Sondre Laberg

Sondre Laberg

Nominert den 30. april 2020

Kategori: Elektriker

Installatøren Oslo

oslo kommune, oslo

21.
plass totalt
1008
finaliststemmer
2524
stemmer
25
nominasjoner

Finalist Sondre Laberg: – Det er ikke alle som vet at elektrikere kan trylle, men vi kan det.

Elektriker, Sondre Laberg, fra Nesodden blir beskrevet i nominasjonene sine som en fantastisk fyr og et forbilde. Med hele 2524 stemmer er han nå finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

– Når man jobber med avanserte og kompliserte løsninger gjelder det å finne gode løsninger for kunden. Da må alt være gjennomtenkt, forteller finalist Sondre Laberg.

Blir beskrevet som et prakteksempel for håndverkeryrket Den positive nesoddingen har en yrkesstolthet som gjenspeiles i de smarte løsningene på arbeidet han utfører. Dette vises også i nominasjonene han har fått. En av de som har nominert han, Dino Nielsen Oterdahl, skriver

“Sondre var svært imøtekommende og hyggelig i dialogen vi hadde, og kom med mange gode forslag til planene våre. Han kom til avtalt tid og gjorde en formidabel jobb! Vi følte oss svært godt ivaretatt. Sondre representerer håndverksyrket som et prakteksempel og fortjener å en topp nominering blant Norges hyggeligste håndverker! “

Nominasjon av Thomas Sharman

30. april 2020

Sondre er utrolig hyggelig.

Nominasjon av Ole Martin Skolmo

30. april 2020

Vi ønsker å nominere Sondre Laberg til Norges hyggeligste håndverker. Sondre er pliktoppfyllende, ekstremt hyggelig og tillitsfull. Sondre fremsnakker og bidrar hver dag til et godt miljø. Han har sterke sosiale antenner og er godt likt av kunder, lærlinger, montører og ledere. Sondre kommuniserer utmerket med kundene og har alltid et sjarmerende smil på lur. Man skal lete dypt og lenge for å finne en hyggeligere mann eller dame, så vi føler oss trygge på at Sondre er en vinnerkandidat i kåringen om Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Tom Daniel Sivertsen

1. mai 2020

Sondre Laberg har vært flere dager hos meg og byttet ut alt det elektriske i hovedetasjen. Det var en glede å ha han i huset sammtidig som jeg selv drev med oppussingsarbeid. Han var blid som en solstråle og delte masse råd og erfaring om oppussing sammtidig som han jobbet supereffektivt. Ble stille og ensomt her når Sondre var ferdig og jeg ikke lenger hadde noen å spise lunsjkaker i solveggen med.

Nominasjon av Andreas Røed

1. mai 2020

Sondre ER Norges hyggeligste håndverker

Nominasjon av Jonas Floberg

1. mai 2020

Etter Hafslund hadde vært her og notert seg mye feil kom vi over Sondre, som ble anbefalt av noen som hadde brukt han tidligere. Sondre møtte opp med det hyggeligste smilet og var veldig serviceinnstilt og lærte meg mye om elektrikkerarbeid gjennom å forklare hvorfor og hva han gjorde for å fikse stikkontakter og lys. Resultat ble plettfritt. Heia Sondre!

Nominasjon av Jon Onstad

1. mai 2020

Sondre var/er effektiv og veldig hyggelig. Fortjener tittelen Norges, om ikke verdens, hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kristoffer Ludvigsen

1. mai 2020

Bunnsolid og real type!

Nominasjon av Leik Butenschøn

2. mai 2020

Topp type, gjorde en kjempejobb, og det påløpte ikke noe ekstra kostnader eller utsettelser. Akkurat det du ønsker deg fra en elektriker. Veldig hyggelig og god til å kommunisere, oppfattet med en gang hva man lurte på og ga utrolig gode svar.

Nominasjon av Bactus Reed

2. mai 2020

Sondre fortjener denne tittelen. Han vet å sette kunden først, og slår gjerne av en hyggelig prat! Sondre tar med seg mye humor og latter på jobb. Akkurat det vi trenger!

Nominasjon av Silje Skolmo

3. mai 2020

Sondre viser til stor yrkesstolthet, jovial og positiv. Man kan virkelig sette sin lit til at Sondre får jobben gjort, et stort pluss er at han er meget omgjengelig og smiler alltid. Fortjener absolutt å vinne!

