Ronny Enger

Ronny Enger

Nominert den 29. april 2020

Kategori: Maler

ENGERS MALERFIRMA Ronny Enger

tønsberg, vestfold og telemark

3.
plass totalt
4083
stemmer
55
nominasjoner

Nominasjon av Katinka Mathisen Enger

29. april 2020

Ronny er den blideste, snilleste og hyggeligste håndverkeren UTEN TVIL! Stiller alltid opp og gjør alt han kan for kunden skal bli fornøyd. Han har ett stort hjerte og har virkelig bygget seg opp fra bunn. Driver i dag Tønsbergs største malerfirma!

Nominasjon av Nany El Faraj

30. april 2020

Ronny är en fantastisk man som gör sin jobb knall bra samtidigt är han den trevligaste mannen!

Nominasjon av Pernille storli

30. april 2020

Driver Tønsberg største malerfirma, startet fra bunn av og bygget seg oppover for hver eneste dag å kommet ditt han er i dag i løpet av de siste 25 årene. Er en imøte kommende med kunder, Yter topp service til alle , fikser alt det måtte være med et smil på lur hele tiden :) Er også en stolt sponsor til lokal idretten i Tønsberg hvert eneste år :)

Nominasjon av Kenneth Ervik

1. mai 2020

Seriøs, flink og hyggelig håndverker som følger opp alle kunder.

Nominasjon av Fredrik Zachariassen

1. mai 2020

Dyktigere maler skal du lete lenge etter. Sett i lys av denne kåringen så passer han inn utmerket. Han er alltid blid!

Nominasjon av Inge Dalseth

2. mai 2020

Ronny er en tålmodig og tvers igjennom blid, høflig og hjertevarm mann som bidrar stort til at håndverkere kan være stolte av yrket sitt!

Nominasjon av Hilde Gulløy

2. mai 2020

Altså for en mann! Ble kjent med Ronny via et forretningsnettverk i Tønsberg og der briljerer han ved å gi forbindelsene sine enorme mengder med tips og oppdrag, direkte eller indirekte. Han er utrolig raus og samtidig ikke den som stikker hodet frem. Bra mann!

Nominasjon av Bitte Larsen

2. mai 2020

Ronny er en omtenksom og generøs person. Han gjør en kjempejobb i firma både for ansatte og kunder. Var godt fornøyd med jobben han gjorde for oss. I tillegg bryr han seg om å hjelpe alle andre på beste måte.

Nominasjon av Sara Haugen

2. mai 2020

Ronny er en faglig dyktig håndverker som tar jobben sin seriøst. Han er en god person som stiller opp for andre og sørger alltid for at kunden blir fornøyd. Ronny fortjener å bli kåret som årets håndverker!

Nominasjon av Per Kjønnerød

3. mai 2020

En håndverker jeg absolutt kan anbefale. En jeg vil bruke igjen. Takk for god service!

Nominasjon av Oliver Øien-Sramek

3. mai 2020

Ronny Enger er et fantastisk menneske. Han utfører bra arbeid, og leverer det han lover. Det Ronny er aller flinkest på er å hjelpe andre enn seg selv. Spesielt ungdom. Ronny sponser 10 ulike idrettslag innen fotball og håndball i nærmiljøet, i tillegg til flere enkelt-utøvere. Han bryr seg, og fortjener derfor å bli Norges hyggeligste!

Nominasjon av Geir Sjøholm

3. mai 2020

Verdens hyggeligste kar som står på for alle kunder og folk rundt seg

Nominasjon av Iselin Mathisen Enger

3. mai 2020

Hyggelig, profesjonell og ekstremt dyktig mann som alltid er i godt humør og garantert et stort glis om munnen!

Nominasjon av Christin Feen Jenssen

4. mai 2020

Smørblid, engasjert, hardtarbeidende, hyggelig, seriøs kar som har kunden i fokus. Gir seg ikke før alle er fornøyde! Alltid et smil på lur. Sponsor for lokalidretten er han også! Min stemme går helt klart til denne mannen!

Nominasjon av Anne lise Gotfredsen

4. mai 2020

Ronny er faglig dyktig håndverker som tar jobben sin seriøst. Han stiller alltid opp for andre og sørger alltid for at kunden blir fornøyd. Ronny fortjener å bli kåret til årets håndverker!

Nominasjon av Anne lise Godtfredsen

6. mai 2020

En hyggeligere håndverker skal du lete lenge etter. Han er en person som ytrer utrolig god service for sine kunder. Nå i denne koronatiden delte han ut maling til de som ville ha. Han stiller også opp for lokal idretten. Så min stemme går til denne fantastiske personen.

