Michael Piatek

Michael Piatek

Nominert den 24. mai 2020

Kategori: Andre bransjer

FJELL BAD & FLIS AS

oslo kommune, oslo

26.
plass totalt
1848
finaliststemmer
1945
stemmer
29
nominasjoner

Finalist Michael Piatek – Å være videre i finalen er like gøy som å ha fornøyde kunder

Familiemannen Michael Piatek jobber med flislegging i Fjell Bad & Flis i Oslo. Han har bakgrunn som aktiv fotballspiller fra han bodde i Polen, og, selv om det ikke er et lett valg, velger han Lewandowski over Ronaldo.

Piatek er en mann som legger stor stolthet i arbeidet han utfører, og er perfeksjonist til fingerspissene. Vi er med finalisten når han jobber med utstillingsmodeller hos Modena Flis på Alna. Her får vi virkelig se yrkesstoltheten hos denne blide håndverkeren.

**Det betyr mye å være videre i finalen. ** Fritiden bruker Michael helst sammen med familien sin, og da gjerne på tur i skogen.

– Å være videre i finalen er like gøy som å ha fornøyde kunder, forteller han stolt. Det er tydelig at alle nominasjonene betyr mye for denne finalisten. Skal vi tro Ole Andersen sin nominasjon, er det vanskelig å ikke like denne mannen:

“En håndverker som er like godt likt av gamle som av unge, av både hunder og katter, kunder og leverandører! Han er en blid og ikke minst nøye samt pålitelig kar! En som virkelig fortjener denne nominasjonen!”

Nominasjon av Ole Andersen

24. mai 2020

En håndverker som er like godt likt av gamle som av unge, av både hunder og katter, kunder og leverandører! Han er en blid og ikke minst nøye samt pålitelig kar! En som virkelig fortjener denne nominasjonen!

Nominasjon av Solomiya Kordupel

29. mai 2020

Michael fortjent denne nominasjonen. Kvalitet over kvantitet - det er ikke bare ord, det er en livsstil. Håndverker som har mye erfaring og høye kompetanse i sitt fag. Han utvikler seg hver dag, hver time med hver muligheten. Han gjør at kundene er alltid himmelsk fornøyd av jobben han leverer.

Nominasjon av Halvor Knoph

12. juni 2020

"Mikkel" gjorde en kjempejobb med badet vårt. Han er åpen for å snakke muligheter og interessert i å gjøre det flott og spennende. Han tar seg god tid til å diskutere og forklare, som både sikrer at jeg som kunde følte meg sikker på at alt ble rett og at løsningene valgt var gode. Det hjelper også at han er detaljfokusert og vil etterlate seg alt i perfekt stand (han pusset for eksempel speilet etter at jobben var gjort). Jeg synes absolutt Mikkel fortjener en nominasjon som hyggeligste håndverker!!!

Nominasjon av Rune Halkjelsvik

13. juni 2020

Definitivt hyggeligste og mest serviceinnstilte håndverker «there is»!

Nominasjon av Ruffa Marie Ampeloquio

13. juni 2020

Prosjekt vi har som firma hans driver med er total renovering badet på 8 kvm og gjestetoalett på ca 1,5 kvm. Michael som er våres kontaktperson har vært hyggelig fra starten. Han er alltid der når vi har spørsmål, svarer meg og gir meg info om hva skjer videre. Som gir oss en trygg følelse. En dyktig håndverker som fortjener å bli nominert.

Nominasjon av Kenneth Pedersen Krey

13. juni 2020

Vi heier på Michael og håper han vinner!

Nominasjon av Katarina grønmyr

13. juni 2020

Mikael er pliktoppfyllende og flink og kommer med gode forslag, også er han en hjertelig mann!

Nominasjon av Kristin Wille

13. juni 2020

Veldig punktlig og behagelig vesen. Holder alltid det han lover. Veldig bra utført arbeidet. Holder nå på med bad nr. 2 hos oss.

Nominasjon av Aud Sollid

13. juni 2020

Dyktig og pålitelig. Anbefales!

Nominasjon av Maciej Kusmierz

13. juni 2020

Mikkel er den hyggeligste håndverkeren.

Nominasjon av Liubov Vesniy

13. juni 2020

Hyggelig fyr, han vet hva han gjør. For hvert utfordringer har alltid kloke løsninger.

