Oddvar Nipen

Oddvar Nipen

Nominert den 8. mai 2020

Kategori: Elektriker

AS DATA ELEKTRISKE

bergen, vestland

24.
plass totalt
2045
stemmer
10
nominasjoner

Nominasjon av Anette Aasheim

8. mai 2020

Oddvar er en av de mest serviceinnstilte menneskene vi vet om. Han er også bl.a. utadvendt, sosial, knakende hyggelig, alltid blid, veldig dyktig i sitt fag og ett arbeidsjern. Oddvar sier aldri nei og finner alltid løsninger – ingen utfordring er for stor. Denne karen har vært i faget i over 45 år og vet hva han snakker om. Vi er stolt av å være hans kollega. Oddvar stiller alltid opp og gir alltid 100%. I våre øyne fortjener denne elektrikeren å vinne den gjeve tittelen – Norges Hyggeligste Håndverker ?

Nominasjon av Annika Jung

4. juni 2020

Fordi han er så hyggelig når han handler hos oss i Ahlsell!

Nominasjon av Svein Hopsdal

8. juni 2020

Oddvar er en trivelig og meget kunnskapsrik montør som Alltid har tid til å lytte og deretter gi både Faglig hjelp og selv være med å utføre oppdragene som er etterspurt. Ingen utfordring er ustoppelig for denne karen.

Nominasjon av Ståle Foss

8. juni 2020

Oddvar er alltid blid og hjelpsom, og dyktig faglig. Har alltid et smil på lur, og en god kommentar.

Nominasjon av Ragnvald Tangedal

12. juni 2020

Alltid til å stole på.

Nominasjon av Thor Manum

15. juni 2020

Oddvar Nipen har i 14 år bidratt med særskilt engasjement og oppfølgning som styremedlem til det beste for båtforeningen og medlemmene. Oddvar Nipen er en ressurs for alle medlemmer. Med en lun humor og godt hjerte for fellesskapet får han medlemmene med på laget til å bidra med pliktarbeid slik at foreningen fremstår samlet og som ett godt bilde på en ideell båtforeningen i sentrum av Bergen.

Nominasjon av Rolf Kristian Almås

17. juni 2020

Hadde ein fortreffelig samtale! Eg trengte råd om elbillader og fekk knallgod informasjon om alt eg trengte å vite angående dette. Han tok seg også god tid til å forklare alt på en enkel måte sånn at eg forstod det. Alt i alt så virker han som ein fantastisk flott fyr som eg virkelig syns fortjener å bli nominert som dette!

Nominasjon av Steven Dracup

19. juni 2020

Oddvar er kunnskapsrik, sosial og veldig vennlige. Ring meg når som helst er hans kjennetegn. Jeg ble introdusert ril han av min datter som fortalt om en elektriker som tok på seg hvite hansker for ikke å legge fingeravtrykk på himling. Det er min type håndverker tenkte jeg. Jeg opplever at han har fokus på kundens beste og tar ikke den enkleste løsning, eller den som han tjener mest på. Han har gode forslag og er alltid på letting etter beste løsning for kunden. Han er lattermild og sosial og du virkelig føler deg ivaretatt. Jeg gir han min beste anbefaling og lykke til Oddvar.

Nominasjon av Kent Remy Berge Kvamsdal

8. juli 2020

Alltid serviceinnstilt og tar seg tid til kundene. Har vært en fryd å jobbe med. Høy faglig kompetanse. Han motto er at det finnes ikke problemer, bare utfordringer som kan løses:)

Nominasjon av Erik G

12. juli 2020

Norges flinkeste og hyggeligste elektriker!

;