Nominasjon av Remi Dahl

8. mai 2020

Ronny og hans ansatte, hadde prosjektet med å male alle bygningene i mitt sameie. Det dukket opp noen uforutsette utfordringer underveis, da byggningsmassen var nybygd. Ronny var rolig som skjæra på tunet, tok alt med et smil og det ble meget bra. Og vi i styret fikk jobben gjort innenfor budsjettrammene. Definitivt Norges hyggeligste håndverker?

Nominasjon av Morten Larsen

10. mai 2020

Engers Malerfirma gjenspeiles av Ronny Engers generøsitet med en service og kundefokus som er en kundes ønske. Engasjerte Ronnys Malerfirma og jobben ble gjort rask (så raskt sparkel og maling kan tørke) og nøyaktig, samt en håndverker med yrkesstolthet

Nominasjon av Andreas Myreng Iversen

11. mai 2020

Ronny er en smørblid håndverker som jeg stoler fullt og helt på.

Nominasjon av Karoline Alice Idås

12. mai 2020

Ronny ER Norges hyggeligste håndverker. Aldri møtt en person som er så positiv, alltid. Han gir så mye av seg selv, og setter trivsel hos sine ansatte først. En som gir så mye til ansatte og alle rundt seg, skal du lete lenge etter. Ronny er profesjonell og alltid tilgjengelig. Han fortjener dette!

Nominasjon av Kennet Dahl

13. mai 2020

Hyggeligere kar må du lete lenge etter, raus, inkluderende med en herlig humor.

Nominasjon av Trond Evensen

13. mai 2020

Flink, hyggelig, og raus. En stor aktør innen sponsing av idrett etc i nærområdet som det står stor respekt av. Fortjener heder og ære!

Nominasjon av Einar Agnæss

13. mai 2020

Han er 100% kundeorientert og løsningsorientert. Flink, høflig, vennlig; kort sagt en kjernekar!

Nominasjon av Jens Møystad

13. mai 2020

Suveren!

Nominasjon av Martin Slettingdalen

13. mai 2020

Ronny er en mann til å stole på, tvers gjennom kjernekar og utrolig dyktig i sitt fag. Anbefalt Ronny til venner og bekjente mange ganger og resultatet er alltid fornøyde kunder. Denne tittelen fortjener du virkelig Ronny.

Nominasjon av Karoline Jensen

13. mai 2020

Fantastisk

Nominasjon av Andre Gulliksen

13. mai 2020

Norges hyggeligste håndverker, står på døgnet rundt og er en fantastisk person med stort hjerte.

Nominasjon av Kenneth Dahl

13. mai 2020

Knakande god og blid ! Og en fantastisk håndverker .

Nominasjon av Jeanette Selnes

13. mai 2020

Ronny ER Norges(om ikke verdens) hyggeligste håndverker!! For et mann altså, alltid blid, positiv og med masse godt humør! Han stiller alltid opp for andre, og er svært opptatt av å kunne bidra og hjelpe andre!

Nominasjon av Katharina Holt

13. mai 2020

Skjeldent har jeg møtt en person som er så positiv, tillitsfull, ydmyk og raus. Han er profesjonell, har et hjerte av gull og byr på seg selv. Ronny ER Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Pål Andersen

13. mai 2020

Han er seriøst, Norges desidert hyggeligste, og beste håndverker

Nominasjon av Thomas Larsen

13. mai 2020

Ronny er en usedvanlig omtenksom, blid og positiv person. Han fortjener denne prisen!

Nominasjon av Aja Solheim

14. mai 2020

Ronny er en fantastisk håndverker. Den beste i sitt yrke og serviceminded til fingertuppene - anbefaler absolutt Ronny hvis du skal ha malt huset enten innvendig eller utvendig.

Nominasjon av Trond Kristiansen

14. mai 2020

Ronny Enger driver Vestfolds største malerfirma og er ikke bare faglig dyktig, han er også en kjernekar som bare kan beskrives med superlativer: Raus, omtenksom, grundig, snill, utadvendt, ærlig! Han fortjener virkelig å vinne Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Vegard Saga

15. mai 2020

Ronny leverer alltid kvalitet, og er alltid blid og imøtekommende. Soleklar kandidat til Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Trine Elverum

15. mai 2020

Ronny Enger er både en fantastisk hyggelig håndverker og et flott menneske. Han kommer når han sier han skal komme, han har et blikk for detaljene og gir gode råd (også om slikt han ikke tjener på selv). Hvis han kan bidra med noe ekstra, er han raskt ute i bilen for å hente en scanner for å sjekke hva den fargen heter som jeg mangler en flekk av, eller tar en telefon og bestiller spesialmaling til en overraskelse. Ronny drives av menneskekjærlighet og gleden ved å gi. At han nomineres til Norges hyggeligste håndverker, er en selvfølge; jeg nominerer ham gjerne til Norges hyggeligste menneske også :-)

Nominasjon av Nick Sandberg

18. mai 2020

Ronny Enger er kjent for sin positive innstilling og humør! Hans selskap har et særdeles bra omdømme i Tønsberg-distriktet der kvalitet på jobbene som leveres alltid er i fokus. Ronny tar også sitt samfunnsansvar alvorlig og er en av de største bidragsyterne i distriktet når det gjelder sponsing av idrett. Som markedsutvalgsleder i FK Eik Tønsberg er vi glade og stolte over å ha hatt et godt samarbeid med Ronny i mange år!

