Finalist Codrut Motolou: – Jeg blir så stolt

Finalisten, Codrut Motoloiu, fant ut at det var snekker han ville bli etter at han samarbeidet med det han omtaler som verdens beste snekker: Svigerfaren sin.

– For 4-5 år siden jobbet jeg på et prosjekt med en av de beste snekkerne som finnes, svigerfaren min. Jeg synes det var så interessant at jeg nå har mitt eget snekkerfirma, forteller Motolou.

Snekkeren forteller at han blir utrolig stolt over alle de fine tilbakemeldingene han har fått av de som nominerte han. Han blir beskrevet som en rettferdig og nøye håndverker.

– Det føles godt å bli satt så stor pris på av kundene som skriver så fine tilbakemeldinger i nominasjonene, og det gjør at jeg er ekstra stolt av arbeidet jeg utfører, sier han.

En av de som har nominert finalisten, Erkan Ahmadi, sier følgende:

“Codrut er veldig pålitelig og gjør arbeidet i henhold til avtalt tid og pris. Han er også veldig hyggelig og lett å ha med å gjøre. Han viser et enormt interesse for faget sitt, dette reflekteres i arbeidet som blir utført.”

Alle er gode på sitt yrkesområde Finalisten er ydmyk og takknemlig for at han har kommet til finalen, og han ønsker alle som er med i konkurransen masse lykke til.

– Jeg ønsker alle som er med i konkurransen lykke til. Vi alle er gode på hvert vårt felt, og det er veldig stas å være med i finalen, avslutter han.

;