Kim Andresen

Kim Andresen

Nominert den 29. april 2020

Kategori: Andre bransjer

DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

oslo kommune, oslo

6.
plass totalt
2371
stemmer
5
nominasjoner

Nominasjon av Ida Elise Broch

29. april 2020

Alle liker Kim. Ikke bare er han en utrolig dyktig glassmester, men han fikser også alt mulig annet fordi han tidligere har vært tømrer. Dette er altså en superhandymann med det vennligste lynnet jeg har vært bort i, og ikke nok med det; han er også totalt «eyecandy» og det gjør heller ikke noe! 10 av 10!

Nominasjon av Felicia Broch

12. mai 2020

Kim er en fantastisk håndverker! Han fikser alt og er utrolig dyktig. Ingen er bedre eller snillere enn Kim. Han er utrolig omtenksom og rett og slett bare en veldig flink håndverker.

Nominasjon av Nina Andresen

14. mai 2020

Trenger du ting så ring Mr. Kim? Han tar tlf og iler til deg? I bilen han søker og finner en vei, så ditt oppdrag blir utført perfekt i en fei? En gladgutt du vil like og du slipper å trippe - han kommer når han lover og sitter ikke å sover? Må oppleves ? Velger du Kim blir ditt oppdrag komplett?

Nominasjon av Caminito Torshov

25. mai 2020

Kim, hos Altiglass, gjorde en strålende jobb hos oss. Han er en dyktig og effektiv håndverker og en utrolig hyggelig fyr. Vi anbefaler ham på det varmeste og vil kontakte ham igjen dersom vi skulle trenge en håndverker ✨!!!!✨

Nominasjon av Celine Bech Grøndahl

26. mai 2020

Hyggelig, og flink glassmester.

Partnere & Sponsorer