

Nominasjon av Redouane Mrabet

26. juni 2020

Tusen takk for fin service av Hussein når Norsk Rørservice ordnet badet mitt. Veldig hyggelig mann.

Nominasjon av Soliman Mahnin

26. juni 2020

Punktlig og serviceorientert. Hussein har stor erfaring innenfor feltet sitt. Praktisk og teoretisk anlagt! Han har en særlig god kombinasjon av faglig, akademisk og praktisk styrke. Ville anbefalt Hussein til alt og alle:)

Nominasjon av Makwan Veysi

26. juni 2020

Norges desidert hyggeligste håndverker. Punktlig, presisjon og yrkesstolthet skal man lete etter også er humøret alltid på lur noe som gjør han enestående

Nominasjon av Otto Robsahm

27. juni 2020

Min gode venn Hussein El Haddaoui bør helt klart bli nominert til å bli Norges Hyggeligste håndverker!☺ I mange år har han lagt hans sjel og hjerte i alle prosjekter. Han har vært med meg i utallige Sinnasnekker'n og TeamOtto on Tour programmer og er selvskreven å alltid være med på videre prosjekter. Hjelp meg å stemme han frem til å bli kåret til Norge Hyggligste håndverker. Stem stem stem! Hilsen Otto Sinnasnekker'n, TV Norge

Nominasjon av Rafał Szalwa

27. juni 2020

Nominerer for en fantastisk person. Nøyaktig, talentfull, punktlig, kreativ, organisert, utgående, ansvarlig, ærlig, pålitelig, du kan stole på ham # 1000Ja

Nominasjon av Rawas Moustafa

28. juni 2020

Jeg har samarbeidet med Hussein og Norsk Rørservice i flere år. Hussein er ikke bare en svært dyktig og ryddig håndverker, han er også den desidert hyggeligste håndverkeren der ute. Alltid blid og i godt humør, stiller opp hele veien og leverer over forventning!

Nominasjon av Mustafa Nur

28. juni 2020

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Hussein i flere år. Det som kjennetegner Hussein er at han er omgjengelig, seriøs, pliktoppfyllende, løsningsorientert samt god på rådgiving. Det har vært fryd å jobbe med Hussein og ser frem til mange gode år i fremtiden. Absolutt Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Beate Gundelach

28. juni 2020

Hyggeligste rørleggeren i byn! Hussein er punktlig, seriøs, løsningsorientert, holder det han liver og har alltid et smil på lur. Verdig vinner!!

Nominasjon av Elmedin Egrlic

28. juni 2020

Hussein er en utrolig dyktig rørlegger og viser et stort fokus mot sine kunder og partnere. Vi har benyttet han i 15+ prosjekter og vært veldig godt fornøyd med utførelsen og oppfølgingen underveis og han går langt for å gjøre oss som kunder fornøyde. Han er også svært nøye i arbeidet sitt og kvalitetssikrer alltid arbeidet NRS utfører noe som skaper ekstra trygghet ved ferdigstillelse og overlevering av prosjekter. Anbefales på det sterkeste og en verdig vinner av Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Usman Ahmed

29. juni 2020

Den beste rørleggeren jeg har møtt. Ikke bare er han faglig dyktig, punktlig og løsningsorientert, men han tar alt med et smil. Enten det er pirk(ja jeg er pirkete) eller ros. Dette gjør at denne rørleggeren kvalifiserer lett som den hyggeligste!

Nominasjon av Stein Johnsen

29. juni 2020

Etter å ha jobbet med mange forskjellige håndverkere, gjennom nesten 100 programmer av TV-serien SinnaSnekker'n, vil jeg svært gjerne nominere Hussein. Han er en langt over gjennomsnittet løsningsorientert kar, som strekker seg det lille ekstra, for å gjøre alle fornøyd. I tillegg sprer han glede og latter med sitt gode humør. Og aller viktigst for oss, så stiller han opp på øyeblikket, om det skulle være oppstått feil. Også lenge etter at filming er over og kameraer er borte. Hussein ER Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Mohamed Hibout

29. juni 2020

Hyggelig mann. Brukte ham tidligere gjennom Mittanbud. Han fikk en femmer da, han fortjener en 6er nå!

Nominasjon av Karim

29. juni 2020

Alt blir riktig med en håndverker når smilet og servicen stråler. Jeg ringte han på en søndag morgen hvor jeg var stresset med vannlekkasje og null kompetanse i hus. 36 min senere sto Hussein på døra med et smil og trygghet som reddet ikke bare dagen, men skader som kunne kostet flere høvdinger. Vil alltid kun bruke en rørlegger og det skal alle i min krets også, nemlig Hussein fra Norsk Rørservice! Hyggelig blir vel egentlig bare ett av mange hyggelige ord om deg! Takk!

Nominasjon av Hanane Amakran

29. juni 2020

Hussein har pusset opp huset våres i 30.04.2020 vi er svarte fornøyd med jobben han har gjort. Han gjør beste han kan for at kunde skal bli fornøyd. Jeg vil takke Hussein for alt han har gjort for oss???? Veldig hyggelig og snill mann. Lykke til bror du fortjener å vinne!

Nominasjon av Amin Nouri

29. juni 2020

Er det en som virkelig fortjener å bli Norges Hyggeligste Håndverker, så er det Hussein. En fantastisk person tvers igjennom. Alltid like blid og hyggelig. En mann som virkelig kan jobben sin og som er pålitelig, effektiv og ekstremt nøye i alt han foretar seg. Leverer alltid topp kvalitet! Har et veldig godt rykte og det er vel fortjent! Har selv brukt Hussein til å totalrenovere leiligheten vår og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!

Nominasjon av Kim Hogndal

29. juni 2020

Norges beste rørlegger! Hussein er en meget dyktig kar som utfører en meget effektiv og ikke minst perfekt jobb hver gang. Ble først kjent med han på Sinnasnekker’n og skjønte fort hvor dyktig og seriens han er som håndverker. Siden jeg jobber som byggeleder på Sommerhytta og Drømmehytta som går på Tv2, så hadde jeg et stort ønske om å ha med Hussein på laget som rørlegger i programmet - å det var som alltid et stort ja fra Hussein sin side, noe som så klart gikk smertefritt som alltid. Så er det en mann som virkelig fortjener tittelen - Norge hyggeligste håndverker, så er det Hussein i Norsk rørleggerservice!

Nominasjon av Tommy Bergwall

30. juni 2020

Her er en super rørlegger som alltid stiller opp og utfører profesjonelt. Alltid hyggelig og starter dagen med et smil mot alle kunder.

Nominasjon av Mustapha jarari

30. juni 2020

Hussein er definitivt den rørleggeren jeg kjenner med mest yrkestolthet. Ingen ting blir gjort halveis, og er alltid positiv. Lykke till 100%

Partnere & Sponsorer