Finalist Edwin Larsen: – Jeg digger at det blir satt så stor pris på håndverkerbransjen

Hortensgutten Edwin Larsen er mannen du må spørre hvis du har et spørsmål om rørleggeryrket. Han er både entusiastisk for og dyktig i faget. Vi får være med i en tomannsbolig, der Edwin viser oss hva han har gjort med røropplegget.

Edwin begynte på bygglinjen på videregående, fordi han alltid har visst at det var håndverker han ville bli. Da han fikk prøve seg som rørlegger, skjønte han at det var den veien han ville gå. Siden har har ikke sett seg tilbake.

Kåringen betyr mye for bransjen. Å være med i kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker er noe finalisten syns er kjempekult. – Jeg digger at det blir satt så stor pris på håndverkerbransjen, og det liksom løfter den bransjen veldig opp, sier han. – Det er veldig positivt.

Edwin har fått enormt med stemmer og nominasjoner, og det mangler ikke på gode ting å si om rørleggeren. Kollega Svein Egil Aslaksen-Vedvik skriver blant annet dette:

“Maken til jovial og hyggelig håndverker skal du leite lenge etter! Vi har vært kollegaer i endel år nå, Edwin er alltid i godt humør, selvom han ikke er det :-) Han har god humor og tar utfordringene på strak arm, med et smil på lur! “

;