Mehmet Karakus

Mehmet Karakus

Nominert den 21. mai 2020

Kategori: Snekker / Tømrer

City dekorasjon AS

oslo kommune, oslo

4.
plass totalt
3949
stemmer
9
nominasjoner

Nominasjon av Nilufer Javid

21. mai 2020

Utrolig dyktig i både jobb og kommunikasjon. Mehmet er en som forstår hva ditt mål og ønske er og skaper ett enda bedre resultat. Mehmet og arbeiderne er utlig nøye på de minste detaljer som utgjør ett nydelig resultat. Jeg angrer ikke på at jeg valgte å jobbe med city dekorasjon AS. Dem er de første jeg ringer ved neste gang det blir opppussing!

Nominasjon av Øistein Larsen

25. mai 2020

City dekorasjon er utrolig flinke. Arbeidet de utfører blir veldig bra og er alltid ferdige før tiden som vi blir enige om. Rydder opp etter seg når arbeidet er ferdig. Oppdager jeg noe feil så kommer de og retter på det med en gang! Jeg har brukt dem fire ganger og har alltid vært fornøyd.

Nominasjon av Erol

25. mai 2020

Har brukt City Dekorasjon på flere oppussing prosjekter. De er desidert den beste i byen på dette feltet! Er utrolig fornøyd med resultatet. Anbefaler dem på det sterkeste. Mehmet er løsningsorientert og åpen for nye ideer. Dem jobber profesjonelt og alt har alltid gått etter planen.

Nominasjon av Nail Husejin

25. mai 2020

Han er best på alt!

Nominasjon av Caroline Carlsson

25. mai 2020

Alltid hyggelig, tilgjengelig og effektiv. Er nøye, gjør en strålende jobb til en realistisk pris. Jeg er utrolig glad for at det var Mehmet og hans arbeidere som gjorde oppussingen hjemme hos meg og kommer garantert til å bruke City Dekorasjon til neste prosjekt!

Nominasjon av Tayfun Uner

25. mai 2020

En av de hyggeligste håndverekere!

Nominasjon av Christer Rødseth

26. mai 2020

Knallbra og proff fyr!

Nominasjon av May-Britt Våge

29. mai 2020

Mehmet og Citydrkorasjon har total renovert min leilighet, jeg er veldig fornøyd med jobben. Mehmet er alltid blid og hyggelig. Han har et stort team med håndverkere. Han får utført jobben raskt og de rydder opp etter seg når de er ferdig. Om det er noe som må rettes på etter utført jobb stiller han også opp raskt, og får utført jobben,.og er alltid like blid å hyggelig

Nominasjon av Steffen Hofsmoen

1. juni 2020

Mehmet og alle andre involverte i oppussing av min leilighet gjorde en meget god, effektiv og grundig jobb. De ga god veiledning før oppstart og var lette å få tak i/kommunisere med under hele prosessen. Avtaler ble fulgt opp som avtalt, og arbeidet ble ferdig før fastsatt tid. Resultatet ble bedre enn forventet, og firmaet har helt klart et godt øye på detaljer. Jeg vil bruke dem igjen og anbefaler dem gjerne videre!

Partnere & Sponsorer