Ronny Enger

Ronny Enger

Nominert den 29. april 2020

Kategori: Maler

ENGERS MALERFIRMA Ronny Enger

tønsberg, vestfold og telemark

2.
plass totalt
7508
finaliststemmer
12762
stemmer
277
nominasjoner

Finalist Ronny Enger: – Jeg er så takknemlig for alle som har stemt

Ronny Enger (58) oppdaget interessen for maleryrket ved en tilfeldighet. Nå eier han sitt eget firma, og trives godt.

– Brødrene mine dro meg med på maling, og jeg likte det veldig godt. Det er et morsomt, og variert yrke med noe nytt hver eneste dag, forteller Ronny Enger.

Han legger ikke skjul på at det har vært mye jobb, og mange utfordringer med å eie et eget firma. Likevel; han legger stor vekt på at nøkkelen til et godt arbeidsmiljø er det gode samholdet med gutta.

– Jeg føler vi driver firmaet sammen som en familie, selv om det er jeg som eier det. Vi fikser ting sammen, gjør ting sammen til en hver tid og vi har en veldig god tone. Det synes jeg er utrolig moro, sier finalisten.

Finalist for andre gang i Norges Hyggeligste Håndverker

Ronny var finalist i 2018, og er nå finalist for andre gang i Norges Hyggeligste Håndverker. Av de 275 nominasjonene han har fått i år skriver en av de som har nominert han, Oliver Øien-Sramek, følgende:

“Ronny Enger er et fantastisk menneske. Han utfører bra arbeid, og leverer det han lover. Det Ronny er aller flinkest på er å hjelpe andre enn seg selv. Spesielt ungdom. Ronny sponser 10 ulike idrettslag innen fotball og håndball i nærmiljøet, i tillegg til flere enkelt-utøvere. Han bryr seg, og fortjener derfor å bli Norges hyggeligste!”

For Ronny har det betydd mye å komme i finalen. – Jeg er helt satt ut av at jeg igjen er finalist. Jeg var jo også finalist i 2018, og jeg er så takknemlig for alle som har stemt på meg. Det er helt unikt. Jeg hadde begynt å grine hvis jeg vant.

Nominasjon av Katinka Mathisen Enger

29. april 2020

Ronny er den blideste, snilleste og hyggeligste håndverkeren UTEN TVIL! Stiller alltid opp og gjør alt han kan for kunden skal bli fornøyd. Han har ett stort hjerte og har virkelig bygget seg opp fra bunn. Driver i dag Tønsbergs største malerfirma!

Nominasjon av Nany El Faraj

30. april 2020

Ronny är en fantastisk man som gör sin jobb knall bra samtidigt är han den trevligaste mannen!

Nominasjon av Pernille storli

30. april 2020

Driver Tønsberg største malerfirma, startet fra bunn av og bygget seg oppover for hver eneste dag å kommet ditt han er i dag i løpet av de siste 25 årene. Er en imøte kommende med kunder, Yter topp service til alle , fikser alt det måtte være med et smil på lur hele tiden :) Er også en stolt sponsor til lokal idretten i Tønsberg hvert eneste år :)

Nominasjon av Kenneth Ervik

1. mai 2020

Seriøs, flink og hyggelig håndverker som følger opp alle kunder.

Nominasjon av Fredrik Zachariassen

1. mai 2020

Dyktigere maler skal du lete lenge etter. Sett i lys av denne kåringen så passer han inn utmerket. Han er alltid blid!

Nominasjon av Inge Dalseth

2. mai 2020

Ronny er en tålmodig og tvers igjennom blid, høflig og hjertevarm mann som bidrar stort til at håndverkere kan være stolte av yrket sitt!

Nominasjon av Hilde Gulløy

2. mai 2020

Altså for en mann! Ble kjent med Ronny via et forretningsnettverk i Tønsberg og der briljerer han ved å gi forbindelsene sine enorme mengder med tips og oppdrag, direkte eller indirekte. Han er utrolig raus og samtidig ikke den som stikker hodet frem. Bra mann!

Nominasjon av Bitte Larsen

2. mai 2020

Ronny er en omtenksom og generøs person. Han gjør en kjempejobb i firma både for ansatte og kunder. Var godt fornøyd med jobben han gjorde for oss. I tillegg bryr han seg om å hjelpe alle andre på beste måte.

Nominasjon av Sara Haugen

2. mai 2020

Ronny er en faglig dyktig håndverker som tar jobben sin seriøst. Han er en god person som stiller opp for andre og sørger alltid for at kunden blir fornøyd. Ronny fortjener å bli kåret som årets håndverker!

Nominasjon av Per Kjønnerød

3. mai 2020

En håndverker jeg absolutt kan anbefale. En jeg vil bruke igjen. Takk for god service!

