Kim Andresen

Kim Andresen

Nominert den 29. april 2020

Kategori: Andre bransjer

DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

oslo kommune, oslo

14.
plass totalt
1555
finaliststemmer
3997
stemmer
13
nominasjoner

Finalist Kim Andresen: – Man kan vel si at jeg jobber med alt du kan skjære deg på

Glassmesteren Kim Andresen har et blikk for detaljer, og du finner han vanligvis på jobb med kaffekoppen som sin faste følgesvenn.

– Jeg jobber med glass. Man kan vel si at vi jobber med alt du kan skjære deg på, forteller finalisten Kim Andresen, med et smil.

Kim forteller at han møter mange flotte mennesker i arbeidshverdagen sin, og syns det er ekstra hyggelig når de eldre damene tilbyr han selvplukkede epler fra hagen.

– Det hyggeligste er når de gamle damene plukker epler fra epletrærne sine, og tilbyr tre poser før man går hjem, sier han.

Med hele 3997 stemmer og 13 nominasjoner i kvalifiseringsrunder, endte han som finalist i Norges hyggeligste håndverker.

En av de som har nominert han, Morten Berthoù, forteller følgende om finalisten:

"Er du heldig å får han glassmesteren her i hus, da kan du være sikker på at jobben blir utført i særklasse! Effektiv, nøyaktig, kreativ og sjarmerende guttebass med god fagkunnskap! Kimmer’n som Norges hyggeligste håndverker!"

Nominasjon av Ida Elise Broch

29. april 2020

Alle liker Kim. Ikke bare er han en utrolig dyktig glassmester, men han fikser også alt mulig annet fordi han tidligere har vært tømrer. Dette er altså en superhandymann med det vennligste lynnet jeg har vært bort i, og ikke nok med det; han er også totalt «eyecandy» og det gjør heller ikke noe! 10 av 10!

Nominasjon av Felicia Broch

12. mai 2020

Kim er en fantastisk håndverker! Han fikser alt og er utrolig dyktig. Ingen er bedre eller snillere enn Kim. Han er utrolig omtenksom og rett og slett bare en veldig flink håndverker.

Nominasjon av Nina Andresen

14. mai 2020

Trenger du ting så ring Mr. Kim? Han tar tlf og iler til deg? I bilen han søker og finner en vei, så ditt oppdrag blir utført perfekt i en fei? En gladgutt du vil like og du slipper å trippe - han kommer når han lover og sitter ikke å sover? Må oppleves ? Velger du Kim blir ditt oppdrag komplett?

Nominasjon av Caminito Torshov

25. mai 2020

Kim, hos Altiglass, gjorde en strålende jobb hos oss. Han er en dyktig og effektiv håndverker og en utrolig hyggelig fyr. Vi anbefaler ham på det varmeste og vil kontakte ham igjen dersom vi skulle trenge en håndverker ✨!!!!✨

Nominasjon av Celine Bech Grøndahl

26. mai 2020

Hyggelig, og flink glassmester.

Nominasjon av Kristina Brynestad Johansen

14. juni 2020

Alt man trenger er en Kimmern som fiksern! Uansett hva man trenger hjelp til! Ikke bare Kimmern er vinnern her! Takk for at du er du

Nominasjon av Kristina Slinning

7. juli 2020

Super svigersønn og handyman! Jobber raskt, presist og er kreativ. Anbefaler denne karen!!!

Nominasjon av Kine Rønning

12. juli 2020

Dyktig og effektiv kar Jeg kan med hånden på hjertet anbefale alle å ansette Kim, da får du en trygg og bra jobb utført.

Nominasjon av Morten Berthoù

27. juli 2020

Er du heldig å får han glassmesteren her i hus, da kan du være sikker på at jobben blir utført i særklasse! Effektiv, nøyaktig, kreativ og sjarmerende guttebass med god fagkunnskap! Kimmer’n som Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Martine Andresen

27. juli 2020

En veldig flink, dyktig, snill og inspirerende mann! Kim gir deg et perfekt og nydelig resultat. Håper han vinner denne konkurransen!! Det ville vært veldig gøy !

Nominasjon av Andreas Ulseth

27. juli 2020

Hyggelig fyr, som er presis, har god humor og er nøyaktig. Har tidligere anbefalt han til en kompis av meg hvor han gjorde en strålende jobb!

Nominasjon av Stine Grøndahl

29. juli 2020

Hyggelig, flink og effektiv, Anbefales på det varmeste

Nominasjon av Rita sndresen

3. august 2020

Verdens hyggeligste, blideste, mest hjelpsomme og flinkeste håndverker!

Partnere & Sponsorer