Nominasjon av Phuong Thai Tran

13. juni 2020

Pliktoppfyllende, dyktig og seriøs håndverker. Anbefales på det sterkeste :)

Nominasjon av Tommy Nekkøy

14. juni 2020

Fikk drømmekjøkken og skikkelig oppgradering i hele leiligheten fra å være bra til å være veldig høy standard. Fikk anbefalt Michael av en venn og det var det verdt. God service, punktlig, ryddig - utførte jobben på utmerket måte og ga tips om praktiske løsninger underveid. Koordinerte elektriker og rørlegger så jeg kunne slappe av og få drømmeleiligheten. Michael er vel verdt å vurdere om du går med planer om å pusse opp/oppgradere leilighet/hus

Nominasjon av Trude Herwig

14. juni 2020

Michael er en solstråle av en håndverker og gjør det gøy å pusse opp! Ønsker han alt godt da han gir både hjerte og hjerne i sine prosjekter! Dette er en verdog vinner!!

Nominasjon av Fabiana Hargreaves da Costa

18. juni 2020

Kjempeflink og dyktig mann. Arbeidet ble utført nøyaktig og grundig. En håndverker som kan anbefale til andre.

Nominasjon av Monika Witkowska

20. juni 2020

Michael fortjener tittelen NORGES HYGGELIGSTE HÅNDVERKER. Han er både kjempe flink i jobben sin og meget blid og hyggelig. Sprer godt humør og smitter smilen sin. Beste håndverkeren i dette land!

Nominasjon av Seweryn Krajewski

21. juni 2020

Kjempeflink og hyggelig håndverker. Jeg heier på Michael!

Nominasjon av Malgorzata Kwiatkowska

21. juni 2020

nominerer en fantastisk profesjonell med en positiv holdning til livet.

Nominasjon av Eivind Hestnes

21. juni 2020

Michal er trivelig, løsningsorientert og seriøs, og gjør dessuten en svært god jobb!

Nominasjon av Paulina Paliwoda

21. juni 2020

Michael er en fantastisk fagmann. Han stiller alltid opp for både ansatte, samarbeidspartnere og først og fremst kundebehov. Han fortjener virkelig å vinne Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Jakub Kacmajor

21. juni 2020

Verdens beste håndverker og hyggeligste kar. Alltid gøy å jobbe sammen. Hjelpsomt, ansvarsfull og nøyaktig. Anbefaler på det varmeste.

Nominasjon av Radoslaw Witkowski

21. juni 2020

Jeg synes at Michal er en flott person. Han er veldig hjelpsom, blid og flink. Han fortjener prisen veldig mye. Vi er meget fornøyde av hans service.

Nominasjon av Iryna Madej

22. juni 2020

En profesjonell håndverker som alltid er veldig høflig og hyggelig. Michael er ikke redd for utfordringer i prosjektene sine. Han er positiv og løsningsorientert.

Nominasjon av Marzena Maziarska

22. juni 2020

Michael er pliktoppfyllende, dyktige i det han gjør. Vi hadde et komplisert bad som han totalrenovert på veldig profesjonelt måte. Han er alltid velstelt og smilende, hver dag det ble ryddet opp etter arbeid. Anbefaler.

Nominasjon av Rajmund Zbaszyniak

22. juni 2020

Jeg samarbeidet med Michael på forskjellige prosjekter. Derfor kan trygt si at det er en hardtarbeidende mann du kan stole på. Han er i stand til å gi råd og hjelpe innen mange fagområder. Så langt det er mulig støtter han også forskjellige arrangementer for barn. God mann med stort hjerte.

Nominasjon av Sola Piatek

29. juni 2020

Michael er den hyggeligste håndverker. Veldig nøyaktig, pålitelig og beste i sitt fag. Ta vare på detaljene i prosjektene sine. Alltid smil og hjelpsom.

Nominasjon av Cathrine Storøy

11. juli 2020

Michael var utrolig serviceminded og flink da han bygde vårt bad. Han får deg til å føle deg sikker på at dette blir bra. Og ikke minst, han gjør det så nøye og følger med på små detaljer som i det store og hele er helt essensielle for at et skal bli perfekt. Tusen takk for et herlig bad! :)

Nominasjon av Thea Martne Hilden

11. juli 2020

Verdens hyggeligst fyr, fikser alltid alt og alltid blid! Anbefales på det sterkeste. I tillegg er han super flink og fikser alt!! :)

Nominasjon av Alexander Lauritzen

12. juli 2020

Punktlig og nøye. Meget fornøyd. Veldig lett å ha med å gjøre. Anbefales sterkt.

;