Nominasjon av Christian Hedley

18. mai 2020

Mer pålitelig og ærlig håndtverker skal man leite lenge etter! Her er alt 100%. Leter du etter det lille ekstra finishen er det Ronny Enger man skal bruke!

Nominasjon av Kristine Monsen

21. mai 2020

Heia Ronny!

Nominasjon av Amanda grytnes

21. mai 2020

Super hyggelig kar som alltid gjør en god jobb! Dyktig håndverker. Kan stole på at det blir et flott resultat! Anbefales :)

Nominasjon av Tony Edvardsen

21. mai 2020

En av de mest hardtarbeidende og pliktoppfyllende håndtverkere du noen gang vil møte. Alltid blid, hyggelig og engasjert. Har et veldig godt rykte og det er vel fortjent!

Nominasjon av Tanya Kleppa

21. mai 2020

Ronny er utrolig dyktig i jobben sin, og gjør alt for både kundene og de han jobber med❤️ Og ikke minst er han en utrolig stor støttespiller og sponsor for flere idrettslag❤️ Dette fortjener han!

Nominasjon av Marianne Lundstuen-Hvitstein

21. mai 2020

Ronny Enger er uten tvil den mest reale, engasjerte og triveligste håndverkeren. Han er svært dyktig i sitt arbeid og leverer suveren service og møter opp med et smil. Han er bestandig imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell. En mann som fortjener tittelen Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Ann-Kristin Møller

21. mai 2020

Ønsker du en maler som er pålitelig, hyggelig og nøye er Ronny mannen for deg. En utrolig dyktig kar, alltid godt humør og alltid et smil på lur. Raus og behjelpelig. Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Petter Bø

21. mai 2020

Det er mange gode håndverkere i Norge, men ingen er som Ronny Enger! Han må være den snilleste og hyggligste håndverkeren en kan finne. + all den faglige kunnskapen i bunn, er det garantert at du som kunde blir fornøyd. Samtidig støtter han lokale idretter, slik at barn og unge kan drive aktivitet. Han har ett stort hjerte og det han har oppnådd er bygget opp fra bunn. Stem på Ronny!

Nominasjon av Gyrid Beck Solberg

21. mai 2020

Ronny er virkelig Norges hyggeligste håndverker. Han gir av seg selv, er alltid blid, løsningsorientert og en ståpåvilje som imponerer. Han er ALLTID blid, full av humor og rett og slett en bra kar!

Nominasjon av Per Didrik Stordalen Kværne

21. mai 2020

Flink, dyktig og seriøs mann! Alltid godt humør og med smil om munnen!

Nominasjon av Annveig Ghebreselasie

22. mai 2020

Ronny Enger er en unik leverandør av håndverk tjenester. Det gjelder pris, utførelse, kvalitet, dyktige og serviceinndtilt ansatte. Han følger sine kunder fra start til slutt i prosjektene. Han fortjener denne utmerkelsen.

Nominasjon av Egil Gjerde

22. mai 2020

Ronny Enger? Selvfølgelig! Finnes ikke maken!

Nominasjon av Christer Levang

22. mai 2020

Norges hyggeligste håndverker er uten tvil Ronny. Han står på døgnet rundt for å hjelpe alle! Kan anbefale han og firmaet til å utføre den beste kvalitets jobb. Tvi tvi krysser fingra for deg! :-)

Nominasjon av Veronica Johansen

23. mai 2020

Ronny er en fantastisk dyktig og serviceinnstilt kar med et hjerte av gull! Alltid blid, imøtekommende, positiv og veldig hjelpsom ovenfor kundene sine :) Ikke minst blir jobber gjort med presisjon og kvalitet med stor K. Denne nominasjonen fortjener du! Heier på deg!

Nominasjon av Roar Almhjell-Ims

27. mai 2020

Ronny er en super flink håndverker. Han er alltid blid, hyggelig og ærlig. Helt klart Norges hyggeligste og blide håndverker.

Nominasjon av Odd Olsen

28. mai 2020

Norges hyggeligste maler. Tar faget sitt på alvor. Finnes ikke maken

Nominasjon av Milla

4. juni 2020

Ingen over, ingen ved siden av! Dyktig, profesjonell og unik! Anbefales på det sterkeste!!

Nominasjon av Hanna Sofie Lorentzen

5. juni 2020

Alltid like blid og hyggelig!

Partnere & Sponsorer