Rune Telle

Rune Telle

Nominert den 9. juni 2020

Kategori: Andre bransjer

Telles vedlikehold

oslo kommune, oslo

7.
plass totalt
3911
finaliststemmer
6210
stemmer
5
nominasjoner

Finalist Rune Telle: – Det er en kjempestor ære

Gulvleggeren Rune Telle ville egentlig bli snekker, men han utdannet seg som gulvlegger og driver nå Telles Vedlikehold på 31-året

– Jeg startet i 1979, og i 89 startet jeg firmaet Telles Vedlikehold, så jeg har vært 31 år i bransjen, forteller finalisten.

Han beskriver et firma med stor tillit, hvor alle får skinne der de er best. Det som driver han er at han kan glede kundene med splitter nytt utseende i hjemmene deres.

– Det som driver med er gleden jeg får av å glede andre kunder. Det er det største for meg. Jeg syns det er så flott at man kan gå inn, rive ned leiligheten, bygge det opp igjen og å se smilene deres, forteller finalisten.

Selv etter 40 år i bransjen er han ydmyk og føler seg beæret som har blitt nominert til Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

– Det er en kjempestor ære. Jeg er veldig ydmyk selv om jeg har drevet med dette i 40 år. Guttene i firmaet har også like mye ære ovenfor dette som det jeg har, avslutter han.

Nominasjon av Nina Gundersen

9. juni 2020

Alltid god service, hyggelig, pliktoppfyllende, holder avtaler og ikke minst så er arbeidet alltid pent utført!

Nominasjon av Helene Sæby

10. juni 2020

Hyggeligste 2020!

Nominasjon av Ingar Andersen

27. juni 2020

Knakende kjekk kar med et glimt i øyet. Profesjonell ut til fingerspissene. Leverer alltid på høyeste nivå.

Nominasjon av Gun Wulff

29. juni 2020

Alltid imøtekommende, dyktig og særdeles hyggelig!

Nominasjon av sveinung alnæs

14. juli 2020

alltid blid og hyggelig. Har vokst opp i nærmiljøet og kjenner alle. Etter førti år med eget firma har han sysselsatt mange gamle skolekamerater som har hatt utfordringer. En meget populær mann både privat og i fotballmiljøet til Grorud hvor han har vært aktiv siden syv års alderen. Dyktig fagmann som får jobben gjort til en grei pris. Elsket av min gamle mor som har hatt gleden av hans arbeid ved flere anledninger gjennom årene. Sliter i en bransje med mye useriøse konkurrenter men holder ut takket være sitt gode navn og rykte. En sann kandidat til årets håndverker.

Partnere & Sponsorer