Marina Nordahl

Marina Nordahl

Nominert den 14. mai 2020

Kategori: Maler

Byggtappesermester

haugesund, rogaland

86.
plass totalt
3602
finaliststemmer
536
stemmer
1
nominasjoner

Finalist Marina Nordahl – For meg handler det om tilbakemeldingene

Byggtappesermesteren Marina Nordahl beskriver seg selv som en ultrasosial person, med hjerte for yrket sitt. Nå er hun finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

Det var ingen tilfeldighet at akkurat hun skulle bli byggtapetsermester. – Faren min var byggtapetsermester, og jeg har vært med siden jeg var 12 år gammel. Jeg har alltid elsket fysisk arbeid, så jeg jobbet under valgfag på ungdomsskolen. Det ligger i blodet vårt, forteller Marina Nordahl.

I dag har hun overtatt farens firma. Marina forteller at karrieren hittil har vært fantastisk, men legger ikke skjul på at det er et tålmodighetsarbeid.

– Jeg liker alt ved yrket. Selv om det er et tålmodighetsarbeid noen ganger, så liker jeg virkelig alt ved yrket. I firmaet er vi 8 byggmestere som leverer god kvalitet, og samarbeidet mellom oss er fantastisk, sier Nordahl.

Flere bør velge håndverksyrker Nordahl mener at flere bør velge håndverksyrker fordi det er et variert arbeid med mye spennende arbeidsoppgaver.

– Man får mange muligheter, blir nevenyttig, og det er bra for intelligensen - i tillegg til fysikken, forteller hun.

Nominasjon av Linda Bentsen

14. mai 2020

Hei jeg vil nominere venninna mi Marina Nordahl , hun har overtatt Byggtapetsermester firma etter sin far og har solid kunnskap og erfaring ,hun er alltid blid hun er et arbeidsjern uten like, hun maler, sparkler, murer, fliselegger, gulv og teppelegger, lister og alt mulig. Hun ivaretar gamle håndverkstradisjoner, ingen oppgave er umulig for henne. I tillegg er hu alltid positiv og stiller opp for venninnene sine. Hun er limet i gjengen. Kundene hennes er alltid fornøyd og hun lever av sitt gode rykte kvalitet. Jeg hører også at andre håndverkere har stor respekt for hennes arbeid ❤️?