Finalist Hussein El Haddaoui: – Dette er stort, og det gjør meg veldig glad

Rørleggeren, Hussein El Haddaoui, skulle egentlig bli apotektekniker. Det var da tvillingbroren ble rørlegger, finalisten innså at det var håndverker han vile bli.

Yrkesvalget har brakt med seg mange spennende erfaringer, og for mange er han kanskje et kjent fjes fra TV.

– Jeg har vært med på sinnasnekkeren, og i fjor lagde Otto og jeg “Team Otto on Tour”. Under prosjektet planla vi en tur med sponsa hestebuss, og omgjorde bussen til et verksted som vi kjørte fra Oslo til Trondheim, forteller Hussein.

Finalisten har også vært med på TV2 Hjelper deg som rørleggerekspert, og har i tillegg vært rørlegger på TV-programmene sommerhytta og drømmehytta.

– Jeg har vært med på mange spennende prosjekter. For 11 år siden startet jeg et firma, og nå er den gamle sjefen min prosjektleder hos meg, sier Haddaoui.

Hussein er en gammel bokser, men bruker heller tiden han ikke er på jobb med familien og barna sine.

– Jeg er en familiemann med en gutt på 13 år, og en jente på 8 år. Når det er mye jobb, er det deilig å kunne bruke fridagene med familien, sier han.

Han er ydmyk og takknemlig for alle nominasjonene, og stemmene han har fått. Finalisten så kåringen i fjor, men hadde aldri forventet at han skulle bli en av finalistene i Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

– Det er så stort, og jeg blir veldig glad. Jeg setter pris på at folk orker å bruke tid på å stemme på meg. Både kunder, kollegaer og familie. Det er rett og slett veldig hyggelig, avslutter han.