Finalist Daniel Brekke Pedersen: – Jeg har ikke turt å håpe på det ennå!

I Fiskum utenfor Kongsberg møter vi kjernekaren Daniel Brekke Pedersen. Daniel er murer i Buskerud rør og flis, og han foretrekker storformatflis over mosaikk.

Vi besøker Daniel hjemme i de dype skogene på Fiskum, hvor han viser oss huset han er i ferd med å ferdigstille. På fritiden finner du han enten på et stille skreivann der han fisker ørret - eller mens han praktiserer judo.

“En en positiv, rolig og løsningsorientert fagmann” Daniel er både ydmyk og blid, og setter stor pris på å være i finalen. – Man får jo ikke noen bedre tilbakemelding på jobben man gjør, og den man er enn det, egentlig!

Han har fått mange, fine nominasjoner, og Marit Therese Bangsund skriver blant annet:

_“(...)Å møte en positiv, rolig og løsningsorientert fagmann var det en stor lettelse for oss. Han jobbet effektivt og strukturert uten og alt var rent og ryddig fra start til slutt. Vi kan varmt anbefale Daniel som er blid og positiv, og beroliget oss om at dette går å løse. I dag er vi så fornøyd med den jobben som ble gjort og får også flere tilbakemeldinger på at kjøkkenet ble fint. Du er en verdig vinner. Lykke til!” _

;