Nominasjon av Oliver Øien-Sramek

3. mai 2020

Ronny Enger er et fantastisk menneske. Han utfører bra arbeid, og leverer det han lover. Det Ronny er aller flinkest på er å hjelpe andre enn seg selv. Spesielt ungdom. Ronny sponser 10 ulike idrettslag innen fotball og håndball i nærmiljøet, i tillegg til flere enkelt-utøvere. Han bryr seg, og fortjener derfor å bli Norges hyggeligste!

Nominasjon av Geir Sjøholm

3. mai 2020

Verdens hyggeligste kar som står på for alle kunder og folk rundt seg

Nominasjon av Iselin Mathisen Enger

3. mai 2020

Hyggelig, profesjonell og ekstremt dyktig mann som alltid er i godt humør og garantert et stort glis om munnen!

Nominasjon av Christin Feen Jenssen

4. mai 2020

Smørblid, engasjert, hardtarbeidende, hyggelig, seriøs kar som har kunden i fokus. Gir seg ikke før alle er fornøyde! Alltid et smil på lur. Sponsor for lokalidretten er han også! Min stemme går helt klart til denne mannen!

Nominasjon av Anne lise Gotfredsen

4. mai 2020

Ronny er faglig dyktig håndverker som tar jobben sin seriøst. Han stiller alltid opp for andre og sørger alltid for at kunden blir fornøyd. Ronny fortjener å bli kåret til årets håndverker!

Nominasjon av Anne lise Godtfredsen

6. mai 2020

En hyggeligere håndverker skal du lete lenge etter. Han er en person som ytrer utrolig god service for sine kunder. Nå i denne koronatiden delte han ut maling til de som ville ha. Han stiller også opp for lokal idretten. Så min stemme går til denne fantastiske personen.

Nominasjon av Remi Dahl

8. mai 2020

Ronny og hans ansatte, hadde prosjektet med å male alle bygningene i mitt sameie. Det dukket opp noen uforutsette utfordringer underveis, da byggningsmassen var nybygd. Ronny var rolig som skjæra på tunet, tok alt med et smil og det ble meget bra. Og vi i styret fikk jobben gjort innenfor budsjettrammene. Definitivt Norges hyggeligste håndverker?

Nominasjon av Morten Larsen

10. mai 2020

Engers Malerfirma gjenspeiles av Ronny Engers generøsitet med en service og kundefokus som er en kundes ønske. Engasjerte Ronnys Malerfirma og jobben ble gjort rask (så raskt sparkel og maling kan tørke) og nøyaktig, samt en håndverker med yrkesstolthet

Nominasjon av Andreas Myreng Iversen

11. mai 2020

Ronny er en smørblid håndverker som jeg stoler fullt og helt på.

Nominasjon av Karoline Alice Idås

12. mai 2020

Ronny ER Norges hyggeligste håndverker. Aldri møtt en person som er så positiv, alltid. Han gir så mye av seg selv, og setter trivsel hos sine ansatte først. En som gir så mye til ansatte og alle rundt seg, skal du lete lenge etter. Ronny er profesjonell og alltid tilgjengelig. Han fortjener dette!

Nominasjon av Kennet Dahl

13. mai 2020

Hyggeligere kar må du lete lenge etter, raus, inkluderende med en herlig humor.

Nominasjon av Trond Evensen

13. mai 2020

Flink, hyggelig, og raus. En stor aktør innen sponsing av idrett etc i nærområdet som det står stor respekt av. Fortjener heder og ære!

Nominasjon av Einar Agnæss

13. mai 2020

Han er 100% kundeorientert og løsningsorientert. Flink, høflig, vennlig; kort sagt en kjernekar!

Nominasjon av Jens Møystad

13. mai 2020

Suveren!

Nominasjon av Martin Slettingdalen

13. mai 2020

Ronny er en mann til å stole på, tvers gjennom kjernekar og utrolig dyktig i sitt fag. Anbefalt Ronny til venner og bekjente mange ganger og resultatet er alltid fornøyde kunder. Denne tittelen fortjener du virkelig Ronny.

Nominasjon av Karoline Jensen

13. mai 2020

Fantastisk

Nominasjon av Andre Gulliksen

13. mai 2020

Norges hyggeligste håndverker, står på døgnet rundt og er en fantastisk person med stort hjerte.

Nominasjon av Kenneth Dahl

13. mai 2020

Knakande god og blid ! Og en fantastisk håndverker .

Nominasjon av Jeanette Selnes

13. mai 2020

Ronny ER Norges(om ikke verdens) hyggeligste håndverker!! For et mann altså, alltid blid, positiv og med masse godt humør! Han stiller alltid opp for andre, og er svært opptatt av å kunne bidra og hjelpe andre!

Nominasjon av Katharina Holt

13. mai 2020

Skjeldent har jeg møtt en person som er så positiv, tillitsfull, ydmyk og raus. Han er profesjonell, har et hjerte av gull og byr på seg selv. Ronny ER Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Pål Andersen

13. mai 2020

Han er seriøst, Norges desidert hyggeligste, og beste håndverker

;