Nominasjon av Espen Beisland

4. mai 2020

Veldig hyggelig elektriker.

Nominasjon av Alieu bah

4. mai 2020

Fantastisk og hyggelig kar... hilsen rørlegger.

Nominasjon av Mathias Hov

4. mai 2020

Sondre fortjener å vinne Norges hyggeligste håndverker. En fyr med et større smil og skikkelig stå på vilje skal man lete lenge etter!

Nominasjon av Sander Torgersen

4. mai 2020

Sondre er et fantastisk medmenneske og en kompis gjennom flere år. Han har alltid et smil på lur og stiller opp når det trengs. Han fortjener virkelig denne nominasjonen!

Nominasjon av Patrick Rennemo

4. mai 2020

Sondre er en helt fantastisk fyr og et forbilde, som virkelig fortjener denne tittelen - han er ekstremt omgjengelig, inkluderende, utadvendt og sosial av natur. Med et humør og en aura som spres raskt til menneskene rundt, skal det lite til å la seg sjarmere. Med god kunnskap innenfor faget og en serviceinnstilling godt over gjennomsnittet, kan man stole på at han får jobben gjort! Jeg er rett og slett stolt over å kunne si at jeg kjenner en kjernekar som Sondre.

Nominasjon av Einar Odden

5. mai 2020

Jeg ønsker å nominere Sondre Laberg med begrunnelse fra en meget hyggelig og positiv tlf samtale, kort tid etter ankommer presi etter avtale. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Det er sjeldent jeg har hatt håndtværker som både kom etter avtale og ryddet etter endt utført jobb, etterlot ingen ting etter seg. Han ga inntrykk å inneha lokal kunnskap, noe som gjorde meg trygg og kan med trygghet rekomndere han til flere. En meget høflig og hyggelig elektriker.

Nominasjon av Dennis Haffner

11. mai 2020

Sondre har utført elektrikerarbeid hos oss, og det var en fornøyelse. Han hadde forberedt seg på arbeidet med nødvendige deler og materiell, og var en en sann solstråle og gledesspreder. Helt utrolig hyggelig! Kan ikke skryte nok av han som person og elektrikerarbeidet ble også helt strålende.

Nominasjon av E-dog

11. mai 2020

Jeg holdt på å gi opp et større prosjekt på fritidsboligen min etter mange mislykkede forsøk på å lyse den opp. Ikke bare reddet Sondre boligen med perfekt lyssetting, han lærte meg også en ting eller to om livet og har gjort at jeg oftere trasker rundt med et smil om munnen. Du finner ingen hyggeligere enn Sondre.

Nominasjon av Ken Moon

11. mai 2020

Sondre er en meget pliktoppfyllende mann, som utfører arbeidsoppgavene på strak arm. Alltid i godt humør og aldri noe tull. Du finner ingen hyggeligere håndtverker enn Sondre. Håper han vinner!

Nominasjon av Jonas Tamberg

11. mai 2020

Triveligere og mer pålitelig type er ikke mulig å få tak i!

Nominasjon av Dino Nielsen Oterdahl

12. mai 2020

Sondre var svært Imøtekommende og hyggelig i dialogen vi hadde og kom med mange gode forslag til planene våre. Han kom til avtalt tid og gjorde en formidabel jobb! Vi følte oss svært godt ivaretatt. Sondre representerer håndverksyrket som et prakt eksempel og fortjener å en topp nominering blant Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Marius Heimly Amundsen

20. mai 2020

Fantastisk elektriker. Like blid og glad som han er dyktig på sitt fag.

Nominasjon av Sigurd Jorem

2. juni 2020

Sondre er en gjennomgående hyggelig person og god håndverker. Ingen overflødige, prisdrivende fiksfakserier, ikke noe lureri, bare veldig godt arbeid utført av en pålitelig fyr med et smil du umulig kan ta feil av. Sondre er hyggeligst.

Nominasjon av Nikolai Ryli Straume

4. juni 2020

Sondre er en fantastisk fyr. Alltid blid og hyggelig. En YES man som står på til kunden er fornøyd. Aldri et dårlig resultat! Kunne sakt så mye mer, men nå skal jeg ut å feire at Sondre er så fantastisk med ei lita øl. Skål for Sondre!

Nominasjon av Bjørn-Arild Dahl

6. juni 2020

Superjobb og superhyggelig. Jeg satte fort på en ekstra kanne med kaffe!

Partnere & Sponsorer